Comfort Class Busvakantie

Gent

Genieten van de mooie stad

Mooie steden
Gezelligheid
halfpension

Comfort Class busvakantie

Wat uw chauffeur u kunt vertellen over deze fantastische reis

Vanmorgen vertrekken we vanuit ons wisselpunt in Breda, waarna we al vrij snel aankomen in Antwerpen. Als we aankomen, zijn we vlakbij de grote markt en de kerk.. Ook is de schelde dichtbij. U kunt lekker genieten.. Hierna gaan we naar ons mooie hotel in het centrum van Gent, het Novotel. De volgende dag hebben we een stadswandeling door het centrum van Gent met aansluitend lekker de vrije tijd in deze mooie stad. De derde dag checken we na een heerlijk ontbijt uit, en rijden we door naar Brugge. Hier kunt u gaan genieten van deze mooie stad, want ook hier krijgt u een plattegrond en loopt u zo het centrum in.. In de middag vertrekken we weer naar Breda, waarvan we weer naar uw uitstapplaatsen zullen rijden.

Uw hotels onderweg

Tijdens de mooie stedenreizen overnachten we in nette hotels midden in het centrum. Voorzien van eigen douche en toilet.

Programma

We beginnen met een servicelijn door Nederland. Waarna we vanuit Breda zullen samenkomen, en onze weg zullen vervolgen naar Antwerpen, bekend van de legende:

Volgens de legende werd Antwerpen in vroeger eeuwen geterroriseerd door een reus, Druon Antigoon, die alle scheepvaarders dwong om tol te betalen alvorens ze de Schelde mochten overvaren. Indien men weigerde hakte Antigoon hun hand af en wierp ze in de rivier. De Romeinse legionair Silvius Brabo kwam hier op een dag tegen in opstand. Hij vocht met Antigoon, doodde hem, hakte vervolgens diens hand af en smeet het lichaamsdeel in de rivier. Door Antigoons “hand te werpen” zou Antwerpen aan haar naam zijn gekomen. Een 15e-eeuwse kroniek beweerde verder ook dat Brabant ook haar naam aan Brabo te danken zou hebben. Het verhaal vertelt ook dat de held een arend schoot (Aarschot) die in het arendsheem (Arnhem) zijn nest had.

We parkeren vlakbij dit beeld, die zich dan weer bij de vele leuke winkels en restaurants bevindt. Na de vrije tijd rijden we weer verder naar Gent. Hier zullen we een drankje nuttigen, terwijl de koffers worden rondgebracht. Even genieten, en dan aan een 3 gangen diner. Gaat u vanavond nog rondkijken in de stad, of neemt u een drankje in de gezellige bar. 

Het uitgebreide ontbijtbuffet staat al klaar voor u, waar u natuurlijk lekker op uw gemak van gaat genieten. 

De gids staat al klaar voor u bij de entree, en deze zal tijdens een gezellige wandeling u meenemen. We door de historische binnenstad met zijn vakwerkhuizen en oude straatjes. We zien de Sint-Niklaaskerk, het belfort en de Sint-Baafskathedraal, maar niet alleen deze torens.. Natuurlijk ook De Vrijdagmarkt met een standbeeld van Jacob van Artevelde

Na de wandeling zal de stadsgids ons verlaten, en heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. Tegen 19 uur, zorgen wij weer voor een lekker 3 gangen diner in ons restaurant. En wellicht wandelt u nog eens naar de verlichte binnenstad, voor u uw kamer opzoekt.  

Vanmorgen zetten we de koffers weer klaar, zodat de kofferservice de koffers weer naar de touringcar kunnen brengen. Ondertussen geniet u van een heerlijk ontbijt, waar we dan ook de tijd voor nemen.. We stappen in de touringcar, en dat betekend een mooie rit. We gaan naar Brugge, waar we parkeren nabij het centrum. U krijgt van onze reisleiding een stadsplattegrond. Natuurlijk loopt de reisleiding met u mee naar het centrum, en wijst u de leukste plaatsjes aan. 

Gaat u een boottocht maken door de oude grachtjes, een heerlijke chocolade proeven of een echte Brugse Zot drinken.. Het kan allemaal in Brugge.. In de loop van de middag rijden we weer terug naar Breda, waarvandaan we weer naar de uitstappunten rijden. 

Na een busreis die ons langs Antwerpen, Gent en Brugge heeft gebracht. Een reis vol luxe, comfort en gastvrijheid van Pajos reizen. 

Vertrekdata

Alle vrijdagen

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet - Begeleiding chauffeur/reisleider - Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension Kamer met bad en/of douche en toilet - Koffie met gebak op de heenreis - Afscheidsbuffet in Nederland - Alle genoemde excursies - Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.