Loading

Inclusief

  • Mooie omgeving
  • Oude steden
  • Schitterende bergroutes 
  • Veel geschiedenis 
  • Halfpension in goed hotel
  • Comfort Class 
  • Excursies

Reist u alleen?

Uw hotels onderweg

We overnachten in nette hotels, in Frankrijk en Andorra. De kwaliteit is netjes, en de ontbijten met diners zijn goed verzorgd. Natuurlijk voorzien van eigen douche en wc. Airco en de mogelijkheid voor een drankje aan de bar.

In Andorra slapen we in het park hotel, voorzien van vele luxe, mooi gelegen en een eigen zwembad. 

Deel deze mooie reis met uw vrienden:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Klantenwaardering 2019
8.3/10
Fam. Machielse
Fam. Machielse
Busreis gasten
Read More
Beste Patrick,Hier nog een berichtje van 1 van je kinderen van de afgelopen 12 dagen, met de foto natuurlijk. Wij hebben een goede reis terug gehad van Konigsforst naar jullie wisselpunt, om 16.15 uur waren wij als 1e bus die daar arriveerde, het was wel stil hoor toen jullie eruit waren. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische 12 dagen, nu we thuis zijn denken we wat was nou het mooist en dat zijn toch wel de zaterdag en de zondag, de skischans was ook heel bijzonder maar de wandeling van maandag met zo een klein groepje was ook erg leuk en gezellig. Het duurt nog even voor je zelf op vakantie gaat maar alvast een hele fijne vakantie met je gezin en geniet van elkaar. En tot slot denk aan de gordel.Met vriendelijke groet.
Joop
Joop
Busreis gasten
Read More
We vertrokken vanuit het wisselpunt met een tijdelijke chauffeur. Patrick stapte onderweg in, en nam van daaruit het stuur over. In eerste instantie hadden we de indruk, dat hij een strakke hand zou hebben in wat wel en niet mocht of moest. Maar al snel kwamen we er achter, dat dat nu net niet het geval was. Hij zorgde voor een soepel verloop van alle activiteiten en voor sommigen was zelfs de aankondiging dat we om 18.30 aan tafel zouden gaan voor het diner, aanleiding om bij het verlaten van de bus te vragen,hoe laat het diner was! Terwijl hij ook alles op het publicatiebord had gezet.Ondanks dat sommige dingen zelfs 3 keer werden gezegd, was toch weer iemand vergeten zijn sleutel in Wiesensteig in te leveren en was er bij vertrek vanuit Wörgl toch weer iemand, die zijn eindbestemming niet op zijn kofferlabel had gezet.En dat ondanks zijn zeer duidelijke uitleg steeds. Patrick kon het engelen geduld opbrengen, door daar naar de betrokkene wel duideljk over te zijn, zonder te kwetsen. Zelfs toen de diabetis man zijn kip zat op te eten, terwijl die iets anders had besteld, bleef Patrick rustig, terwijl je zag, dat de stoom bijna uit zijn oren kwam. Petje af !! Verder kon hij ons veel vertellen over het gebied, zonder in langdradige verhalen te verzanden. En hij loodste ons op een zeer rustige en veilige manier over de wegen. Ruim 3000 veilige kilometers. Als chauffeur/reisleider krijgt hij van mij een 9. Dat wij dezelfde hobby bleken te hebben en dat wij een uitstekende klik hadden, staat daar los van. Al met al was deze busreis een heerlijke vakantie in relaxte sfeer.
Fam. Verhoeven
Fam. Verhoeven
Busgasten
Read More
Hi Patrick,Nogmaals bedankt, mede ook door mijn vrouw Diny, voor de mooie reis met vele hoogtepunten( vooral voor mij Bergisel, erg mooi in het groot) De reis was schitterend mede door jou goede uitleg en verstand van zaken, dat is echt een pluspunt als je zo'n chauffeur in de bus hebt. Al met al kunnen wij terugkijken op een prachtige tijd die we gehad hebben, en nu gaan we weer over op de orde van de dag. Hopelijk tot de volgende keer, Diny ..
Previous
Next

Wij respecteren de veiligheid:

Reisprogramma

Dag 1 (vrijdag)

Na onze servicelijn, staat er op ons wisselpunt een kopje koffie klaar voor u. Na dit kopje koffie, rijden we door naar het midden van Frankrijk. Hier hebben we ons overnachtingshotel, waar we ook het diner gebruiken.

Dag 2 (zaterdag)

We beginnen vandaag vroeg, want we gaan naar onze bestemming in Andorra. Hier gaan we inchecken, en heerlijk het diner gebruiken. Om te gaan genieten van een mooi hotel met halfpension en leuke excursies.

Dag 3 (zondag)

Vanmorgen hebben we een rustige ochtend, maar vanmiddag gaan we naar een bekend bedevaardsoord en  Meer van Engolasters en Meritxell
. Deze zijn een bezoek meer dan waard. En zult u zeker veel indrukken geven. In de loop van de middag zijn we weer terug in het hotel

Dag 4 (maandag)

Vanmorgen zullen we de Andorra even verlaten, omdat we de Spaanse grens over zullen rijden. We gaan naar Seu d’Urgell, dit pittoreske dorpje ligt niet ver over de grens. Na het bezoek gaan we nog naar een echt Spaans bergdorpje, namelijk Os de Civis. Waar u nog voldoende de vrije tijd heeft voor u weer naar hotel, via een mooie route zal rijden voor het diner. 

Dag 5 (dinsdag)

Een wandeling door de mooie omgeving maken, of gewoon lekker winkelen!. Of gaat u liever ergens wat gebruiken, het kan allemaal op deze vrije dag.

Dag 6 (woensdag)

Vandaag gaan we met de bergtrein mee. We rijden naar Ribbes, waar we in zullen stappen. Het hoogteverschil is 1000 meter ongeveer. Vele pelgrims gingen ons voor op deze route. Als we boven aankomen, zijn we in  Vall de Nuria, waar u het klooster complex kunt bezoeken en een wandeling door het dal kan maken. We gaan weer met de bergtrein terug naar de bus, waarna we via een mooie route terugkomen bij de bus.

Dag 7 (donderdag)

We maken een mooie busrit langs de landbouwgronden, tabaksvelden en wijngaarden van Andorra. In de loop van de ochtend komen we aan in de belastingvriendelijke hoofdstad van Andorra met aantrekkelijke winkelstraten en tal van bezienswaardigheden. Ga hier nog op zoek naar wat leuke souvenirs voor familie en vrienden.

Dag 8 (vrijdag)

Vandaag trakteren wij u op de indrukwekkende Andorra Panoramica route. Tijdens deze route leert u meer over het leven in de bergdorpen en de schitterende natuur van Andorra. We brengen een bezoek aan een “bodega”, waar u lokale likeurtjes en ander lekkers kunt proeven, en nemen u mee naar de dorpen Ordino, Arcalis en Pal. Geniet tevens van een fantastisch uitzicht vanaf de “Coll de la Botella”.

Dag 9 (zaterdag)

Zo zit het bezoek aan Andorra er alweer op, en gaan we weer naar het midden van Frankrijk. Hier hebben we het overnachtingshotel en het diner.

Dag 10 (zondag)

Vanmorgen vroeg vertrekken we weer naar ons wisselpunt. Via een mooie route over de Franse snelwegen. Bij ons wisselpunt staat het diner alweer klaar voor ons. Voordat we naar huis toe gaan. Voldaan van alle indrukken.

Ons team staat klaar voor u,

Een overzicht van uw reis

Onze opstapplaatsen voor deze mooie vakantie

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie vakantie naar de Andorra

  • Wij volgende de veiligheid van elk land, zorgen voor uw gezondheid onderweg en nemen geen risico.. En gaat de reis niet door!.. Dan GEEN VOUCHERS maar uw geld gewoon retour!
Shopping Basket