Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Gent & Brugge
Comfort Class busvakantie
vanaf € 369,-

Gent

Comfort Class
3 dagen

Wandelen over de promenade van Antwerpen, genieten van een boottocht in Brugge.. En daarna rondkijken door het verlichte Gent.. Een mooie reis, langs de 3 mooiste plaatsen in het westen van het land. En natuurlijk slaapt u in een net hotel.. 

Uw chauffeur
Mooie indrukken van uw reis
Programma
Dag 1

We beginnen met een servicelijn door Nederland. Waarna we vanuit Breda zullen samenkomen, en onze weg zullen vervolgen naar Antwerpen, bekend van de legende:

Volgens de legende werd Antwerpen in vroeger eeuwen geterroriseerd door een reus, Druon Antigoon, die alle scheepvaarders dwong om tol te betalen alvorens ze de Schelde mochten overvaren. Indien men weigerde hakte Antigoon hun hand af en wierp ze in de rivier. De Romeinse legionair Silvius Brabo kwam hier op een dag tegen in opstand. Hij vocht met Antigoon, doodde hem, hakte vervolgens diens hand af en smeet het lichaamsdeel in de rivier. Door Antigoons “hand te werpen” zou Antwerpen aan haar naam zijn gekomen. Een 15e-eeuwse kroniek beweerde verder ook dat Brabant ook haar naam aan Brabo te danken zou hebben. Het verhaal vertelt ook dat de held een arend schoot (Aarschot) die in het arendsheem (Arnhem) zijn nest had.

We parkeren vlakbij dit beeld, die zich dan weer bij de vele leuke winkels en restaurants bevindt. Na de vrije tijd rijden we weer verder naar Gent. Hier zullen we een drankje nuttigen, terwijl de koffers worden rondgebracht. Even genieten, en dan aan een 3 gangen diner. Gaat u vanavond nog rondkijken in de stad, of neemt u een drankje in de gezellige bar.

Dag 2

Het uitgebreide ontbijtbuffet staat al klaar voor u, waar u natuurlijk lekker op uw gemak van gaat genieten.

De gids staat al klaar voor u bij de entree, en deze zal tijdens een gezellige wandeling u meenemen. We door de historische binnenstad met zijn vakwerkhuizen en oude straatjes. We zien de Sint-Niklaaskerk, het belfort en de Sint-Baafskathedraal, maar niet alleen deze torens.. Natuurlijk ook De Vrijdagmarkt met een standbeeld van Jacob van Artevelde.

Na de wandeling zal de stadsgids ons verlaten, en heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. Tegen 19 uur, zorgen wij weer voor een lekker 3 gangen diner in ons restaurant. En wellicht wandelt u nog eens naar de verlichte binnenstad, voor u uw kamer opzoekt.

Dag 3

Vanmorgen zetten we de koffers weer klaar, zodat de kofferservice de koffers weer naar de touringcar kunnen brengen. Ondertussen geniet u van een heerlijk ontbijt, waar we dan ook de tijd voor nemen.. We stappen in de touringcar, en dat betekend een mooie rit. We gaan naar Brugge, waar we parkeren nabij het centrum. U krijgt van onze reisleiding een stadsplattegrond. Natuurlijk loopt de reisleiding met u mee naar het centrum, en wijst u de leukste plaatsjes aan.

Gaat u een boottocht maken door de oude grachtjes, een heerlijke chocolade proeven of een echte Brugse Zot drinken.. Het kan allemaal in Brugge.. In de loop van de middag rijden we weer terug naar Breda, waarvandaan we weer naar de uitstappunten rijden.

Na een busreis die ons langs Antwerpen, Gent en Brugge heeft gebracht. Een reis vol luxe, comfort en gastvrijheid van Pajos reizen.

Novotel Gent Centrum

Het Novotel biedt moderne kamers met airconditioning en een flatscreentelevisie in het centrum van Gent, op slechts 350 meter van de Sint-Baafskathedraal. Dit hotel beschikt over een gezellige bar met een terras, een buitenzwembad, een sauna en een fitnessruimte. U kunt in het hele hotel gratis gebruikmaken van WiFi.

Elke kamer in het Novotel Gent Centrum is voorzien van een licht interieur met fleurige accenten, een zithoek en een minibar. De kamers hebben ook een badkamer met een bad of een douche.

Het Huis van Alijn ligt op 600 meter afstand.

Internationale gerechten en lichte maaltijden worden geserveerd in de Foodsquare Bar-Brasserie. De bar heeft ook een lichte serre, waar u kunt genieten van een drankje en uitzicht op de tuin.

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Wisselpunt Roermond

Op ons wisselpunt in Roermond kunt u overnachten en uw auto parkeren. Zodat u ontspannen uw reis kunt beginnen en afsluiten. Natuurlijk is een kopje koffie bij vertrek en een afscheidsdiner bij ons inclusief. Boek uw kamer eenvoudig met de knop hieronder. 

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek
* Reis per comfortabele touringcar
* Begeleiding van een ervaren chauffeur
* Toeristen belasting
*  Genoemde excursies
* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek
* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek
* Afscheidsdiner bij terugkomst
* Halfpension 

Exclusief

* Entreegelden (zie omschrijving)
* Persoonlijke uitgaven
* € 1,- reserveringskosten
* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 
*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Servicelijn

Een vakantie starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. Of gaat u liever zelf naar het wisselpunt en overnacht u daar! Ook is er de mogelijkheid voor een parkeerplaats op ons wisselpunt. Wist u dat u korting krijgt als u zelf naar het wisselpunt komt, het gaat om € 25,- per boeking. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Algemeen plaatje

Shopping Basket