Dagtocht

Baarle Nassau

Waar gaan we heen

Vanmorgen rijden we via een mooie laatste route binnendoor, naar Baarle Hertog/Nassau. Deze mooie plaats is niet alleen bijzonder, maar ook nog eens uniek. Als we alleen al naar Baarle Hertog kijken, dan telt deze vier woonkernen: Baarle, Baarle-Grens, Zondereigen en Ginhoven. Opmerkelijk is dat Baarle en Baarle-Grens gedeeld worden met het Nederlandse Baarle-Nassau. De landsgrenzen lopen er dwars door straten en gebouwen. Deze verdeling geeft Baarle-Hertog zijn ingewikkelde structuur: Baarle-Nassau verdeelt het in 26 stukken. Baarle-Hertog is niet de enige Belgische gemeente die uit gescheiden delen bestaat; dit is ook het geval voor Elsene, Mesen en Sint-Gillis. Van alle 26 stukken worden er 22 volledig omsloten door Baarle-Nassau en vormen dus Belgische exclaves. De overige 4 zijn verbonden met andere Belgische gemeentes. Deze stukken zijn van west naar oost: de Baalbrugse Bemden, een strook land langs het Merkske, Zondereigen-Ginhoven en een gebied bij Weelde-Station. Van de meest bijzondere kaarsen in Baarle, tot een wandeling over en door de Enclaves. Het is een dag van heerlijk genieten in België of was het nu Nederland. U ontvangt van uw chauffeur een leuke kaart, met een wandeling langs en door de enclaves. Om u van alles te laten genieten

Dagtochten van Pajos reizen

Programma

We rijden eerst naar Baarle, hier parkeren we op de centrale parkeerplaats. Daar ontvangt u de plattegrond van deze leuke plaats.. Aan het einde van de dag, brengen wij u weer terug naar uw opstappunt.

Vertrekt

Bekijkt u hiervoor ons reserveringssysteem hieronder.

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
- Begeleiding chauffeur
- Koffie op de heenreis
- Alle genoemde excursies
- Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Opstappunten

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie dagtocht

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.