Logo pajos reizen 1500 500 oranje achtergrond

Dagtochten | Busreizen | Bus verhuur | Chauffeursdiensten 

Dagprogramma

Dag 1, mooi Cochem

Via onze korte servicelijn, rijden we direct naar het charmante Cochem.. Maar niet voordat we naar een mooi uitzichtpunt zijn gereden. Hiervandaan kijken we over de plaats Cochem en de Moezel. Nog 10 minuten rijden, en daar is al ons mooie overnachtingsadres van onze busreis. Het Ostaria del Vino zal ons de komende 3 nachten verwelkomen. Het is een familie adres, waarbij service zeer hoog in het vaandel staat. We beginnen dan ook met een welkomstdrankje terwijl uw koffers naar de kamer worden gebracht. Nog even uw kamer indelen, en dan begint u met uw reisleider een introductie wandeling. U hoort precies de leukste adressen, waar we u verwachten de komende dagen. En wat er leuk is om te ondernemen. Nog wat vrije tijd volgt er, en dan hebben we een luxe 3 gangen diner. Onze kok kookt graag voor ons, en is er speciaal voor u. Vanavond een drankje in Cochem, beneden in het logé of misschien wel in uw luxe kamer..  

Dag 2, Moezel, Cochem en Beilstein

De dag beginnen we met een luxe en zeer uitgebreide ontbijt. 3 minuten wandelen, en dan staat het toeristen treintje al op ons te wachten.. Vandaag hoort u al rijdend alles over de stad Cochem en de omgeving. Na deze rondrit komen we weer bij het hotel aan, en zijn we meer te weten gekomen over ons verblijfsadres. Gaat u mee een kopje koffie doen (excl.) Tegen 11 uur wordt u weer welkom geheten tegenover ons hotel, namelijk bij de SenfMühle. Hier vindt u 1 van de twee meest traditionele mosterd fabriekjes van Duitsland. U krijgt hier uitleg, en ruikt de verse mosterd uit de maal molen komen. Na de uitleg, kunt u de verschillende smaken proeven. En natuurlijk ook aanschaffen. Wist u dat er ook lekkere marmelade te verkrijgen is, met speciale smaken ?.. Na dit bezoek, heeft u lekker een aantal uren om van Cochem te genieten. Voor het winkelen, een museum, de sesselbahn of een lekkere lunch is er voldoende de tijd. Omstreeks 15 uur, staat de reisleider alweer klaar bij de boot. Hier krijgt u uw kaartje, om de overtocht te maken.. We varen over de moezel naar Beilstein. Een prachtige boottocht, die u zal aanspreken. In Beilstein kunt u nog lekker rondkijken, alvorens we met de touringcar weer naar Cochem zullen rijden.  Hier heeft u nog wat vrije tijd, voordat we met u het luxe diner buffet zullen aanvangen.. De avond is ter vrije besteding. 

Dag 3, Moezel, Koblenz & Reichsburg

Het heerlijke ontbijt staat al voor ons klaar. Gaat u mee genieten van alle soorten brood, beleg en drankjes.. Als het ontbijt klaar is, rijden we met de touringcar naar de Moezel, en deze blijven we volgen.. We komen langs de vele burchten, wijngaarden en plaatsjes zoals Löf en Alf. Na een klein uurtje, rijden we Koblenz binnen. Waarbij we zullen stoppen bij het Deutches Eck, een plaats die bekend staat om de samenkomst van de Moezel en de Rijn. Ook vinden we hier meerdere monumenten en een kabelbaan. We wandelen met uw reisleider langs de bezienswaardigheden en uitzichten. Hierna ontvangt u van ons de entreekaarten van de kabelbaan. We vliegen nu werkelijk over de Rijn, en u heeft een fantastische uitzicht. Boven kunt u nog naar een uitzicht punt, toilet of een kopje koffie drinken.. U kunt zelf hierna terug naar beneden met de Kabelbaan. Er is voldoende de tijd om rond te kijken, alvorens we weer omstreeks 14 uur terugrijden naar Cochem. We zullen nu rijden via de andere oever, alvorens we in Cochem aankomen. Gaat u mee hierna naar de Reichsburg ? Dit is een steile klim, en een fikse wandeling, vandaar deze entree exclusief is.. Vanavond een heerlijk 3 gangen diner, die weer met liefde door onze kok zal worden klaargemaakt. 

Vanavond gaan we met de touringcar opstap.. En dat betekend, we gaan meerdere wijnsoorten proeven en dat met een versnapering. Dit kan niet anders dan gezellig worden…. Ook brengt de touringcar ons weer terug, dus we kunnen wat drinken..  

Dag 4,  Eifel route en Monschau

We beginnen met de koffers voor de kamerdeur te zetten vandaag. Zodat onze kofferservice, deze tijdens uw luxe ontbijt in de touringcar kan zetten. Na het ontbijt vertrekken we weer. Maar nu verlaten we Cochem, om naar de Eifel te gaan. Via een zeer mooie route, rijden we 1 1/2 uur binnendoor. Deze route geeft ons zeer veel vergezichten, en een mooie plaats.. Namelijk Monschau, waar we parkeren. 

Monschau is een plaats met veel vakwerkhuizen, en waar u dus vast zult genieten. U kunt ook deze stop genieten van een lunch, een wandeling of een bezoek aan een van de winkels. Na Monschau gaan we onze busreis afsluiten. En dat betekend dat we terugkomen in Nederland, en we langs de servicepunten zullen rijden. Na een zeer geslaagde busvakantie met Pajos reizen.  

Inclusief

 • Luxe Comfort Class touringcar
 • Reisleiding
 • Exclusieve diners
 • Introductie wandeling Cochem
 • Boottocht over de Moezel
 • Stadsrondrit
 • Bezoek aan Mosterd molen met proeverij
 • Kofferservice
 • Rondrit naar Koblenz
 • Wandeling en kabelbaan Koblenz naar Vesting
 • Welkomst drankje
 • Wijn proeverij
 •  Kopje koffie op de heenreis
 • Servicelijn door Nederland
 • Luxe ontbijt 
 • Garantiefonds 

Exclusief

 • Alle persoonlijke uitgaven
 • Uw verzekeringen
 • Alles wat niet bij inclusief staat

Opstapplaatsen

Ziet u hiervoor het reserveringsformulier

Touringcar

U reist per luxe comfort class touringcar, voorzien van airco, koffiebar, toilet, verlaagde instap en met een ervaren chauffeur.

Reisleiding

Onderweg gaat onze reisleiding mee van Pajos reizen, hierdoor kunnen wij u alles uitleggen en uw vragen beantwoorden. Deze zijn ook stadsgids.

Uw appartement

Een nette locatie, midden in Cochem. Met fantastische slaapkamer, met ieder een eigen zitje en heel veel luxe.. Heerlijke boxspring bedden, ruime douches, privé zitjes, grote slaapkamers en een ideale plaats om u terug te trekken. Natuurlijk is het zeer uitgebreide luxe ontbijt en de fantastische diners, inclusief.. Wifi is gratis, en kunt u beneden heerlijk nagenieten elke dag met persoonlijke service..  

Ostiria del Vino

Deze reis is méér dan bijzonder. Of het nu gaat om een ontzettend goed hotel, de vele excursies die inclusief zijn. Onze reisleiding die meegaat met u, of de ontzettend goed verzorgde diners en ontbijt buffetten .. Het is een reis om nooit meer te vergeten..

Wist u dat we deze reis wel voor € 75,- per persoon aan excursiegelden inclusief hebben gedaan. En een diner pakket van € 105,- per persoon.. Dit scheelt al snel weer € 180,- p.p.voor deze mooie reis… 

Eventuele extra kosten

 • eenpersoonskamer toeslag € 135 euro
 • drie personen i.p.v 4 personen op de kamer, dan is de toeslag voor de 4 persoons kamer € 135,-
 • Wilt u ook naar de burcht, dan is de entree € 6,00
 • Wilt u ook met de Sesselbahn mee, entree €  6,90  

Reserveren

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.