Comfort Class Busvakantie

Boedapest & Omgeving

Genieten van de oude steden

Gebouwen
Cultuur
Natuur

Comfort Class busvakantie

Wat uw chauffeur u kunt vertellen over deze fantastische reis

Van de mooie boottocht, tot het mooi verlichte parlement. De oude binnensteden en mooie natuurgebieden. In een korte tijd, zien we mooiste plekken, in en om Boedapest. In 2020 hoop ik u ook naar al het moois mee te nemen!

Uw hotels onderweg

We slapen in het hotel Budapest, een 4 sterren hotel met halfpension. Kamers zijn voorzien van douche-wc & televisie. Een net hotel, goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Programma

Dag 1- Duitsland

Via onze servicelijnen, rijden we naar ons wisselpunt voor een kopje koffie met wat lekkers. Voordat we doorrijden naar het mooie Duitsland. In de loop van de middag komen we aan bij ons hotel. Waar het diner al op ons staat te wachten.

Dag 2- Boedapest

We beginnen op tijd vandaag. Want we rijden via de snelweg al snel langs Passu, via Wenen naar het centrum van Boedapest. Waar we in de namiddag zullen arriveren. Natuurlijk hebben we deze dagen hetzelfde hotel, met een goed ontbijt en diner.

Dag 3- Bezoek Boedapest

We gaan vanmorgen met onze touringcar naar het centrum van Boedapest. Hier staat onze gids al op ons te wachten. We gaan een rondrit maken langs onder andere de Burcht Boeda, Parlementsgebouw en het heldenplein. Ook wandelen we nog een stukje door het oude gedeelte. Onze gids zal ons hierna verlaten, en geeft u de tijd om zelf nog wat rond te kijken. Ook kunt u in de namiddag met onze chauffeur nog een boottocht maken (excl.) Voor we weer naar het hotel rijden.

Dag 4- Bezoek Donaubocht

We rijden met onze chauffeur een stuk noordelings langs de Donau. Een fantastische route, waarbij u de prachtige natuurgebieden zult aanschouwen. Op een gegeven moment maakt de Donau een bocht, ook wel de Donau bocht of Donauknie genoemd. We gaan nu naar de grootste kerk van Hongarije. Deze ligt in Eztergom. (entree excl.) Natuurlijk genieten we vandaag van meer mooie plaatsen, waaronder ook het vroegere Koninklijke Paleis van Hongarije. Hier heeft u echt een weerzinwekkend uitzicht over de Donau. Hierna rijden we verder naar de plaats met maar liefst 6 orthodoxe kerken. Dit is het plaatsje Szentendre. Ook zijn hier vele leuke winkeltjes. Voor we weer een mooie route terug gaan rijden, heeft u natuurlijk voldoende de tijd voor een bezoek.

Dag 5- Dagtocht Gödöllö

We beginnen vandaag met een mooie tocht naar Gödöllö, deze ligt ongeveer 26 kilometer van Boedapest. Hier bezoeken we (excl. entree) het mooie kasteel van Grassalkovich. Dit is het grootste barokke kasteel van Hongarije. En hier verbleven regelmatig de keizer en keizerin. U zult onder de indruk zijn van het mooi compleet ingerichte kasteel. U bent vandaag op tijd terug, om zelf nog wat rond te kunnen kijken.

Dag 6- Dagtocht Boedapest

We gaan vanmorgen tegen 10 uur naar Boedapest centrum, zodat u lekker zelfdstandig nog rond kunt kijken in de stad. Tegen 16 uur haalt uw chauffeur u weer op. Zodat u voldoende de tijd heeft voor het diner, om uw koffer voor de terugreis weer in te pakken.

Dag 7- Duitsland

Vandaag verlaten we alweer het mooie Boedapest. En dat doen we met een mooie route over de snelwegen, richting ons hotel in het zuiden van Duitsland. Ook staat hier het diner weer voor osn klaar.

Dag 8- Terug naar Nederland

En zo is het alweer de laatste dag, in de loop van de middag staat ons team op ons wisselpunt alweer klaar voor u. We Gaan aan het afscheidsdiner, alvorens we richting u opstapplaats gaan. Na mooie indrukken van Boedapest en zijn omgeving.

Klanten geven deze reis een 7,9

Vertrekt elke vrijdag

Tussen 1 april en 1 oktober 2020

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet - Begeleiding chauffeur/reisleider
- Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension Kamer met bad en/of douche en toilet
- Koffie met gebak op de heenreis
- Afscheidsbuffet in Nederland
- Alle genoemde excursies - Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket