Loading

Rondvaart

Dagtocht
van Deventer naar Zutphen
Uw dagtocht, verteld door onze chauffeur
Ook vandaag gaan we weer met 4 touringcars naar onze bestemming, hierdoor heeft u weinig opstapplaatsen. 
Vandaag gaan we direct door naar Deventer, waar de rondvaartboot van Jan Plezier al op ons ligt te wachten. Deze laat ons inschepen rond 11 uur, om te gaan vertrekken naar Zutphen. Hier keren we direct weer om. Onderweg krijgt u een heerlijke lunch. Bij terugkomst rond 14 uur, bent u gelijk in het centrum. Hier kunt u nog gaan genieten van een drankje of gaat u heerlijk winkelen. Genieten van de mooie oude gebouwen en monumenten is natuurlijk ook een optie. Omstreeks 16 uur, rijden we weer naar de uitstapplaatsen. Hier komt u tussen 17 en 19 uur weer aan. Na een mooie dag met ons team!

vanaf

€ 59,-

Pluspunten

Comfort Class

Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet. Ook heeft u ledverlichting met een persoonlijk leeslampje.

 

Inclusief entree

Natuurlijk kunt u bij ons boeken, en het voordeel hiervan is, dat de dagtocht inclusief entree is.  Hierdoor hoeft u zelf niet voor kaartjes te zorgen, en loopt u zo naar binnen. 

Ervaren chauffeur

Onze chauffeurs rijden al vele jaren met onze gasten door Europa, en heeft deze bestemming al meerdere keren gereden. Hierdoor kan deze u alles vertellen over de reis en de omgeving. 
Daarnaast is deze opgeleid met sociale vaardigheden, krijgt een rij test elk jaar en volgt een uitgebreide opleiding elke 5 jaar. U reist dus niet alleen comfortabel, maar heeft ook de beste service onderweg!

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie onderweg

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

* Entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek

 

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* € 1,- reserveringskosten

* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 

*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Uw dag uit

Combineer een dagje winkelen of een stadswandeling door Deventer met een tochtje over de IJssel met de Nirvana. Wij varen naar Zutphen en weer terug. De tocht voert u langs Gorssel, Nijenbeek en het begin van het Twentekanaal. Tijdens de tocht zal een lunch worden geserveerd, bestaande uit: Kop verse groentesoep Wit en bruinbrood, roggebrood, krentenbrood, vleeswaren, kaas, jam en roomboter Kroket Twee kopjes koffie, thee of melk

Op uw gemak genieten

dat doet u natuurlijk met ons

Uw dagtocht reserveren

Shopping Basket