Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Parijs
Comfort Class busvakantie
vanaf € 299,-

Parijs

Comfort Class
3 dagen

Een stedentrip naar Parijs is een onvergetelijke gebeurtenis. Want zelden zult u zoveel bijzonders hebben gezien als bij ons. We bezoeken dan ook meer als de standaard toeristische attracties. En dat vanuit een zeer net hotel, van nog geen 5 jaar oud!

Uw chauffeur
Mooie indrukken van uw reis
Programma
Dag 1

Vandaag rijden we vanuit uw opstapplaats naar de mooie stad Parijs. Hier checken wij eerst in bij uw hotel. Na een uurtje, zullen we naar de stad rijden. Aan de voet van de Montmartre staat het diner al op ons te wachten, een heerlijk Frans 3 gangen diner. Na een lange reisdag, een traktatie voor iedereen. Na het diner, rijden we een rondrit langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Wellicht heeft de reisleiding nog een verassing voor U!. Natuurlijk stoppen we ook een paar keer, zodat u ook mooie foto’s kunt maken en de monumenten op u in kan laten werken!

Dag 2

We rijden naar het centrum, waarna u lekker kunt gaan genieten van de stad.. We stoppen bij 3 locaties, zoals het Louvre, Eiffeltoren en Printemps het winkelcentrum van Parijs. U kunt ook mee met onze reisleiding voor een gratis stadswandeling langs oude wijngaarden, oude Romeinse bouwwerken, prachtige tuinen en de kleine straatjes van Parijs. Dit is een wandeling, als u eens iets anders van de stad wilt zien als de standaard bezienswaardigheden. Na de wandeling heeft u dan nog lekker de tijd om zelf de stad verder te verkennen. We spreken af bij het restaurant, waar we de dag ervoor ook hebben gegeten. Om ongeveer 19 uur halen wij u daar weer op, om een boottocht te gaan maken over de Seine.. Voordat we naar het hotel rijden.

Dag 3

Vanmorgen rijden we naar Montmartre bekend van de mooie zondagsmarkten, Sacre Couer en de leuke kleine winkeltjes. Hier heeft  u tot 13 uur de tijd  om evt. samen met onze reisleiding alles te bezoeken. Hierna, rijden we weer terug naar Nederland, oftewel dan zit deze mooie reis alweer erop. We genieten van een afscheidsbuffet voor we uw weer naar huis brengen.

Paris Saint-Denis Pleyel

Onze kamers met airconditioning zullen u bevallen in hotel Paris Saint-Denis Pleyel. Als een gezin van vier, als een paar , profiteren van uw privé-badkamer en flat screen om te ontspannen (een gevarieerd tv-pakket met meerdere sportkanalen en internationaal nieuws). En, voor maximaal comfort, zijn al onze kamers uitgerust met kwaliteit beddengoed en kussens ontworpen door een specialist, regelmatig vernieuwd.

Nog een voordeel? In ons hotel met snelle wifi is internet gratis en onbeperkt!

Ons hele hotel is rookvrij.

We hebben ook kamers voor mensen met beperkte mobiliteit. Laat het ons weten wanneer u boekt, zodat wij u de beste kamer kunnen bieden!

Een magnetron is beschikbaar om uw gerechten op te warmen, als u ‘s avonds laat niet naar een restaurant wilt gaan, of als u de fles van uw baby moet opwarmen.

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Wisselpunt Roermond

Op ons wisselpunt in Roermond kunt u overnachten en uw auto parkeren. Zodat u ontspannen uw reis kunt beginnen en afsluiten. Natuurlijk is een kopje koffie bij vertrek en een afscheidsdiner bij ons inclusief. Boek uw kamer eenvoudig met de knop hieronder. 

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek
* Reis per comfortabele touringcar
* Begeleiding van een ervaren chauffeur
* Toeristen belasting
*  Genoemde excursies
* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek
* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek
* Afscheidsdiner bij terugkomst

Exclusief

* Entreegelden (zie omschrijving)
* Persoonlijke uitgaven
* € 1,- reserveringskosten
* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 
*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Servicelijn

Een vakantie starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. Of gaat u liever zelf naar het wisselpunt en overnacht u daar! Ook is er de mogelijkheid voor een parkeerplaats op ons wisselpunt. Wist u dat u korting krijgt als u zelf naar het wisselpunt komt, het gaat om € 25,- per boeking. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Algemeen plaatje

Shopping Basket