Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Andorra
Comfort Class busvakantie
vanaf € 579,-

Andorra

Comfort Class
10 dagen

Met een mooie overnachting rijden we naar het schitterend gelegen Andorra. Waarvandaan we mooie excursies maken. Dit doen we allemaal op ons gemak. Het hotel biedt ons veel comfort, waarbij niet alleen de diners zeer goed zijn, maar waar we ook kunnen ontspannen bij het zwembad. Een prima reis, die u niet snel zult vergeten!

Uw chauffeur
Mooie indrukken van uw reis
Programma
Dag 1

Na onze servicelijn, staat er op ons wisselpunt een kopje koffie klaar voor u. Na dit kopje koffie, rijden we door naar het midden van Frankrijk. Hier hebben we ons overnachtingshotel, waar we ook het diner gebruiken.

Dag 2

We beginnen vandaag vroeg, want we gaan naar onze bestemming in Andorra. Hier gaan we inchecken, en heerlijk het diner gebruiken. Om te gaan genieten van een mooi hotel met halfpension en leuke excursies.

Dag 3

Vanmorgen hebben we een rustige ochtend, maar vanmiddag gaan we naar een bekend bedevaardsoord en  Meer van Engolasters en Meritxell
. Deze zijn een bezoek meer dan waard. En zult u zeker veel indrukken geven. In de loop van de middag zijn we weer terug in het hotel

Dag 4

Vanmorgen zullen we de Andorra even verlaten, omdat we de Spaanse grens over zullen rijden. We gaan naar Seu d’Urgell, dit pittoreske dorpje ligt niet ver over de grens. Na het bezoek gaan we nog naar een echt Spaans bergdorpje, namelijk Os de Civis. Waar u nog voldoende de vrije tijd heeft voor u weer naar hotel, via een mooie route zal rijden voor het diner. 

Dag 5

Een wandeling door de mooie omgeving maken, of gewoon lekker winkelen!. Of gaat u liever ergens wat gebruiken, het kan allemaal op deze vrije dag.

Dag 6

Vandaag gaan we met de bergtrein mee. We rijden naar Ribbes, waar we in zullen stappen. Het hoogteverschil is 1000 meter ongeveer. Vele pelgrims gingen ons voor op deze route. Als we boven aankomen, zijn we in  Vall de Nuria, waar u het klooster complex kunt bezoeken en een wandeling door het dal kan maken. We gaan weer met de bergtrein terug naar de bus, waarna we via een mooie route terugkomen bij de bus.

Dag 7

We maken een mooie busrit langs de landbouwgronden, tabaksvelden en wijngaarden van Andorra. In de loop van de ochtend komen we aan in de belastingvriendelijke hoofdstad van Andorra met aantrekkelijke winkelstraten en tal van bezienswaardigheden. Ga hier nog op zoek naar wat leuke souvenirs voor familie en vrienden.

Dag 8

Vandaag trakteren wij u op de indrukwekkende Andorra Panoramica route. Tijdens deze route leert u meer over het leven in de bergdorpen en de schitterende natuur van Andorra. We brengen een bezoek aan een “bodega”, waar u lokale likeurtjes en ander lekkers kunt proeven, en nemen u mee naar de dorpen Ordino, Arcalis en Pal. Geniet tevens van een fantastisch uitzicht vanaf de “Coll de la Botella”.

Dag 9

Zo zit het bezoek aan Andorra er alweer op, en gaan we weer naar het midden van Frankrijk. Hier hebben we het overnachtingshotel en het diner.

Dag 10

Vanmorgen vroeg vertrekken we weer naar ons wisselpunt. Via een mooie route over de Franse snelwegen. Bij ons wisselpunt staat het diner alweer klaar voor ons. Voordat we naar huis toe gaan. Voldaan van alle indrukken.

Park hotel Andorra

We overnachten in nette hotels, in Frankrijk en Andorra. De kwaliteit is netjes, en de ontbijten met diners zijn goed verzorgd. Natuurlijk voorzien van eigen douche en wc. Airco en de mogelijkheid voor een drankje aan de bar.

In Andorra slapen we in het park hotel, voorzien van vele luxe, mooi gelegen en een eigen zwembad. 

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Wisselpunt Roermond

Op ons wisselpunt in Roermond kunt u overnachten en uw auto parkeren. Zodat u ontspannen uw reis kunt beginnen en afsluiten. Natuurlijk is een kopje koffie bij vertrek en een afscheidsdiner bij ons inclusief. Boek uw kamer eenvoudig met de knop hieronder. 

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek
* Reis per comfortabele touringcar
* Begeleiding van een ervaren chauffeur
* Toeristen belasting
*  Genoemde excursies
* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek
* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek
* Afscheidsdiner bij terugkomst
* Halfpension verzorging onderweg

Exclusief

* Entreegelden (zie omschrijving)
* Persoonlijke uitgaven
* € 1,- reserveringskosten
* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 
*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Servicelijn

Een vakantie starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. Of gaat u liever zelf naar het wisselpunt en overnacht u daar! Ook is er de mogelijkheid voor een parkeerplaats op ons wisselpunt. Wist u dat u korting krijgt als u zelf naar het wisselpunt komt, het gaat om € 25,- per boeking. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Algemeen plaatje

Shopping Basket