Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Boedapest
Comfort Class busvakantie
vanaf € 549,-

Boedapest

Comfort Class
8 dagen

Van het oude Boeda naar het iets modernere Pest. Het is een fantastische belevenis om deze oude stad te bezoeken. Varen en genieten, wandelen door de oude straten en genieten van de omgeving. U zult tijdens deze reis genieten van minuut tot minuut.

Uw chauffeur
Mooie indrukken van uw reis
Programma
Dag 1

Via onze servicelijnen, rijden we naar ons wisselpunt voor een kopje koffie met wat lekkers. Voordat we doorrijden naar het mooie Duitsland. In de loop van de middag komen we aan bij ons hotel. Waar het diner al op ons staat te wachten.

Dag 2

We beginnen op tijd vandaag. Want we rijden via de snelweg al snel langs Passu, via Wenen naar het centrum van Boedapest. Waar we in de namiddag zullen arriveren. Natuurlijk hebben we deze dagen hetzelfde hotel, met een goed ontbijt en diner.

Dag 3

Vanmorgen hebben we een rustige ochtend, maar vanmiddag gaan we naar een bekend bedevaardsoord en  Meer van Engolasters en Meritxell
. Deze zijn een bezoek meer dan waard. En zult u zeker veel indrukken geven. In de loop van de middag zijn we weer terug in het hotel

Dag 4

We rijden met onze chauffeur een stuk noordelings langs de Donau. Een fantastische route, waarbij u de prachtige natuurgebieden zult aanschouwen. Op een gegeven moment maakt de Donau een bocht, ook wel de Donau bocht of Donauknie genoemd. We gaan nu naar de grootste kerk van Hongarije. Deze ligt in Eztergom. (entree excl.) Natuurlijk genieten we vandaag van meer mooie plaatsen, waaronder ook het vroegere Koninklijke Paleis van Hongarije. Hier heeft u echt een weerzinwekkend uitzicht over de Donau. Hierna rijden we verder naar de plaats met maar liefst 6 orthodoxe kerken. Dit is het plaatsje Szentendre. Ook zijn hier vele leuke winkeltjes. Voor we weer een mooie route terug gaan rijden, heeft u natuurlijk voldoende de tijd voor een bezoek.

Dag 5

We beginnen vandaag met een mooie tocht naar Gödöllö, deze ligt ongeveer 26 kilometer van Boedapest. Hier bezoeken we (excl. entree) het mooie kasteel van Grassalkovich. Dit is het grootste barokke kasteel van Hongarije. En hier verbleven regelmatig de keizer en keizerin. U zult onder de indruk zijn van het mooi compleet ingerichte kasteel. U bent vandaag op tijd terug, om zelf nog wat rond te kunnen kijken.

Dag 6

We gaan vanmorgen tegen 10 uur naar Boedapest centrum, zodat u lekker zelfdstandig nog rond kunt kijken in de stad. Tegen 16 uur haalt uw chauffeur u weer op. Zodat u voldoende de tijd heeft voor het diner, om uw koffer voor de terugreis weer in te pakken.

Dag 7

Vandaag verlaten we alweer het mooie Boedapest. En dat doen we met een mooie route over de snelwegen, richting ons hotel in het zuiden van Duitsland. Ook staat hier het diner weer voor osn klaar.

Dag 8

En zo is het alweer de laatste dag, in de loop van de middag staat ons team op ons wisselpunt alweer klaar voor u. We Gaan aan het afscheidsdiner, alvorens we richting u opstapplaats gaan. Na mooie indrukken van Boedapest en zijn omgeving.

Danubius Hotel Astoria

Danubius Hotel Astoria City Center is een fantastische keuze voor reizigers in Boedapest. Het biedt een romantische omgeving en veel nuttige voorzieningen voor tijdens je verblijf.

Danubius Hotel Astoria City Center ligt dichtbij de populairste bezienswaardigheden van Boedapest.

Gastenkamers bevatten voorzieningen, zoals een flatscreen-tv, airconditioning en een minibar, en gasten kunnen gebruikmaken van gratis wifi bij het hotel.

Danubius Hotel Astoria City Center biedt 24 uursreceptie, conciërge en roomservice aan, zodat je verblijf nog prettig wordt. De accommodatie biedt ook een restaurant

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Wisselpunt Roermond

Op ons wisselpunt in Roermond kunt u overnachten en uw auto parkeren. Zodat u ontspannen uw reis kunt beginnen en afsluiten. Natuurlijk is een kopje koffie bij vertrek en een afscheidsdiner bij ons inclusief. Boek uw kamer eenvoudig met de knop hieronder. 

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek
* Reis per comfortabele touringcar
* Begeleiding van een ervaren chauffeur
* Toeristen belasting
*  Genoemde excursies
* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek
* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek
* Afscheidsdiner bij terugkomst
* Halfpension op de dagen als omschreven in het dagprogramma

Exclusief

* Entreegelden (zie omschrijving)
* Persoonlijke uitgaven
* € 1,- reserveringskosten
* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 
*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Servicelijn

Een vakantie starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. Of gaat u liever zelf naar het wisselpunt en overnacht u daar! Ook is er de mogelijkheid voor een parkeerplaats op ons wisselpunt. Wist u dat u korting krijgt als u zelf naar het wisselpunt komt, het gaat om € 25,- per boeking. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Algemeen plaatje

Shopping Basket