Loading

Bezoek de Biesbosch

Inclusief

  • Vaartocht +/- 2 uur
  • Lunch met kroket
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Reisleiding

Geschik voor iedereen

Door de goede toegankelijkheid van de boot, en de mogelijkheid voor een rolstoellift in de touringcar. Is de reis voor iedereen toegankelijk, zonder extra kosten. Wel vragen wij u dit van tevoren bij het boeken op te geven!. 

Reisprogramma

Dagtocht

We hebben vandaag ook weer meerdere touringcars, zodat u niet veel opstapplaatsen hoeft aan te doen. 

We beginnen met een mooie route langs de Alblasserwaard, Hier rijden we langs de beroemde molens van Kinderdijk, zien leuke dorpjes en vergezichten. Zo passeren we ook Hardinxveld en Gorinchem. Om later via een kort stukje snelweg aan te komen in het gebied van de Biesbosch. Hier rijden we via de dorpjes Sandoel en Geertruidenberg naar het rondvaartbedrijf de Zilvermeeuw in Drimmelen. Hier gaan we aan boord van de Zilvermeeuw, en zullen we een prachtige rondvaart maken door de Biesbosch. In de loop van de middag komen we terug met de rondvaartboot. U kunt nog aan wal zelf iets gebruiken, of nog even rondkijken bij de oude haven. We rijden op ons gemakje hierna weer naar uw uitstapplaats, na een gezellige dag uit!

U stapt op tussen 7 uur en 8.30 uur en komt terug tussen 15,45 en 18.45 uur

Wat is precies de Biesbosch ?
Nationaal Park De Biesbosch is de benaming voor een zeer waterrijk natuur- en recreatiegebied in Nederland met zoetwatergetijden, kreken en wilgenvloedbossen. Het bestaat uit een aantal riviereilanden en zand- en slikplaten in de provincies Noord-Brabant en Zuid-Holland die liggen tussen de rivieren Boven-Merwede en Amer, en die doorsneden worden door de kunstmatige rivier de Nieuwe Merwede. Aan de oostzijde wordt het gebied begrensd door het Land van Heusden en Altena. Het kan worden onderverdeeld in de Brabantse Biesbosch en de Hollandse Biesbosch, waarbij de laatste weer bestaat uit de Sliedrechtse Biesbosch en de Dordtse Biesbosch.


Een overzicht van uw dagtocht

Onze opstapplaatsen voor deze mooie vakantie

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie dagtocht naar de Biesbosch

Shopping Basket