Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Biesbosch
vanaf € 49,50

Biesbosch

boottocht
heerlijk ontspannen van de natuur

We hebben vandaag ook weer meerdere touringcars, zodat u niet veel opstapplaatsen hoeft aan te doen.

We beginnen met een mooie route langs de Alblasserwaard, Hier rijden we langs de beroemde molens van Kinderdijk, zien leuke dorpjes en vergezichten. Zo passeren we ook Hardinxveld en Gorinchem. Om later via een kort stukje snelweg aan te komen in het gebied van de Biesbosch. Hier rijden we via de dorpjes Sandoel en Geertruidenberg naar het rondvaartbedrijf de Zilvermeeuw in Drimmelen. Hier gaan we aan boord van de Zilvermeeuw, en zullen we een prachtige rondvaart maken door de Biesbosch. Soms is de lunch inclusief aan boord, de andere keer aan de wal. U krijgt hier onderweg informatie over! In de loop van de middag komen we terug met de rondvaartboot. U kunt nog aan wal zelf iets gebruiken, of nog even rondkijken bij de oude haven. We rijden op ons gemakje hierna weer naar uw uitstapplaats, na een gezellige dag uit!

Mooie indrukken van uw dagtocht
Wat is er te doen vandaag

Nationaal Park De Biesbosch is de benaming voor een zeer waterrijk natuur- en recreatiegebied in Nederland met zoetwatergetijden, kreken en wilgenvloedbossen. Het bestaat uit een aantal riviereilanden en zand- en slikplaten in de provincies Noord-Brabant en Zuid-Holland die liggen tussen de rivieren Boven-Merwede en Amer, en die doorsneden worden door de kunstmatige rivier de Nieuwe Merwede. Aan de oostzijde wordt het gebied begrensd door het Land van Heusden en Altena. Het kan worden onderverdeeld in de Brabantse Biesbosch en de Hollandse Biesbosch, waarbij de laatste weer bestaat uit de Sliedrechtse Biesbosch en de Dordtse Biesbosch.

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

*  Genoemde entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Veilig betalen via uw eigen bank

* Geld terug garantie, mocht de dagtocht niet doorgaan

* Garantie van bij elkaar zitten tijdens de busreis

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* Extra service aan boord van de touringcar

* Paar opstapplaatsen extra kosten

Servicelijn

Een dagtocht starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Meer over uw dagtocht

Shopping Basket