Comfort Class Busvakantie

Berlijn

Genieten van de mooie stad

Berlijnse muur
Cultuur
Monumenten

Comfort Class busvakantie

Wat uw chauffeur u kunt vertellen over deze fantastische reis

Elke week rijdt ik naar Berlijn, waar we een goed hotel hebben. Met prima openbaar vervoer mogelijkheden. Al breng ik u natuurlijk de hele stad rond! Van de mooie monumenten tot aan de parken en het oude paleis.

Uw hotels onderweg

We overnachten in een net hotel nabij het centrum van Berlijn. Met douche, toilet en airco. Op basis van Logies en ontbijt

Berlijn, de complete belevenis (kopie)

Programma

Dag 1- naar Berlijn

Via ons wisselpunt, waar u een kopje koffie ontvangt, rijden we door naar Duitsland. Via diverse stops, zoals bij de oude grensovergang. Rijden we door naar het centrum van Berlijn. Hier hebben we dichtbij het hotel.

Dag 2- Bezoek Berlijn

Vanmorgen, maken we een stadstour door het oude Berlijn, met als een belangrijke stop. De oude muur. Hierna, rijden we door naar de stad. Hier stoppen we bij de Brandenburger Tor. Waar u kunt genieten van de oude stad. Wilt u een avondlichttour maken met uw chauffeur. Dan boek u deze eenvoudig bij uw chauffeur.

Dag 3- Dagtocht Berlijn

Vanmorgen heeft u de tijd, om met uw chauffeur een leuke boottocht te maken(excl.) en de middag te genieten van de oude binnenstad. Tegen 18:30 rijdt uw chauffeur weer terug naar het hotel.

Dag 4- Terugreis naar Nederland

We verlaten Berlijn, na het ontbijt. We gaan terug naar ons wisselpunt, waar u als enigste dag een diner krijgt aangeboden. Voor we u weer naar huis brengen. Na een paar leuke dagen Berlijn.

Klanten geven deze reis een 9,8

Vertrekt elke vrijdag

van 1 april 2020 tot 1 januari 2021

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet - Begeleiding chauffeur/reisleider -Overtocht Kiel - Göteborg met Stena Line v.v. op basis van logies en ontbijt - Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension Kamer met bad en/of douche en toilet - Koffie met gebak op de heenreis - Afscheidsbuffet in Nederland - Alle genoemde excursies - Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket