Loading

Inclusief

 • Stadswandeling

  Bezoek aan Antwerpen

  Bezoek aan Brugge

  Boottocht

  Hotel nabij centrum

  Comfort Class touringcar

Reist u alleen?

Novotel Gent

Tijdens de mooie stedenreizen overnachten we in nette hotels midden in het centrum. Voorzien van eigen douche en toilet.  In Gent slapen we in het Novotel, waar het hotel is voorzien van veel luxe.. 

Deel deze mooie reis met uw vrienden:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Klantenwaardering 2019
8.7/10
Fam. Machielse
Fam. Machielse
Busreis gasten
Read More
Beste Patrick,Hier nog een berichtje van 1 van je kinderen van de afgelopen 12 dagen, met de foto natuurlijk. Wij hebben een goede reis terug gehad van Konigsforst naar jullie wisselpunt, om 16.15 uur waren wij als 1e bus die daar arriveerde, het was wel stil hoor toen jullie eruit waren. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische 12 dagen, nu we thuis zijn denken we wat was nou het mooist en dat zijn toch wel de zaterdag en de zondag, de skischans was ook heel bijzonder maar de wandeling van maandag met zo een klein groepje was ook erg leuk en gezellig. Het duurt nog even voor je zelf op vakantie gaat maar alvast een hele fijne vakantie met je gezin en geniet van elkaar. En tot slot denk aan de gordel.Met vriendelijke groet.
Joop
Joop
Busreis gasten
Read More
We vertrokken vanuit het wisselpunt met een tijdelijke chauffeur. Patrick stapte onderweg in, en nam van daaruit het stuur over. In eerste instantie hadden we de indruk, dat hij een strakke hand zou hebben in wat wel en niet mocht of moest. Maar al snel kwamen we er achter, dat dat nu net niet het geval was. Hij zorgde voor een soepel verloop van alle activiteiten en voor sommigen was zelfs de aankondiging dat we om 18.30 aan tafel zouden gaan voor het diner, aanleiding om bij het verlaten van de bus te vragen,hoe laat het diner was! Terwijl hij ook alles op het publicatiebord had gezet.Ondanks dat sommige dingen zelfs 3 keer werden gezegd, was toch weer iemand vergeten zijn sleutel in Wiesensteig in te leveren en was er bij vertrek vanuit Wörgl toch weer iemand, die zijn eindbestemming niet op zijn kofferlabel had gezet.En dat ondanks zijn zeer duidelijke uitleg steeds. Patrick kon het engelen geduld opbrengen, door daar naar de betrokkene wel duideljk over te zijn, zonder te kwetsen. Zelfs toen de diabetis man zijn kip zat op te eten, terwijl die iets anders had besteld, bleef Patrick rustig, terwijl je zag, dat de stoom bijna uit zijn oren kwam. Petje af !! Verder kon hij ons veel vertellen over het gebied, zonder in langdradige verhalen te verzanden. En hij loodste ons op een zeer rustige en veilige manier over de wegen. Ruim 3000 veilige kilometers. Als chauffeur/reisleider krijgt hij van mij een 9. Dat wij dezelfde hobby bleken te hebben en dat wij een uitstekende klik hadden, staat daar los van. Al met al was deze busreis een heerlijke vakantie in relaxte sfeer.
Fam. Verhoeven
Fam. Verhoeven
Busgasten
Read More
Hi Patrick,Nogmaals bedankt, mede ook door mijn vrouw Diny, voor de mooie reis met vele hoogtepunten( vooral voor mij Bergisel, erg mooi in het groot) De reis was schitterend mede door jou goede uitleg en verstand van zaken, dat is echt een pluspunt als je zo'n chauffeur in de bus hebt. Al met al kunnen wij terugkijken op een prachtige tijd die we gehad hebben, en nu gaan we weer over op de orde van de dag. Hopelijk tot de volgende keer, Diny ..
Previous
Next

Wij respecteren de veiligheid:

Reisprogramma

Dag 1 (vrijdag)

We beginnen met een servicelijn door Nederland. Waarna we vanuit Breda zullen samenkomen, en onze weg zullen vervolgen naar Antwerpen, bekend van de legende:

Volgens de legende werd Antwerpen in vroeger eeuwen geterroriseerd door een reus, Druon Antigoon, die alle scheepvaarders dwong om tol te betalen alvorens ze de Schelde mochten overvaren. Indien men weigerde hakte Antigoon hun hand af en wierp ze in de rivier. De Romeinse legionair Silvius Brabo kwam hier op een dag tegen in opstand. Hij vocht met Antigoon, doodde hem, hakte vervolgens diens hand af en smeet het lichaamsdeel in de rivier. Door Antigoons “hand te werpen” zou Antwerpen aan haar naam zijn gekomen. Een 15e-eeuwse kroniek beweerde verder ook dat Brabant ook haar naam aan Brabo te danken zou hebben. Het verhaal vertelt ook dat de held een arend schoot (Aarschot) die in het arendsheem (Arnhem) zijn nest had.

We parkeren vlakbij dit beeld, die zich dan weer bij de vele leuke winkels en restaurants bevindt. Na de vrije tijd rijden we weer verder naar Gent. Hier zullen we een drankje nuttigen, terwijl de koffers worden rondgebracht. Even genieten, en dan aan een 3 gangen diner. Gaat u vanavond nog rondkijken in de stad, of neemt u een drankje in de gezellige bar.

Dag 2 (zaterdag)

Het uitgebreide ontbijtbuffet staat al klaar voor u, waar u natuurlijk lekker op uw gemak van gaat genieten.

De gids staat al klaar voor u bij de entree, en deze zal tijdens een gezellige wandeling u meenemen. We door de historische binnenstad met zijn vakwerkhuizen en oude straatjes. We zien de Sint-Niklaaskerk, het belfort en de Sint-Baafskathedraal, maar niet alleen deze torens.. Natuurlijk ook De Vrijdagmarkt met een standbeeld van Jacob van Artevelde.

Na de wandeling zal de stadsgids ons verlaten, en heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. Tegen 19 uur, zorgen wij weer voor een lekker 3 gangen diner in ons restaurant. En wellicht wandelt u nog eens naar de verlichte binnenstad, voor u uw kamer opzoekt.

Dag 3 (zondag)

Vanmorgen zetten we de koffers weer klaar, zodat de kofferservice de koffers weer naar de touringcar kunnen brengen. Ondertussen geniet u van een heerlijk ontbijt, waar we dan ook de tijd voor nemen.. We stappen in de touringcar, en dat betekend een mooie rit. We gaan naar Brugge, waar we parkeren nabij het centrum. U krijgt van onze reisleiding een stadsplattegrond. Natuurlijk loopt de reisleiding met u mee naar het centrum, en wijst u de leukste plaatsjes aan.

Gaat u een boottocht maken door de oude grachtjes, een heerlijke chocolade proeven of een echte Brugse Zot drinken.. Het kan allemaal in Brugge.. In de loop van de middag rijden we weer terug naar Breda, waarvandaan we weer naar de uitstappunten rijden.

Na een busreis die ons langs Antwerpen, Gent en Brugge heeft gebracht. Een reis vol luxe, comfort en gastvrijheid van Pajos reizen.

Ons team staat klaar voor u,

Een overzicht van uw reis

Onze opstapplaatsen voor deze mooie vakantie

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie vakantie naar de Andorra

 • Wij volgende de veiligheid van elk land, zorgen voor uw gezondheid onderweg en nemen geen risico.. En gaat de reis niet door!.. Dan GEEN VOUCHERS maar uw geld gewoon retour!
Shopping Basket