Loading

Biesbosch

Dagtocht
Rondvaart
Uw dagtocht, verteld door onze chauffeur
We hebben vandaag ook weer meerdere touringcars, zodat u niet veel opstapplaatsen hoeft aan te doen.
We beginnen met een mooie route langs de Alblasserwaard, Hier rijden we langs de beroemde molens van Kinderdijk, zien leuke dorpjes en vergezichten. Zo passeren we ook Hardinxveld en Gorinchem. Om later via een kort stukje snelweg aan te komen in het gebied van de Biesbosch. Hier rijden we via de dorpjes Sandoel en Geertruidenberg naar het rondvaartbedrijf de Zilvermeeuw in Drimmelen. Hier gaan we aan boord van de Zilvermeeuw, en zullen we een prachtige rondvaart maken door de Biesbosch. Soms is de lunch inclusief aan boord, de andere keer aan de wal. U krijgt hier onderweg informatie over! In de loop van de middag komen we terug met de rondvaartboot. U kunt nog aan wal zelf iets gebruiken, of nog even rondkijken bij de oude haven. We rijden op ons gemakje hierna weer naar uw uitstapplaats, na een gezellige dag uit!

vanaf

€ 49,50

Pluspunten

Comfort Class

Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet. Ook heeft u ledverlichting met een persoonlijk leeslampje.

 

Inclusief entree

Natuurlijk kunt u bij ons boeken, en het voordeel hiervan is, dat de dagtocht inclusief entree is.  Hierdoor hoeft u zelf niet voor kaartjes te zorgen, en loopt u zo naar binnen. 

Ervaren chauffeur

Onze chauffeurs rijden al vele jaren met onze gasten door Europa, en heeft deze bestemming al meerdere keren gereden. Hierdoor kan deze u alles vertellen over de reis en de omgeving. 
Daarnaast is deze opgeleid met sociale vaardigheden, krijgt een rij test elk jaar en volgt een uitgebreide opleiding elke 5 jaar. U reist dus niet alleen comfortabel, maar heeft ook de beste service onderweg!

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie onderweg

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

* Entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek

 

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* € 1,- reserveringskosten

* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 

*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Uw dag uit

Nationaal Park De Biesbosch is de benaming voor een zeer waterrijk natuur- en recreatiegebied in Nederland met zoetwatergetijden, kreken en wilgenvloedbossen. Het bestaat uit een aantal riviereilanden en zand- en slikplaten in de provincies Noord-Brabant en Zuid-Holland die liggen tussen de rivieren Boven-Merwede en Amer, en die doorsneden worden door de kunstmatige rivier de Nieuwe Merwede. Aan de oostzijde wordt het gebied begrensd door het Land van Heusden en Altena. Het kan worden onderverdeeld in de Brabantse Biesbosch en de Hollandse Biesbosch, waarbij de laatste weer bestaat uit de Sliedrechtse Biesbosch en de Dordtse Biesbosch.

Op uw gemak genieten

dat doet u natuurlijk met ons

Uw dagtocht reserveren

Shopping Basket