Top Class Busvakantie

Sardinië

Genieten van de mooie natuur

Ferry
Cultuur
Ontspanning

Top Class busvakantie

Wat uw reisleider u kunt vertellen over de overtochten

De huidige Tirrenia-vloot voor passagiersvervoer bestaat uit schepen die sinds het jaar 2000 zijn gebouwd om de hoogste normen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Op de Tirrenia-schepen en veerboten vindt u een gastvrije en comfortabele sfeer , zowel in de gemeenschappelijke ruimtes als in de privéruimtes. Plezier en ontspanning zijn gegarandeerd dankzij de vele diensten die u aan boord zult vinden. Tirrenia heeft speciale aandacht besteed aan de cateringservice om u een ruime keuze aan kwaliteit te bieden. Het restaurant biedt gerechten bereid met typische producten uit de omgeving, volgens traditionele recepten. Brioches, snoep en snacks wachten op u in de Croissanteria, onze barservice. Kwaliteit, variëteit en versheid zijn altijd gegarandeerd. Dubbele hutten zijn beschikbaar voor onze nachtelijke routes heen als terug. De gehandicapte passagiers zullen gestructureerd hutten en uitgerust voor hun behoeften (exclusief Barbara Krahulik schepen, Hartmut Puschmann en Benjamin Carnaval). Wij varen vanuit Genua -> Olbia <- Genua.

Uw hotel

Op onze Top Class reizen overnachten we in 4 & 5 sterren hotels. Hierbij heeft u goede maaltijden, hele nette kamers, kofferservice en een nette ontspanningsruimte. U betaald iets meer, maar krijgt dit zeker terug op uw reis.

Programma

We beginnen met een kopje koffie bij ons hotel in Roermond. Voordat we vertrekken naar ons hotel voor 1 nacht. Onderweg maken we veel stops, en zullen we u alles over de reis gaan uitleggen. Vanavond overnachten we in een eenvoudig hotel met ontbijt en diner. 
Vandaag ontbijten we op ons gemak, en dan rijden we aan. Dit zal rond 9 uur zijn. We gaan door Zwitserland naar Italië, om onderweg nog een stop te maken. Vroeg in de middag komen we aan in Genua, waar we de stad zullen bezoeken. Na dit bezoek, checken wij in op de ferry Janas. Waar we na het inchecken, de hut hebben ingericht, zullen gaan dineren aan boord. U kunt lekker rondkijken en slapen aan boord. Of gaat u nog naar een show of film.. Geniet u van de overtocht
We beginnen met een ontbijt aan boord van onze ferry, waarna we uitchecken en aan wal gaan van Sardinië. En we gaan direct naar een parel van Sardinië, we gaan naar de Golf van Oristano, daar bevindt zich het schiereiland van Sinis. Deze natuurlijke en ongerepte landtong is nog niet door het massatoerisme ontdekt. De omgeving is rijk aan zoutmeren, die erg geliefd zijn bij vele watervogels, waaronder flamingo’s. Aan de rand van het schiereiland Sinis ligt de badplaats San Giovanni di Sinis, ooit bekend vanwege de vissershuisjes die waren gemaakt van riet en hout. Er zijn er helaas nog maar een paar van bewaard gebleven. De grootste groep ligt ten oosten van de weg, niet ver van de archeologische vindplaats Tharros  De kuststrook bestaat uit talrijke stranden die uitkijken op het voorliggende eilandje van Mal di Ventre. Een zeer speciaal strand is dat van Is Arutas. Dit paar kilometer lange strand heeft bijzonder eigenaardig zand: kleine, ronde korrels kwarts met kleuren variërend van roze tot lichtgroen naar zuiver wit. Na dit bezoek rijden we door naar ons luxe hotel om in te checken. U krijgt een welkomstdrankje, terwijl wij uw koffer naar de kamer brengen. Aangekomen op uw mooie kamer, heeft u de tijd deze in te richten. Hierna, staat het diner al voor ons klaar..  
Vanmorgen slapen we lekker uit, gaan hierna ontbijten. En dan een wandeling maken naar het strand, en de oude vesting. Bij terugkomst, kunt u zelf heerlijk lunchen, voordat we om 13:30 de bus zullen nemen. We gaan naar een oude nederzetting, namelijk Area archeologica di Nora, we krijgen een rondleiding door een gids aldaar. En bij goed zicht, kunnen we zelfs Cagliari zien liggen. Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar het hotel, waar u kunt genieten. Hierna het diner en een vrije avond.  
Eerst rustig wakker worden, en daarna gaan we ontbijten. Na het buffet, zullen we tegen 10 uur vertrekken, om naar de hoofdplaats van het eiland te rijden. De stad ligt aan het zuiden en grenst met zijn sfeervolle haven aan de golf van Cagliari. De stad heeft behalve een oud en historisch centrum ook een fantastisch zandstrand. Poetto Beach is duidelijk favoriet bij de lokale bevolking als bij de vele toeristen die het eiland Sardinië bezoeken.De grootste groei heeft Cagliari gemaakt na de eenwording van Italië in 1870. De nieuwbouwwijken zijn in vlot tempo aangelegd en de eens zo kleine plaatsje mag zich nu volmondig stad noemen. Behalve de vele historische bezienswaardigheden heeft de stad ook een leuk uitgaansleven, gezellige restaurant en een bruisend winkelgebied. U zult zich zeker niet vervelen vandaag. Tegen 15:30 rijdt de touringcar weer terug naar het hotel, zodat u nog voldoende de tijd heeft om te ontspannen en/of u klaar te maken voor het diner.
Vandaag hebben we een rustdag, en kunnen we genieten van het hotel en alle luxe.. Een strandwandeling of wellicht een drankje op het terras.. Vandaag kan het allemaal op ons gemak. En als afsluiting een heerlijk diner.. Wellicht nog daarna een drankje in de gezellige bar.. Even een dagje voor uzelf dus.  
Vandaag maken we een mooie rondrit met onze lokale gids, langs vele mooie bezienswaardigheden. Waarbij we ditmaal aan een verassing  hebben gedacht.. Dus laat het u gebeuren vandaag.. Dan maken wij het interessant en gezellig. Met een diner als afsluiting.. 
We vertrekken vandaag op ons gemak na het ontbijt, als de koffers in de touringcar zijn gezet. Hierna, rijden we naar Ollolai, bekend van het bekende tv programma.. Wellicht komen we nog bekende tegen. Hierna gaan we naar de kust, waar we de tijd zullen hebben om nog wat van de oostkust te genieten. Onze boot ligt klaar, en zullen het diner aan boord gebruiken. Hierna, een drankje en naar ons bed. Want ook voor u hebben we een kamer gereserveerd per boeking natuurlijk. Goede nacht aan boord.

Vandaag gaan we van boord, en rijden we een schitterende route door Noord-Italië, met verschillende stops. We gaan naar ons overnachtingshotel nabij Basel. Waar natuurlijk het diner alweer klaar zal staan voor ons.. Een meerdere landen reis vandaag. 

In de ochtend rijden we weer weg, want we gaan naar huis. Via Frankrijk en Luxemburg komen we weer aan in Roermond. En gaan we onze servicelijnen weer rijden.. Een op ons gemak reis naar het fantastische Sardinië achter ons latend.

Vertrek

9 oktober 2020

Inclusief

  • Luxe touringcar met veel beenruimte
  • Reisleiding met vele jaren ervaring
  • Overnachtingen in goede hotels (*** & ****)
  • Entree’s inclusief
  • Excursies inclusief
  • Stadsgidsen inclusief
  • Kopje koffie heenreis
  • Kofferservice waar van toepassing
  • Uw reist op uw gemak, en krijgt voldoende de tijd
  • Welkomstborrel

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.