geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Sardinië
Comfort Class busvakantie
vanaf € 949,-

Sardinië

Comfort Class
10 dagen

Een mooie tocht door de Alpen, daarna een fijne overtocht met diner naar Sardinië.. En dan genieten van de mooie kleine dorpjes, een extra luxe hotel en de kleine stranden. Het gebied waar wij naartoe gaan, is extra bijzonder. Want hier komen bijna geen toeristen!

Uw chauffeur
Mooie indrukken van uw reis
Programma
Dag 1

We beginnen met een kopje koffie bij ons hotel in Roermond. Voordat we vertrekken naar ons hotel voor 1 nacht. Onderweg maken we veel stops, en zullen we u alles over de reis gaan uitleggen. Vanavond overnachten we in een eenvoudig hotel met ontbijt en diner. 

Dag 2

Vandaag ontbijten we op ons gemak, en dan rijden we aan. Dit zal rond 9 uur zijn. We gaan door Zwitserland naar Italië, om onderweg nog een stop te maken. Vroeg in de middag komen we aan in Genua, waar we de stad zullen bezoeken. Na dit bezoek, checken wij in op de ferry Janas. Waar we na het inchecken, de hut hebben ingericht, zullen gaan dineren aan boord. U kunt lekker rondkijken en slapen aan boord. Of gaat u nog naar een show of film.. Geniet u van de overtocht

Dag 3

We beginnen met een ontbijt aan boord van onze ferry, waarna we uitchecken en aan wal gaan van Sardinië. En we gaan direct naar een parel van Sardinië, we gaan naar de Golf van Oristano, daar bevindt zich het schiereiland van Sinis. Deze natuurlijke en ongerepte landtong is nog niet door het massatoerisme ontdekt. De omgeving is rijk aan zoutmeren, die erg geliefd zijn bij vele watervogels, waaronder flamingo’s. Aan de rand van het schiereiland Sinis ligt de badplaats San Giovanni di Sinis, ooit bekend vanwege de vissershuisjes die waren gemaakt van riet en hout. Er zijn er helaas nog maar een paar van bewaard gebleven. De grootste groep ligt ten oosten van de weg, niet ver van de archeologische vindplaats  De kuststrook bestaat uit talrijke stranden die uitkijken op het voorliggende eilandje van Mal di Ventre. Een zeer speciaal strand is dat van Is Arutas. Dit paar kilometer lange strand heeft bijzonder eigenaardig zand: kleine, ronde korrels kwarts met kleuren variërend van roze tot lichtgroen naar zuiver wit. Na dit bezoek rijden we door naar ons luxe hotel om in te checken. U krijgt een welkomstdrankje, terwijl wij uw koffer naar de kamer brengen. Aangekomen op uw mooie kamer, heeft u de tijd deze in te richten. Hierna, staat het diner al voor ons klaar.. 

Dag 4

Vanmorgen slapen we lekker uit, gaan hierna ontbijten. En dan een wandeling maken naar het strand, en de oude vesting. Bij terugkomst, kunt u zelf heerlijk lunchen, voordat we om 13:30 de bus zullen nemen. We gaan naar een oude nederzetting, namelijk Area archeologica di Nora, we krijgen een rondleiding door een gids aldaar. En bij goed zicht, kunnen we zelfs Cagliari zien liggen. Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar het hotel, waar u kunt genieten. Hierna het diner en een vrije avond.  

Dag 5

Eerst rustig wakker worden, en daarna gaan we ontbijten. Na het buffet, zullen we tegen 10 uur vertrekken, om naar de hoofdplaats van het eiland te rijden. De stad ligt aan het zuiden en grenst met zijn sfeervolle haven aan de golf van Cagliari. De stad heeft behalve een oud en historisch centrum ook een fantastisch zandstrand. Poetto Beach is duidelijk favoriet bij de lokale bevolking als bij de vele toeristen die het eiland Sardinië bezoeken.De grootste groei heeft Cagliari gemaakt na de eenwording van Italië in 1870. De nieuwbouwwijken zijn in vlot tempo aangelegd en de eens zo kleine plaatsje mag zich nu volmondig stad noemen. Behalve de vele historische bezienswaardigheden heeft de stad ook een leuk uitgaansleven, gezellige restaurant en een bruisend winkelgebied. U zult zich zeker niet vervelen vandaag. Tegen 15:30 rijdt de touringcar weer terug naar het hotel, zodat u nog voldoende de tijd heeft om te ontspannen en/of u klaar te maken voor het diner.

Dag 6

Vandaag hebben we een rustdag, en kunnen we genieten van het hotel en alle luxe.. Een strandwandeling of wellicht een drankje op het terras.. Vandaag kan het allemaal op ons gemak. En als afsluiting een heerlijk diner.. Wellicht nog daarna een drankje in de gezellige bar.. Even een dagje voor uzelf dus.  

Dag 7

Vandaag maken we een mooie rondrit met onze lokale gids, langs vele mooie bezienswaardigheden. Waarbij we ditmaal aan een verassing  hebben gedacht.. Dus laat het u gebeuren vandaag.. Dan maken wij het interessant en gezellig. Met een diner als afsluiting.. 

Dag 8

We vertrekken vandaag op ons gemak na het ontbijt, als de koffers in de touringcar zijn gezet. Hierna, rijden we naar Ollolai, bekend van het bekende tv programma.. Wellicht komen we nog bekende tegen. Hierna gaan we naar de kust, waar we de tijd zullen hebben om nog wat van de oostkust te genieten. Onze boot ligt klaar, en zullen het diner aan boord gebruiken. Hierna, een drankje en naar ons bed. Want ook voor u hebben we een kamer gereserveerd per boeking natuurlijk. Goede nacht aan boord.

Dag 9

Vandaag gaan we van boord, en rijden we een schitterende route door Noord-Italië, met verschillende stops. We gaan naar ons overnachtingshotel nabij Basel. Waar natuurlijk het diner alweer klaar zal staan voor ons.. Een meerdere landen reis vandaag. 

Dag 10

In de ochtend rijden we weer weg, want we gaan naar huis. Via Frankrijk en Luxemburg komen we weer aan in Roermond. En gaan we onze servicelijnen weer rijden.. Een op ons gemak reis naar het fantastische Sardinië achter ons latend.

Falkensteiner Resort Capo Boi

Het Falkensteiner Resort Capo Boi 5* nodigt u uit in een prachtige omgeving aan de zuidoostkust van Sardinië. Dit mooie hotel, gelegen aan een van de mooiste baaien van het eiland op 54 km van Cagliari, combineert moderne faciliteiten en een uitstekende service

Geniet van de uitstekende kamers, de infinity pool, de elegante inrichting, de enorme spa en het ruime aanbod restaurants. De perfecte ingrediënten voor een heerlijke vakantie!

Tirrenia-vloot

De huidige Tirrenia-vloot voor passagiersvervoer bestaat uit schepen die sinds het jaar 2000 zijn gebouwd om de hoogste normen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Op de Tirrenia-schepen en veerboten vindt u een gastvrije en comfortabele sfeer , zowel in de gemeenschappelijke ruimtes als in de privéruimtes. Plezier en ontspanning zijn gegarandeerd dankzij de vele diensten die u aan boord zult vinden. Tirrenia heeft speciale aandacht besteed aan de cateringservice om u een ruime keuze aan kwaliteit te bieden. Het restaurant biedt gerechten bereid met typische producten uit de omgeving, volgens traditionele recepten. Brioches, snoep en snacks wachten op u in de Croissanteria, onze barservice. Kwaliteit, variëteit en versheid zijn altijd gegarandeerd. Dubbele hutten zijn beschikbaar voor onze nachtelijke routes heen als terug. De gehandicapte passagiers zullen gestructureerd hutten en uitgerust voor hun behoeften (exclusief Barbara Krahulik schepen, Hartmut Puschmann en Benjamin Carnaval). Wij varen vanuit Genua -> Olbia <- Genua.

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Wisselpunt Roermond

Op ons wisselpunt in Roermond kunt u overnachten en uw auto parkeren. Zodat u ontspannen uw reis kunt beginnen en afsluiten. Natuurlijk is een kopje koffie bij vertrek en een afscheidsdiner bij ons inclusief. Boek uw kamer eenvoudig met de knop hieronder. 

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek
* Reis per comfortabele touringcar
* Begeleiding van een ervaren chauffeur
* Toeristen belasting
*  Genoemde excursies
* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek
* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek
* Afscheidsdiner bij terugkomst
* Halfpension verzorging
* Boottochten met cabine

Exclusief

* Entreegelden (zie omschrijving)
* Persoonlijke uitgaven
* € 1,- reserveringskosten
* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 
*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Servicelijn

Een vakantie starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. Of gaat u liever zelf naar het wisselpunt en overnacht u daar! Ook is er de mogelijkheid voor een parkeerplaats op ons wisselpunt. Wist u dat u korting krijgt als u zelf naar het wisselpunt komt, het gaat om € 25,- per boeking. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Algemeen plaatje