Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Alkmaar
vanaf € 25,-

Alkmaar

Winkelen
Uitstappen bij het centrum

Via onze korte opstapschema, gaat u direct door naar Alkmaar. En onderweg maken we nog een heerlijke koffiestop. We parkeren nabij het centrum, hierdoor loopt u zo de stad in. U bent rond 10.45 in Alkmaar. 

Natuurlijk geven wij u voldoende de tijd, waardoor we pas weer tegen 16 uur zullen vertrekken. En u tussen 17 uur en 19 uur weer terug bij uw opstappunt zult zijn. 

Mooie indrukken van uw dagtocht
Wat is er te doen vandaag

Alkmaar is in de 20e eeuw vooral een winkelstad geworden. Dat is niet alleen een gevoel bij de echte shoppers, of ze het nu voor noodzakelijke levensbehoeften of voor de fun doen en of ze nu Alkmaarder zijn of van buiten komen. Ook statistieken laten zien dat de winkeldichtheid van Alkmaar tot de hoogste in ons land behoort.

In Alkmaar zitten honderden winkels vlak bij elkaar. In de compacte historische binnenstad vind je authentieke Alkmaarse winkeltjes. En direct om de hoek grote winkelstraten, met alle bekende merken op een rij. 

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

*  Genoemde entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Veilig betalen via uw eigen bank

* Geld terug garantie, mocht de dagtocht niet doorgaan

* Garantie van bij elkaar zitten tijdens de busreis

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* Extra service aan boord van de touringcar

* Paar opstapplaatsen extra kosten

Servicelijn

Een dagtocht starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Meer over uw dagtocht

Shopping Basket