Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Harz
***** hotel
Comfort Class busvakantie
vanaf € 559,-

harz

***** hotel Achterman
3 dagen

Slapen in een zeer luxe hotel, prachtige excursies en vooral mooie treinreizen. En dat allemaal onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. U zult de Harz beleven als nooit tevoren!

Uw chauffeur
Mooie indrukken van uw reis
Programma
Dag 1

Vandaag rijden we vanuit uw opstapplaats naar de mooie stad Goslar.  Een fantastische mooie plaats, die zijn oudheid heeft behouden. Goslar staat ook wel bekend om het vakwerk in de UNESCO werelderfgoedplaats met ook  als bekend punt de bezoekersmijn Rammelsberg, en de Kaiserpfalz, het paleis uit de 11de eeuw waar een origineel bronzen keizertroon is te zien.

Wij komen in de vroege middag aan, en zullen u verwelkomen met een welkomstdrankje. Terwijl u geniet van een drankje, zal de kofferservice uw koffer naar de kamer brengen. Ook ontvangt u van ons de sleutel. Gaat u genieten van uw luxe kamer of wellicht zelf even genieten van de oude binnenstad. Rond 19 uur staat het diner voor u klaar, dit zal de ene dag een 3 gangen diner zijn, en de andere keer een luxe buffet. In de avond nog een wandeling door de stad? Voor we heerlijk kunnen genieten van onze nachtrust. 

 

Dag 2

Gisteren hebben we 500 km met de touringcar afgelegd, maar vandaag laten we deze staan. Want onze stadsgids zal al op ons wachten bij de receptie. Maar niet voordat we hebben genoten van een luxe ontbijtbuffet. We maken een wandeling met veel stopplaatsen van ongeveer 2 uur. De tijd is afhankelijk van uw vragen vandaag. Na de wandeling, kunt u zelf rondkijken of een museum bezoeken. Want pas tegen 1530 ongeveer, zal de trein voorrijden bij het hotel. We gaan een mooie koetstocht maken door de oude binnenstad, zodat u nog een keer vandaag de stad kunt bekijken. Nog wat vrije tijd, alvorens we het diner zullen aanvangen. Wellicht met ons allen nog een drankje in de gezellige bar van het hotel.

 

Dag 3

Vanmorgen rijden we naar Gernrode, waar we heerlijk gaan genieten van deze oude plaats. Gernrode is een kleine stad in het noorden van de Harz tussen Thale en Ballenstedt.  Gernrode is voor het eerst in een oorkonde uit het jaar 961 vermeld en is daarmee een van de oudste nederzettingen in de regio. Het bestuur van de stad lag lange tijd bij de nonnen van het klooster Gernrode. In 1539 kreeg Gernrode stadrechten door het verlenen van een zegel en wapen. Het toerisme in Gernrode begon in de negentiende eeuw en de stad werd ook bezocht door beroemde dichters als Johann Wolfgang von Goethe en Heinrich von Kleist.

Het grote kenmerk van de stad is ook heden ten dage nog de bezienswaardige Romaanse kloosterkerk van St. Cyriakus die Gernrode zelfs een internationale roep bezorgt. Deze kerk stond er al in 961 en is een van de best bewaard gebleven religieuze gebouwen van Duitsland. Hiervandaan pakken we de stoomtrein via de mooie omgevingen (zie trein informatie) naar Stiege. Het dorp ligt op ongeveer 500 meter hoogte. Het belangrijkste gebouw in Stiege is het jachtslot dat in 1329 voor het eerst in een oorkonde vermeld wordt. Het slot werd door de graven van Blankenburg voornamelijk gebruikt voor de bescherming van het waardevolle mijnbouwgebied rond Stiege. Vanuit Stiege rijden wij via een mooie route door de Harz, terug naar ons hotel in Goslar. Waar wij tijdens het diner, nog lang na zullen praten over deze mooie excursiedag. 

 

Dag 4

Vrije dag

Dag 5

Vanmorgen zetten we onze koffers alweer klaar in onze kamers, zodat we kunnen gaan genieten van het ontbijt. Tijdens uw ontbijt, brengen wij uw koffer naar de touringcar. Nadat de sleutels zijn ingeleverd, rijden we via verschillende stopplaatsen weer terug naar Nederland. Om deze mooie reis tot een einde te brengen. Een reis vol veel herinneringen.  

 

Hotel der Achtermann

Aan de rand van de oude binnenstad van Goslar in de Harz beleeft u bij ons in Achtermann – uw hotel in het hart van Duitsland – heel bijzondere momenten. Waardering, eerlijkheid en openheid zijn de waarden die wij zien als de basis voor geweldige service. Dit geldt zowel voor het omgaan met onze gasten als met elkaar. Sinds we bij de aZIS Hotels horen, zijn er uitgebreide renovatiewerkzaamheden uitgevoerd om de aloude muren van ons huis te contrasteren met een modern contrast, bijvoorbeeld om onze eigen elektriciteit duurzaam op te wekken met onze eigen warmtekrachtcentrale. Gratis wifi in het hele huis is voor ons vanzelfsprekend, net als moderne, hoogwaardige kamerinrichting. Dit idee draagt ​​onze servicebelofte: het combineren van traditionele waarden met frisse ideeën en moderne elementen om uw verblijf op loopafstand van het historische stadscentrum van Goslar onvergetelijk te maken. Deze combinatie is uniek onder de hotels in Goslar

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Wisselpunt Roermond

Op ons wisselpunt in Roermond kunt u overnachten en uw auto parkeren. Zodat u ontspannen uw reis kunt beginnen en afsluiten. Natuurlijk is een kopje koffie bij vertrek en een afscheidsdiner bij ons inclusief. Boek uw kamer eenvoudig met de knop hieronder. 

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek
* Reis per comfortabele touringcar
* Begeleiding van een ervaren chauffeur
* Toeristen belasting
*  Genoemde excursies
* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek
* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek
* Afscheidsdiner bij terugkomst
* 5 sterren hotel met luxe ontbijt en uitgebreid luxe diner elke avond
* Nette kamer

Exclusief

* Entreegelden (zie omschrijving)
* Persoonlijke uitgaven
* € 1,- reserveringskosten
* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 
*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Servicelijn

Een vakantie starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. Of gaat u liever zelf naar het wisselpunt en overnacht u daar! Ook is er de mogelijkheid voor een parkeerplaats op ons wisselpunt. Wist u dat u korting krijgt als u zelf naar het wisselpunt komt, het gaat om € 25,- per boeking. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Algemeen plaatje

Shopping Basket