Loading

Inclusief

-Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
– Begeleiding chauffeur/reisleider

– Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension
Kamer met bad en/of douche en toilet

– Koffie met gebak op de heenreis

– Afscheidsbuffet in Nederland

– Alle genoemde excursies

– Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Reist u alleen?

NH Danube City Wenen hotel

Het hotel NH Danube City heeft een ideale ligging voor vakantiegangers. Het ligt niet alleen op een steenworp afstand van het VN-gebouw en het Vienna International Centre, maar het is ook in de buurt bij de recreatie-activiteiten op het Donau-eiland.

Onze kamers zijn comfortabel en modern ingericht en elke kamer heeft gratis WiFi, een bureau en koffie- en theefaciliteiten. En verblijft u in het hotel met ons dan heeft u ook gratis toegang tot de fitnessruimte en onze spa

Deel deze mooie reis met uw vrienden:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Klantenwaardering 2019
8.3/10
Fam. Machielse
Fam. Machielse
Busreis gasten
Read More
Beste Patrick,Hier nog een berichtje van 1 van je kinderen van de afgelopen 12 dagen, met de foto natuurlijk. Wij hebben een goede reis terug gehad van Konigsforst naar jullie wisselpunt, om 16.15 uur waren wij als 1e bus die daar arriveerde, het was wel stil hoor toen jullie eruit waren. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische 12 dagen, nu we thuis zijn denken we wat was nou het mooist en dat zijn toch wel de zaterdag en de zondag, de skischans was ook heel bijzonder maar de wandeling van maandag met zo een klein groepje was ook erg leuk en gezellig. Het duurt nog even voor je zelf op vakantie gaat maar alvast een hele fijne vakantie met je gezin en geniet van elkaar. En tot slot denk aan de gordel.Met vriendelijke groet.
Joop
Joop
Busreis gasten
Read More
We vertrokken vanuit het wisselpunt met een tijdelijke chauffeur. Patrick stapte onderweg in, en nam van daaruit het stuur over. In eerste instantie hadden we de indruk, dat hij een strakke hand zou hebben in wat wel en niet mocht of moest. Maar al snel kwamen we er achter, dat dat nu net niet het geval was. Hij zorgde voor een soepel verloop van alle activiteiten en voor sommigen was zelfs de aankondiging dat we om 18.30 aan tafel zouden gaan voor het diner, aanleiding om bij het verlaten van de bus te vragen,hoe laat het diner was! Terwijl hij ook alles op het publicatiebord had gezet.Ondanks dat sommige dingen zelfs 3 keer werden gezegd, was toch weer iemand vergeten zijn sleutel in Wiesensteig in te leveren en was er bij vertrek vanuit Wörgl toch weer iemand, die zijn eindbestemming niet op zijn kofferlabel had gezet.En dat ondanks zijn zeer duidelijke uitleg steeds. Patrick kon het engelen geduld opbrengen, door daar naar de betrokkene wel duideljk over te zijn, zonder te kwetsen. Zelfs toen de diabetis man zijn kip zat op te eten, terwijl die iets anders had besteld, bleef Patrick rustig, terwijl je zag, dat de stoom bijna uit zijn oren kwam. Petje af !! Verder kon hij ons veel vertellen over het gebied, zonder in langdradige verhalen te verzanden. En hij loodste ons op een zeer rustige en veilige manier over de wegen. Ruim 3000 veilige kilometers. Als chauffeur/reisleider krijgt hij van mij een 9. Dat wij dezelfde hobby bleken te hebben en dat wij een uitstekende klik hadden, staat daar los van. Al met al was deze busreis een heerlijke vakantie in relaxte sfeer.
Fam. Verhoeven
Fam. Verhoeven
Busgasten
Read More
Hi Patrick,Nogmaals bedankt, mede ook door mijn vrouw Diny, voor de mooie reis met vele hoogtepunten( vooral voor mij Bergisel, erg mooi in het groot) De reis was schitterend mede door jou goede uitleg en verstand van zaken, dat is echt een pluspunt als je zo'n chauffeur in de bus hebt. Al met al kunnen wij terugkijken op een prachtige tijd die we gehad hebben, en nu gaan we weer over op de orde van de dag. Hopelijk tot de volgende keer, Diny ..
Previous
Next

Wij respecteren de veiligheid:

Reisprogramma

Dag 1 (vrijdag)

De eerste dag is een reisdag voor ons.. We halen u op bij de opstapplaatsen, en rijden dan op ons gemak naar het zuiden van Duitsland.. Hier worden we in een middenklasse hotel verwacht, voor een net ontbijt en een 3 gangen diner. Na een lange dag, zullen we nog wat na kunnen drinken in het hotel, voor we gaan slapen.

Dag 2 (zaterdag)

Vanmiddag komen we op tijd aan in Wenen, waar we zullen stoppen bij het museumplein. Hier zal onze reisleiding met u meelopen naar het centrum. En een introductie wandeling met u maken. Zodat u de komende dagen wat meer de weg weet, en waar de leuke plaatsjes zijn. Hierna zullen we inchecken in uw hotel, waar we de komende nachten zullen verblijven. Heerlijk nog genieten van een welkomstdrankje, voordat we aan het diner zullen gaan.

Dag 3 (zondag)

Vanmorgen staat de stadsgids bij ons Hotel klaar, voor een rondrit door de fantastische stad.. Deze gids die al jaren in Wenen woont, gaat ons alles uitleggen en laten zien.. Natuurlijk wordt het Hundertwasserhaus niet overgeslagen, en gaat u daar met de gids heen voor een bijzonder moment. We eindigen weer bij de stad, en zo heeft u de tijd voor de lunch.. Tegen 14 uur zullen we elkaar weer ontmoeten, en gaan we een bezoek brengen aan het Hofburg. Bekend als verblijfsplaats van Sissi, maar ook alle keizers van Oostenrijk. Tegen 17 uur vertrekken we weer, en gaan we naar uw hotel.

Dag 4 (maandag)

Ook vanmorgen staat de stadsgids bij ons hotel klaar, waarmee we naar Schönbrunn zullen rijden. Hier gaat u met de gids een wandeling maken door dit prachtige paleis. Aan het einde van de wandeling kunt u genieten van de tuin, die zeer de moeite waard is in de zomer. U heeft hier ook de tijd om wat te lunchen op eigen gelegenheid. Tegen 14 uur, zullen we naar het Prater rijden met de touringcar. Hier zullen we 2 uurtjes blijven, want dit is en blijft een unieke belevenis. We rijden op tijd terug, zodat u nog bij uw hotel kunt dineren voordat  u zich om kunt kleden voor het concert vanavond. Want ja, we gaan naar een mooi concert in het Hofburg. Na dit fantastische concert, rijden we een mooi rondje door verlicht Wenen, om daarna te kunnen genieten van een welverdiende nachtrust.

Dag 5 (dinsdag)

Gaat u vandaag genieten na het ontbijt van de mooie oude stad en de musea.. Of gaat u vanmorgen eerst mee (excl.) naar de 1 van de oudste dierentuinen van Europa. Een dierentuin die is opgericht in 1792, en nog zijn oude glorie heeft behouden. U kunt na de dierentuin altijd met ons naar het centrum rijden, waar u dan nog tot 18 uur kunt genieten.. Aan u de keuze, we laten ook vandaag de keuze aan u. Vanavond bent u lekker vrij…

Dag 6 (woensdag)

We laten het hotel voor wat het is, en nemen afscheid van Wenen. De stad die ons vele hoeken heeft laten zien deze dagen. Om de snelweg op te gaan, richting de buurt van Nürnberg. Hier hebben we een leuk overnachtingshotel voor u uitgezocht, en zullen we met een diner worden ontvangen.

Dag 7 (donderdag)

Na een heerlijk ontbijt, rijden we weer terug met onze touringcar naar Nederland, waar we ons weer via de servicelijn naar huis laten brengen. Een mooie reis achter ons latend!

Ons team staat klaar voor u,

Een overzicht van uw reis

Onze opstapplaatsen voor deze mooie vakantie

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie vakantie naar het mooie Wenen

  • Wij volgende de veiligheid van elk land, zorgen voor uw gezondheid onderweg en nemen geen risico.. En gaat de reis niet door!.. Dan GEEN VOUCHERS maar uw geld gewoon retour!
Shopping Basket