Comfort Class Busvakantie

Parijs

Genieten van de mooie stad

Stadswandelingen
Gezelligheid
halfpension

Comfort Class busvakantie

Wat uw chauffeur u kunt vertellen over deze fantastische reis

We hebben voor u een mooi dagprogramma samengesteld. Met niet alleen een fantastische hotel, maar ook heel veel leuke bijzonderheden.. Zo gaan we met de touringcar een mooie avondrit maken langs alle bezienswaardigheden. Maken we een stadswandeling, en gaan we in de avond een boottocht maken over de Seine. En natuurlijk is dit allemaal inclusief.. U heeft de zaterdag heel fijn de tijd om van het centrum te genieten, en zondag ook nog van Montmartre.. Het wordt weer een leuke reis.

Uw hotels onderweg

Tijdens de mooie stedenreizen overnachten we in nette hotels midden in het centrum. Voorzien van eigen douche en toilet.

Programma

Vandaag rijden we vanuit uw opstapplaats naar de mooie stad Parijs. Hier checken wij eerst in bij uw hotel. Na een uurtje, zullen we naar de stad rijden. Hier maken we een stop voor het diner. Na het diner, rijden we een stadsrondrit met veel stops, waarbij we de vele bezienswaardigheden zullen bekjken.

We rijden naar het centrum, waarna u lekker kunt gaan genieten van de stad.. Of u gaat mee met onze reisleiding voor een gratis stadswandeling. Na de wandeling heeft u dan nog lekker de tijd. Om ongeveer 19 uur halen wij u weer op, om een boottocht te gaan maken over de Seine.. Voordat we naar het hotel rijden.

Vanmorgen rijden we naar Montmartre, waar u tot 13 uur de tijd heeft om evt. samen met onze reisleiding alles te bezoeken. Hierna, rijden we weer naar Nederland, oftewel dan zit deze mooie reis alweer erop. 

Vertrekdata

Alle vrijdagen

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet - Begeleiding chauffeur/reisleider - Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension Kamer met bad en/of douche en toilet - Koffie met gebak op de heenreis - Afscheidsbuffet in Nederland - Alle genoemde excursies - Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket