Loading

Brocantemarkt

Lille
Evenement
Uw dagtocht, verteld door onze chauffeur
Een dag naar de mooie oude stad Lille is zo i zo een mooie dag. Maar als we dan ook nog de oude Brocante markt bezoeken, dan is het helemaal fantastisch. Om 10 uur komen we aan, en tegen 19:30 rijden we weer terug naar Nederland. Genoeg tijd om de markt te bezoeken, de oude stad, te dineren en vooral te genieten….

vanaf

€ 44,-

Pluspunten

Comfort Class

Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet. Ook heeft u ledverlichting met een persoonlijk leeslampje.

 

Inclusief entree

Natuurlijk kunt u bij ons boeken, en het voordeel hiervan is, dat de dagtocht inclusief entree is.  Hierdoor hoeft u zelf niet voor kaartjes te zorgen, en loopt u zo naar binnen. 

Ervaren chauffeur

Onze chauffeurs rijden al vele jaren met onze gasten door Europa, en heeft deze bestemming al meerdere keren gereden. Hierdoor kan deze u alles vertellen over de reis en de omgeving. 
Daarnaast is deze opgeleid met sociale vaardigheden, krijgt een rij test elk jaar en volgt een uitgebreide opleiding elke 5 jaar. U reist dus niet alleen comfortabel, maar heeft ook de beste service onderweg!

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie onderweg

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

* Entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek

 

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* € 1,- reserveringskosten

* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 

*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Uw dag uit

Als we aankomen in Lille, zal dat al tegen 10 uur zijn, want als u de 1200 kramen, oftewel 100 km aan kramen wilt bezoeken. Dan heeft u de tijd wel nodig. Genieten van de oude binnenstad Wist u dat Lille heel veel leuke kleine straatjes heeft. Elk straatje heeft zijn eigen sfeer. Een paar tips van ons Schoenen, trekt u comfortabele schoenen aan. De straten zijn nog echt ouderwets, dus niet mooi glad!  Tassen en kar, neemt u een mooie boodschappen kar mee en genoeg stevige lege tassen. Dan kunnen wij ook alles weer veilig mee terug nemen voor u. Vergeet uw naam niet erop te zetten.  Geld: breng genoeg cash mee, al was het maar om jezelf de ellenlange rij bij de pinautomaten te besparen (ook een goede ­manier om vooraf te bepalen wat een dagje braderie mag kosten). Eten en gezelligheid, verdeeld over heel Lille vindt u leuke kraampjes met eettentjes en muziek. Zo heeft u niet alleen gezelligheid, maar kunt u ook voordelig eten. Meer informatie over de Braderie kunt u vinden op https://nl.lilletourism.com/braderie-van-lille.html. 

Op uw gemak genieten

dat doet u natuurlijk met ons

Uw dagtocht reserveren

Shopping Basket