Logo pajos reizen 1500 500 oranje achtergrond

Dagtochten | Busreizen | Bus verhuur | Chauffeursdiensten 

Dagprogramma

Dag 1, Heenreis, op ons gemak..

Vandaag vertrekken wij vanuit uw opstapplaats naar ons nette overnachtingshotel in Zuid-Duitsland. 

Eerst drinken we een lekker kopje koffie bij het hotel in Roermond, waar we ontspannen vandaan vertrekken. Onderweg maken we meerdere stops, zodat we aan het einde van de middag al in ons hotel aankomen.  

Dag 2, Bezoek aan de Chiemsee

Vanmorgen vertrekken wij rond 7:45 uur, want we rijden richting het mooie Chiemsee. Hier gaan we varen met de boot naar het Herrenchiemsee. Het kleine Versailles, met prachtige fonteinen en kamers. Hier brengen wij een bezoek aan, want u reisleider is uw gids. Na de lunch, varen wij u weer terug. En rijden we via een prachtige route door naar ons Hotel in Karinthië. Hier krijgen we een welkomstdrankje in de lounge. Daarna checken wij in, en zullen we vanavond van het diner gaan genieten.

Dag 3, Vrije ochtend & Lipica

Heerlijk wakker worden, daarna een mooi ontbijt.. Wellicht een bezoek aan de sauna, zwembad of een kopje koffie in het dorp.Of gaat u met de reisleiding mee naar de kerk.  De keuze is aan u tot 11:30 uur, want dan rijden we naar Slovenië. Hier bezoeken we de stallen van de Lipica en zijn paarden. En we zullen de show van 15 uur bijwonen. Na deze fantastische show, rijden we via een andere route terug naar ons hotel. Waar we de tijd hebben ons op te frissen en aan het diner te gaan. 

Dag 4, Bezoek aan de Krimmler watervallen, Zell am See en het natuurmuseum.

Vanmorgen rijden we langs de Grossglockner over de Felbertauern strasse, naar de mooie watervallen van Krimmler. Hier maakt u met de reisleiding een leuke wandeling, met een mooi restaurant als topper (excl.). Hierna wandelt u zelf weer terug naar de touringcar. Dan rijden we naar het Hohe Tauern museum. Waar u een rondleiding van uw reisleiding krijgt, en de ontwikkeling van de bergen zult zien. Een vlucht door de bergen zult maken, en zult zien wat er groeit en bloeit.. Na dit bezoek, staat er een kopje thee klaar voor u (incl.) Voor we terugrijden naar ons mooie hotel via een fantastische route. Daar wij aan het diner zullen gaan. 

Dag 5, Bled en zijn eiland

Vanmorgen rijden wij rond 10 uur aan. Een ontspannen start van de dag dus, om dan naar Bled te rijden. Hier staat de lokale gids al op ons te wachten, om met ons de kleine bootjes te nemen naar het midden van het meer. Hier, bezoeken we het eiland, en horen we vele bijzondere zaken. Bij terugkomst aan de wal, heeft u de vrije tijd om de lunch te gebruiken(excl.) Tegen 14:30 vertrekken we weer naar het hotel.  Bij terugkomst staat er een snack te wachten op ons, en heeft u lekker de tijd om te genieten van het hotel, dorp of terrasje.. Want in de vroege avond gaan we weer dineren in het restaurant.  

Dag 6, Klagenfurt en Wörthersee

Omstreeks 9:00 vertrekken wij vandaag naar Klagenfurt. Hier maken wij een korte wandeling door het centrum, waarna u lekker de tijd heeft deze mooie oude stad te bezoeken. Tegen 13:30 vertrekken wij voor een korte rit, nu om aan te komen bij de boot. Met deze boot maken we een prachtige tour over dit meer. Na de rondvaart rijden we weer terug naar ons hotel. Waar we weer een fantastisch diner zullen hebben.  

Dag 7, Middagje Weissensee

Vanmorgen lekker op uw gemakje ontbijten, met daarna nog wat uurtjes vrije tijd.. Want we vertrekken pas om 11 uur. We gaan naar de Weissensee, hier kunt u de dorpjes bezoeken of een wandeling maken door de natuur en langs het meer. De afstand is maar 45 minuten, dus u heeft 3  uur de tijd voor deze mooie stop, bekend van de alternatieve Elfstedentocht.  Bij terugkomst nog wat lekkers, het diner en een fijne vrije avond.  

Dag 8, Vrije dag + live muziekavond

U kunt vandaag lekker uitslapen, genieten van het ontbijt. Wellicht een leuke wandeling maken, of gaan genieten van een bezoek van het zwembad, sauna of een behandeling.. Een ontspannen dag, voor we de afscheidsavond ingaan. Want morgen verlaten we Karinthië, en daar hoort live muziek bij. Dus niet alleen een lekker diner, maar ook een gezellige avond in het hotel met de groep.  

Dag 9, Genieten van St. Johann in Tirol & Kufstein.

Omstreeks 8:00 uur, vertrekken wij naar St. Johann in Tirol. Waar we rond 11 uur aankomen. Dus ook de tijd heeft om rond te kijken en te lunchen (excl.) Tegen 13:15 rijden we door naar Kufstein. Waar u een wandeling langs de Vesting kunt maken, of neemt u de tijd voor een kopje koffie. We zijn rond 13:45 in Kustein en vertrekken rond 15:15 vertrekken we weer. Dan is het nog ongeveer 2 uur rijden naar ons overnachtingshotel voor het diner.  

Dag 10, Na al het moois, weer naar huis

Het vertrek is weer rond 7:30 uur, na het ontbijt. We rijden via de vele snelwegen weer naar uw opstappunten. Geen lange wisseltijden, of tijdschema’s. We gaan gelijk door. En zo bent u mooi op tijd terug, en kunnen we terugkijken op 10 mooie dagen in Oostenrijk, Duitsland, Slovenië en Italië.  

Inclusief

 • Luxe touringcar
 • Reisleiding
 • 2 x overnachtingshotel 
 • 7 x overnachting Tröpolach
 • Alle diners 
 • Ontbijtbuffet alle dagen
 • Welkomstdrankje
 • Namiddagsnack 
 • 1 x live muziek
 • 1 x Thema buffet Karinthië
 • Welness Lounge
 • Gebruik, flip flops-badjas en grote handdoek tijdens verblijf
 • Dagelijks Sport en vrije tijd programma in het hotel
 • Gratis WIFI
 • Toeristenbelasting
 • Garantiefonds
 • Reserveringskosten
 • Annuleren gratis tot 40 dagen voor vertrek

Exclusief

 • Alle persoonlijke uitgaven
 • Uw verzekeringen
 • Alles wat niet bij inclusief staat

Opstapplaatsen

Ziet u hiervoor het reserveringsformulier

Touringcar

U reist per luxe comfort class touringcar, voorzien van airco, koffiebar, toilet, verlaagde instap en met een ervaren chauffeur.

Reisleiding

Onderweg gaat onze reisleiding mee van Pajos reizen, hierdoor kunnen wij u alles uitleggen en uw vragen beantwoorden. Deze zijn ook stadsgids.

Uw Comfort Kamer

Dit mooie exclusieve hotel is van alle luxe voorzien. Zo heeft u grote slaapkamers met alle luxe. Maar ook zwembaden, sauna’s, mooi terras met uitzicht op de bergen. En nog veel meer.  Zo heeft u een Tweepersoonsbed, Balkon, Badkamer, Douche, Wastafel, Grote spiegel, Scheerspiegel, Föhn, Douche handdoek p.p., Handdoek p.p., Bureau, Bankje/stoel, Minibar, Sateliet Televisie, Telefoon, Wifi gratis, Radio, 220 V, Safe en raam tot aan de grond.. Een complete kamer.. 

Falkensteiner hotel

Dit hotel behoort tot 1 van de meest luxe hotels die we kennen.. En niet alleen dit, maar ook u geniet van veel extra’s. Zoals Live muziek, welkomstdrankje, middagsnack, ontbijtbuffet, diners, gratis Wifi, zwembaden, sauna’s en nog veel meer. En dat al voor nog geen 90 euro per dag. Gaat u mee met een fantastische reis, met excursies naar Klagenfurt, Mittersill, Lipica paarden, Zell am See, Wörthersee en nog veel meer.. Daar horen natuurlijk ook alle entree’s bij, die weer inclusief zijn.. Een vakantie om te gaan genieten. 

Video van het hotel

Reserveren

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.