Comfort Class Busvakantie

Wenen

Genieten van de mooie stad

Dierentuin
Concert
halfpension
Stadswandeling

Comfort Class busvakantie

Wat uw chauffeur u kunt vertellen over deze fantastische reis

Deze reis is zo compleet en uniek, dat het bijna niet in 1 stuk samen te vatten is. Maar we zullen het proberen.. U bezoekt Wenen al de 2e dag, met een stop en korte rit door de stad. U gaat deze dagen met een gids naar alle mooie monumenten in Wenen. U krijgt een rondwandeling door Schönbrunn. Gaat naar het Prater, bezoekt een concert in het Hofburg en zal het museum van Hofburg ook nog bezoeken. Er is voldoende de vrije tijd, maar ook een aantal gezellige dingen met de touringcar.. Wat dacht u van een licht tour bijvoorbeeld.. Overnachten doen we in nette hotels met ontbijt en diner. Maar wat doen we in Wenen.. Ja u heeft een luxe appartement. Met alles wat u wilt... Een rustige, goed verzorgde busreis. Waar u naderhand met een gerust hart op terug zal kunnen kijken.

Uw hotels onderweg

Tijdens de mooie stedenreizen overnachten we in nette hotels midden in het centrum. In Wenen hebben we een luxe appartement. Voorzien van alle luxe. In Wenen zelf geen HP. Voorzien van eigen douche en toilet, keuken, woonkamer, etc.

Programma

De eerste dag is een reisdag voor ons.. We halen u op bij de opstapplaatsen, en rijden dan op ons gemak naar het zuiden van Duitsland.. Hier worden we in een middenklasse hotel verwacht, voor een net ontbijt en een 3 gangen diner. Na een lange dag, zullen we nog wat na kunnen drinken in het hotel, voor we gaan slapen.

Vanmiddag komen we op tijd aan in Wenen, waar we zullen stoppen bij het museumplein. Hier zal onze reisleiding met u meelopen naar het centrum. En een introductie wandeling met u maken. Zodat u de komende dagen wat meer de weg weet, en waar de leuke plaatsjes zijn. Verder lekker de vrije tijd, voordat we naar de supermarkt zullen rijden. Bij de supermarkt kunt u wat spullen halen die u voor uw luxe appartement de komende dagen denkt nodig te hebben. Daarna gaan we inchecken, en krijgt u de sleutel van uw Weense appartement. Vanavond kunt u of zelf iets klaarmaken, of genieten van 1 van de vele gezellige restaurantjes in de buurt van uw appartement.
Vanmorgen staat de stadsgids bij ons appartement klaar, voor een rondrit door de fantastische stad.. Deze gids die al jaren in Wenen woont, gaat ons alles uitleggen en laten zien.. Natuurlijk wordt het Hundertwasserhaus niet overgeslagen, en gaat u daar met de gids heen voor een bijzonder moment. We eindigen weer bij de stad, en zo heeft u de tijd voor de lunch.. Tegen 14 uur zullen we elkaar weer ontmoeten, en gaan we een bezoek brengen aan het Hofburg. Bekend als verblijfsplaats van Sissi, maar ook alle keizers van Oostenrijk. Tegen 17 uur vertrekken we weer, en gaan we naar uw appartement.
Ook vanmorgen staat de stadsgids bij ons appartement klaar, waarmee we naar Schönbrunn zullen rijden. Hier gaat u met de gids een wandeling maken door dit prachtige paleis. Aan het einde van de wandeling kunt u genieten van de tuin, die zeer de moeite waard is in de zomer. U heeft hier ook de tijd om wat te lunchen op eigen gelegenheid. Tegen 14 uur, zullen we naar het Prater rijden met de touringcar. Hier zullen we 2 uurtjes blijven, want dit is en blijft een unieke belevenis. We rijden op tijd terug, zodat u nog bij uw appartement iets kunt nuttigen en u om kunt kleden voor het concert vanavond. Want ja, we gaan naar een mooi concert in het Hofburg. Na dit fantastische concert, rijden we een mooi rondje door verlicht Wenen, om daarna te kunnen genieten van een welverdiende nachtrust.
Gaat u vandaag genieten na het ontbijt van de mooie oude stad en de musea.. Of gaat u vanmorgen eerst mee (excl.) naar de 1 van de oudste dierentuinen van Europa. Een dierentuin die is opgericht in 1792, en nog zijn oude glorie heeft behouden. U kunt na de dierentuin altijd met ons naar het centrum rijden, waar u dan nog tot 18 uur kunt genieten.. Aan u de keuze, we laten ook vandaag de keuze aan u. Vanavond bent u lekker vrij…
We laten het appartement voor wat het is, en nemen afscheid van Wenen. De stad die ons vele hoeken heeft laten zien deze dagen. Om de snelweg op te gaan, richting de buurt van Nürnberg. Hier hebben we een leuk overnachtingshotel voor u uitgezocht, en zullen we met een diner worden ontvangen.
Na een heerlijk ontbijt, rijden we weer terug met onze touringcar naar Nederland, waar we ons weer via de servicelijn naar huis laten brengen. Een mooie reis achter ons latend!

Vertrekdata

Alle vrijdagen

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet - Begeleiding chauffeur/reisleider - Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension Kamer met bad en/of douche en toilet - Koffie met gebak op de heenreis - Afscheidsbuffet in Nederland - Alle genoemde excursies - Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.