geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Baarle Nassau
vanaf € 24,95

baarle nassau

of word het Baarle Hertog.. Nee het is allebei...
U stapt bij het centrum uit

We rijden eerst naar Baarle, hier parkeren we op de centrale parkeerplaats. Daar ontvangt u de plattegrond van deze leuke plaats.. Aan het einde van de dag, brengen wij u weer terug naar uw opstappunt.

Mooie indrukken van uw dagtocht
Wat is er te doen vandaag

Vanmorgen rijden we via een mooie laatste route binnendoor, naar Baarle Hertog/Nassau. Deze mooie plaats is niet alleen bijzonder, maar ook nog eens uniek. Als we alleen al naar Baarle Hertog kijken, dan telt deze vier woonkernen: Baarle, Baarle-Grens, Zondereigen en Ginhoven. Opmerkelijk is dat Baarle en Baarle-Grens gedeeld worden met het Nederlandse Baarle-Nassau. De landsgrenzen lopen er dwars door straten en gebouwen. Deze verdeling geeft Baarle-Hertog zijn ingewikkelde structuur: Baarle-Nassau verdeelt het in 26 stukken. Baarle-Hertog is niet de enige Belgische gemeente die uit gescheiden delen bestaat; dit is ook het geval voor Elsene, Mesen en Sint-Gillis. Van alle 26 stukken worden er 22 volledig omsloten door Baarle-Nassau en vormen dus Belgische exclaves. De overige 4 zijn verbonden met andere Belgische gemeentes. Deze stukken zijn van west naar oost: de Baalbrugse Bemden, een strook land langs het Merkske, Zondereigen-Ginhoven en een gebied bij Weelde-Station. Van de meest bijzondere kaarsen in Baarle, tot een wandeling over en door de Enclaves. Het is een dag van heerlijk genieten in België of was het nu Nederland. U ontvangt van uw chauffeur een leuke kaart, met een wandeling langs en door de enclaves. Om u van alles te laten genieten

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

*  Genoemde entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Veilig betalen via uw eigen bank

* Geld terug garantie, mocht de dagtocht niet doorgaan

* Garantie van bij elkaar zitten tijdens de busreis

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* Extra service aan boord van de touringcar

* Paar opstapplaatsen extra kosten

Servicelijn

Een dagtocht starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Meer over uw dagtocht