Loading

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet

– Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension
Kamer met bad en/of douche en toilet 

– Koffie met gebak op de heenreis

– Afscheidsbuffet in Nederland

– Alle genoemde excursies

– Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Reist u alleen?

Danubius Hotel Astoria City Center

Danubius Hotel Astoria City Center is een fantastische keuze voor reizigers in Boedapest. Het biedt een romantische omgeving en veel nuttige voorzieningen voor tijdens je verblijf.

Danubius Hotel Astoria City Center ligt dichtbij de populairste bezienswaardigheden van Boedapest.

Gastenkamers bevatten voorzieningen, zoals een flatscreen-tv, airconditioning en een minibar, en gasten kunnen gebruikmaken van gratis wifi bij het hotel.

Danubius Hotel Astoria City Center biedt 24 uursreceptie, conciërge en roomservice aan, zodat je verblijf nog prettig wordt. De accommodatie biedt ook een restaurant

Deel deze mooie reis met uw vrienden:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Klantenwaardering 2019
8.3/10
Fam. Machielse
Fam. Machielse
Busreis gasten
Read More
Beste Patrick,Hier nog een berichtje van 1 van je kinderen van de afgelopen 12 dagen, met de foto natuurlijk. Wij hebben een goede reis terug gehad van Konigsforst naar jullie wisselpunt, om 16.15 uur waren wij als 1e bus die daar arriveerde, het was wel stil hoor toen jullie eruit waren. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische 12 dagen, nu we thuis zijn denken we wat was nou het mooist en dat zijn toch wel de zaterdag en de zondag, de skischans was ook heel bijzonder maar de wandeling van maandag met zo een klein groepje was ook erg leuk en gezellig. Het duurt nog even voor je zelf op vakantie gaat maar alvast een hele fijne vakantie met je gezin en geniet van elkaar. En tot slot denk aan de gordel.Met vriendelijke groet.
Joop
Joop
Busreis gasten
Read More
We vertrokken vanuit het wisselpunt met een tijdelijke chauffeur. Patrick stapte onderweg in, en nam van daaruit het stuur over. In eerste instantie hadden we de indruk, dat hij een strakke hand zou hebben in wat wel en niet mocht of moest. Maar al snel kwamen we er achter, dat dat nu net niet het geval was. Hij zorgde voor een soepel verloop van alle activiteiten en voor sommigen was zelfs de aankondiging dat we om 18.30 aan tafel zouden gaan voor het diner, aanleiding om bij het verlaten van de bus te vragen,hoe laat het diner was! Terwijl hij ook alles op het publicatiebord had gezet.Ondanks dat sommige dingen zelfs 3 keer werden gezegd, was toch weer iemand vergeten zijn sleutel in Wiesensteig in te leveren en was er bij vertrek vanuit Wörgl toch weer iemand, die zijn eindbestemming niet op zijn kofferlabel had gezet.En dat ondanks zijn zeer duidelijke uitleg steeds. Patrick kon het engelen geduld opbrengen, door daar naar de betrokkene wel duideljk over te zijn, zonder te kwetsen. Zelfs toen de diabetis man zijn kip zat op te eten, terwijl die iets anders had besteld, bleef Patrick rustig, terwijl je zag, dat de stoom bijna uit zijn oren kwam. Petje af !! Verder kon hij ons veel vertellen over het gebied, zonder in langdradige verhalen te verzanden. En hij loodste ons op een zeer rustige en veilige manier over de wegen. Ruim 3000 veilige kilometers. Als chauffeur/reisleider krijgt hij van mij een 9. Dat wij dezelfde hobby bleken te hebben en dat wij een uitstekende klik hadden, staat daar los van. Al met al was deze busreis een heerlijke vakantie in relaxte sfeer.
Fam. Verhoeven
Fam. Verhoeven
Busgasten
Read More
Hi Patrick,Nogmaals bedankt, mede ook door mijn vrouw Diny, voor de mooie reis met vele hoogtepunten( vooral voor mij Bergisel, erg mooi in het groot) De reis was schitterend mede door jou goede uitleg en verstand van zaken, dat is echt een pluspunt als je zo'n chauffeur in de bus hebt. Al met al kunnen wij terugkijken op een prachtige tijd die we gehad hebben, en nu gaan we weer over op de orde van de dag. Hopelijk tot de volgende keer, Diny ..
Previous
Next

Wij respecteren de veiligheid:

Reisprogramma

Dag 1 (vrijdag)

Via onze servicelijnen, rijden we naar ons wisselpunt voor een kopje koffie met wat lekkers. Voordat we doorrijden naar het mooie Duitsland. In de loop van de middag komen we aan bij ons hotel. Waar het diner al op ons staat te wachten.

Dag 2 (zaterdag)

We beginnen op tijd vandaag. Want we rijden via de snelweg al snel langs Passu, via Wenen naar het centrum van Boedapest. Waar we in de namiddag zullen arriveren. Natuurlijk hebben we deze dagen hetzelfde hotel, met een goed ontbijt en diner.

Dag 3 (zondag)

Vanmorgen hebben we een rustige ochtend, maar vanmiddag gaan we naar een bekend bedevaardsoord en  Meer van Engolasters en Meritxell
. Deze zijn een bezoek meer dan waard. En zult u zeker veel indrukken geven. In de loop van de middag zijn we weer terug in het hotel

Dag 4 (maandag)

We rijden met onze chauffeur een stuk noordelings langs de Donau. Een fantastische route, waarbij u de prachtige natuurgebieden zult aanschouwen. Op een gegeven moment maakt de Donau een bocht, ook wel de Donau bocht of Donauknie genoemd. We gaan nu naar de grootste kerk van Hongarije. Deze ligt in Eztergom. (entree excl.) Natuurlijk genieten we vandaag van meer mooie plaatsen, waaronder ook het vroegere Koninklijke Paleis van Hongarije. Hier heeft u echt een weerzinwekkend uitzicht over de Donau. Hierna rijden we verder naar de plaats met maar liefst 6 orthodoxe kerken. Dit is het plaatsje Szentendre. Ook zijn hier vele leuke winkeltjes. Voor we weer een mooie route terug gaan rijden, heeft u natuurlijk voldoende de tijd voor een bezoek.

Dag 5 (dinsdag)

We beginnen vandaag met een mooie tocht naar Gödöllö, deze ligt ongeveer 26 kilometer van Boedapest. Hier bezoeken we (excl. entree) het mooie kasteel van Grassalkovich. Dit is het grootste barokke kasteel van Hongarije. En hier verbleven regelmatig de keizer en keizerin. U zult onder de indruk zijn van het mooi compleet ingerichte kasteel. U bent vandaag op tijd terug, om zelf nog wat rond te kunnen kijken.

Dag 6 (woensdag)

We gaan vanmorgen tegen 10 uur naar Boedapest centrum, zodat u lekker zelfdstandig nog rond kunt kijken in de stad. Tegen 16 uur haalt uw chauffeur u weer op. Zodat u voldoende de tijd heeft voor het diner, om uw koffer voor de terugreis weer in te pakken.

Dag 7 (donderdag)

Vandaag verlaten we alweer het mooie Boedapest. En dat doen we met een mooie route over de snelwegen, richting ons hotel in het zuiden van Duitsland. Ook staat hier het diner weer voor osn klaar.

Dag 8 (vrijdag)

En zo is het alweer de laatste dag, in de loop van de middag staat ons team op ons wisselpunt alweer klaar voor u. We Gaan aan het afscheidsdiner, alvorens we richting u opstapplaats gaan. Na mooie indrukken van Boedapest en zijn omgeving.

Ons team staat klaar voor u,

Een overzicht van uw reis

Onze opstapplaatsen voor deze mooie vakantie

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie vakantie naar Boedapest

  • Wij volgende de veiligheid van elk land, zorgen voor uw gezondheid onderweg en nemen geen risico.. En gaat de reis niet door!.. Dan GEEN VOUCHERS maar uw geld gewoon retour!
Shopping Basket