Loading

Top Class Busvakantie

KrK Kroatië

Genieten van de mooie natuur

Wijnproeverijen
Cultuur
Ontspanning

Top Class busvakantie

Wat uw reisleider u kunt vertellen over deze fantastische reis

Het is weer een hele mooie reis door dit fantastische land. Zo overnachten we op de heenreis en terugreis in zuid-Duitsland. Gaan we op excursies naar onder andere de industriestad Rijeka, het voormalige verblijf van Sissi in Opatija, genieten van de oude binnenstad van Lovran, de arena bezoeken van Pula, de haven bekijken van Poreç, het schilderachtige Rovinj bezoeken.. Maar ook naar de watervallen van Plitvice en zijn meren. Gaan naar een wijnproeverij met lunch in Vbrnik en naar de oude Romeinse stad Krk.. Natuurlijk mag een muziekavond, specialiteiten diner en de boottocht niet ontbreken.. Een veelzijdige reis, waarbij we genieten van elke dag. En dat is natuurlijk allemaal onder leiding van onze gids, die in Kroatië gewoond heeft, en doen we het op ons gemak.

Uw hotel

Op onze Top Class reizen overnachten we in 4 & 5 sterren hotels. Hierbij heeft u goede maaltijden, hele nette kamers, kofferservice en een nette ontspanningsruimte. U betaald iets meer, maar krijgt dit zeker terug op uw reis.

Programma

Vanmorgen beginnen we met een kopje koffie bij ons hotel, nabij Roermond. Hiervandaan, gaan we over de snelweg naar zuid-Duitsland. Natuurlijk stoppen we regelmatig, maar verwachten we wel om 18 uur aan te komen. Hier, staat het diner al op ons te wachten. En zullen we de avond vroeg afsluiten.
We gaan eerst lekker ontbijten, en daarna rijden we naar Irschenberg. Hier hebben we de eerste koffiestop, met een fantastisch uitzicht over Beieren. Dan stappen we weer in, om de volgende stop, nabij de Tauerntunnel te hebben. Hier hebben ze lekkere soepen.. Via de bergen, rijden we door de Karawanken tunnel Slovenië in.. En gaan genieten van het uitzicht, om daarna al snel weer de grens met ons vakantieland Kroatië over te rijden. We gaan via mooie bergwegen, al slingerend naar de brug van Krk. En steken over naar het Eiland. Via een mooie weg, komen we al bij het hotel aan. Tijdens het welkomstdrankje, worden de koffers naar uw kamer gebracht. Even ons opfrissen, en dan aan het buffet.. Dat hebben we wel verdiend.
Heerlijk ontspannen ontbijten, daarna een wandeling langs de boulevard naar de haven (200 m). Hier ligt de boot al op ons te wachten, en we gaan naar het kleine eilandje met het Franciscaner klooster. Hier brengen wij een bezoek aan, en kunt u wat rondkijken. We varen terug naar het hotel, waar wij direct in de bus stappen. 10 minuten later zijn we in Vbrnik. Een plaatsje met een fantastische restaurant en wijnproeverij. Onder het genot van brood en verschillende ham soorten, krijgen we diverse glazen wijn aangeboden.. (alles incl.) Hierna gaan we weer met de touringcar terug naar het hotel, waar u lekker kunt genieten van alle luxe.. Misschien even zwemmen of ontspannen in het dorpje. Het diner staat weer klaar voor u, en dan is de tijd voor u verder om te genieten van de avond
Ja, dit is de enige dag dat we iets vroeger opstaan. Want na het heerlijke ontbijt, rijden we naar de Plitvice meren. Maar eerst, voor we aankomen kunt u nog lunchen(excl.) Als we er zijn, dan lopen we naar boven, met mooie uitzichten, boottocht en een tocht met een treintje. En dat met uw reisleiding en chauffeur. Zodat er altijd een moment is om een schouder te hebben voor wat steun. Ook stoppen we regelmatig voor de foto, en om het in ons op te nemen. Aan het einde van de middag, komen we weer aan bij het hotel. En zijn we een hele mooie ervaring rijker.
We beginnen met een heerlijk ontbijt, waarna we pas om 10 uur vertrekken. Dus lekker op uw gemak vandaag. We rijden naar Rijeka, waar we parkeren nabij het centrum. Hiervandaan loopt uw reisleider met u mee naar het centrum, waar deze u de leukste plekjes zult aanwijzen. Hier kunt u heerlijk winkelen, een kerk bezoeken of wellicht de haven bezichtigen. Tegen 13 uur, rijden we naar Moscenice. Deze route brengt ons langs de kust naar het mooie dorpje bovenop de heuvel. Hier krijgen we uitleg door een gids, met een proeverij (incl.) Om vervolgens weer via de kustweg terug te rijden naar Krk en ons hotel. Hier zijn we weer op tijd. Dus een rustig dagje, met een lekker diner als afsluiting.
Vandaag gaan we omstreeks 8:30 uur weer weg, en het worden vandaag 3 mooie stops. We gaan allereerst naar Pula, een stad uit de Romeinse tijd. Waarbij we een stadswandeling zullen maken en de oude Arena zullen bezoeken. U heeft zelf de tijd om nog een consumptie te nuttigen. We rijden daarna verder, nu via een mooie route door Istrië.. Want we bezoeken Rovinj, een schilderachtig schiereiland met plaatsje. Het oude centrum met smalle straatjes zullen u verbazen. U kunt zelf bij een van de leuke restaurantjes wat nuttigen. Vervolgens rijden we naar Poreç, waar we niet alleen hele bijzondere Basiliek bezoeken met veel kunstwerken. Maar ook is deze plaats bekend van zijn IJskunstenaars.. Laat u verbazen.. Via de hoofdweg, komen we aan het eind van de middag weer terug in het hotel.. Een mooie Istrië dag, achter ons latend.
Heerlijk uitslapen, ontbijten en dan om 10 uur de touringcar in. We gaan naar Opatija, de stad waar Sissi veel verbleef. Uit deze periode is ook duidelijk de omgeving. Neemt u bijvoorbeeld hotel Opatija. Met uw reisleider maakt u een wandeling door de oude stad. Hierna, heeft u de tijd om zelf nog wat rond te kijken. We ontmoeten elkaar weer bij de haven, en varen dan een mooie route langs Krk, Rijeka, Moscenice naar Lovran. Dus overal waar we geweest zijn, zien we onder het genot van een drankje nog een keer. Wellicht met live muziek (incl.). Bij aankomst in Lovran, maakt u een wandeling met uw reisleider en heeft u een ijsje. (incl.) Na dit ijsje gaat u met onze bus weer naar het hotel. Een zeer ontspannen dag, met weer alles op ons gemak. Nog wat vrije tijd, en dan is het muziekavond met diner. Wordt ook weer gezellig…
Vanmorgen nog een keer lekker uitslapen, want we blijven op het Eiland. Eerst een ontspannen ontbijt, en dan om 10:30 vertrekken we. Na 20 minuten, komen we aan bij de hoofdplaats KrK van het eiland KrK. Hier maken we een korte stadswandeling, en dan kunt u zelf rondkijken of lekker de tijd nemen voor een lunch(excl.) We rijden om 13 uur weer terug naar het hotel, zodat u heerlijk van alles kunt genieten bij en om het hotel.
Zo gaat de tijd toch snel, en laten we het hotel alweer achter ons. We gaan om 8 uur rijden, dus er is nog voldoende de tijd voor een ontbijt. We rijden weer via Slovenië en Oostenrijk terug naar Duitsland. Hier komen we ruim voor het diner weer aan bij het hotel. Om nog wat na te genieten met de groep in de lounge
Rond 8 uur rijden we ook vandaag weer aan, als we van het ontbijt hebben genoten. Om vroeg in de namiddag, weer in Nederland aan te komen. Zonder wisselpunt, bent u snel weer thuis. En kijken we terug op een leuke vakantie. Waarbij alles op ons gemak was.

Vertrek

21 september 2020

Inclusief

  • Luxe touringcar met veel beenruimte
  • Reisleiding met vele jaren ervaring
  • Overnachtingen in goede hotels (*** & ****)
  • Entree’s inclusief
  • Excursies inclusief
  • Stadsgidsen inclusief
  • Kopje koffie heenreis
  • Kofferservice waar van toepassing
  • Uw reist op uw gemak, en krijgt voldoende de tijd
  • Welkomstborrel

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket