Comfort Class Busvakantie

Schitterend Andorra

Genieten van de mooie natuur

Steden
Cultuur
Ontspanning

Comfort Class busvakantie

Wat uw chauffeur u kunt vertellen over deze fantastische reis

Vanuit deze mooie locatie maken we schitterende excursies door de bergen. En zien vele fantastische vergezichten en natuur. Als u van cultuur en natuur houd.. Dan is deze reis zeker een aanrader voor u!

Uw hotels onderweg

We overnachten in nette hotels, in Frankrijk en Andorra. De kwaliteit is netjes, en de ontbijten met diners zijn goed verzorgd. Natuurlijk voorzien van eigen douche en wc. Airco en de mogelijkheid voor een drankje aan de bar.

Programma

Dag 1- Frankrijk

Na onze servicelijn, staat er op ons wisselpunt een kopje koffie klaar voor u. Na dit kopje koffie, rijden we door naar het midden van Frankrijk. Hier hebben we ons overnachtingshotel, waar we ook het diner gebruiken.

Dag 2- Andorra

We beginnen vandaag vroeg, want we gaan naar onze bestemming in Andorra. Hier gaan we inchecken, en heerlijk het diner gebruiken. Om te gaan genieten van een mooi hotel met halfpension en leuke excursies.

Dag 3- Meer van Engolasters en Meritxell

Vanmorgen hebben we een rustige ochtend, maar vanmiddag gaan we naar een bekend bedevaardsoord en Meer van Engolasters en Meritxell . Deze zijn een bezoek meer dan waard. En zult u zeker veel indrukken geven. In de loop van de middag zijn we weer terug in het hotel

Dag 4- Bezoek Seu d’Urgell & Os de Civis

Vanmorgen zullen we de Andorra even verlaten, omdat we de Spaanse grens over zullen rijden. We gaan naar Seu d’Urgell, dit pittoreske dorpje ligt niet ver over de grens. Na het bezoek gaan we nog naar een echt Spaans bergdorpje, namelijk Os de Civis. Waar u nog voldoende de vrije tijd heeft voor u weer naar hotel, via een mooie route zal rijden voor het diner.

Dag 5- Vrije dag

Een wandeling door de mooie omgeving maken, of gewoon lekker winkelen!. Of gaat u liever ergens wat gebruiken, het kan allemaal op deze vrije dag.

Dag 6- Dagtocht Vall de Nuria

Vandaag gaan we met de bergtrein mee. We rijden naar Ribbes, waar we in zullen stappen. Het hoogteverschil is 1000 meter ongeveer. Vele pelgrims gingen ons voor op deze route. Als we boven aankomen, zijn we in Vall de Nuria, waar u het klooster complex kunt bezoeken en een wandeling door het dal kan maken. We gaan weer met de bergtrein terug naar de bus, waarna we via een mooie route terugkomen bij de bus.

Dag 7- Dagtocht Andorra del Vella

We maken een mooie busrit langs de landbouwgronden, tabaksvelden en wijngaarden van Andorra. In de loop van de ochtend komen we aan in de belastingvriendelijke hoofdstad van Andorra met aantrekkelijke winkelstraten en tal van bezienswaardigheden. Ga hier nog op zoek naar wat leuke souvenirs voor familie en vrienden.

Dag 8- Dagtocht panorama route Andorra

Vandaag trakteren wij u op de indrukwekkende Andorra Panoramica route. Tijdens deze route leert u meer over het leven in de bergdorpen en de schitterende natuur van Andorra. We brengen een bezoek aan een “bodega”, waar u lokale likeurtjes en ander lekkers kunt proeven, en nemen u mee naar de dorpen Ordino, Arcalis en Pal. Geniet tevens van een fantastisch uitzicht vanaf de “Coll de la Botella”.

Dag 9- Terug naar Frankrijk

Zo zit het bezoek aan Andorra er alweer op, en gaan we weer naar het midden van Frankrijk. Hier hebben we het overnachtingshotel en het diner.

Dag 10- Terug naar Nederland

Vanmorgen vroeg vertrekken we weer naar ons wisselpunt. Via een mooie route over de Franse snelwegen. Bij ons wisselpunt staat het diner alweer klaar voor ons. Voordat we naar huis toe gaan. Voldaan van alle indrukken.

Klanten geven deze reis een 9,1

Vertrekdata

29 mei 2020
19 juni 2020
28 augustus 2020
11 september 2020

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet

- Begeleiding chauffeur/reisleider

- Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension Kamer met bad en/of douche en toilet

Koffie met gebak op de heenreis

Afscheidsbuffet in Nederland

Alle genoemde excursies

Diverse entrees en bergtreinen zoals omschreven

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.