Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Wenen
Comfort Class busvakantie
vanaf € 649,-

Wenen

Comfort Class
7 dagen

Een stad die niet alleen ons laat verwonderen, maar ook ons laat genieten. Of het nu een prachtige geschiedenis is van Keizerin Sissi. (uitleg door onze gids ter plaatse) Of het genieten van een prachtig concert, stadsrondrit of dierentuin. Deze reis laat het u allemaal beleven. En dat met personeel die de stad op zijn duimpjes kent!

Uw chauffeur
Mooie indrukken van uw reis
Programma
Dag 1

De eerste dag is een reisdag voor ons.. We halen u op bij de opstapplaatsen, en rijden dan op ons gemak naar het zuiden van Duitsland.. Hier worden we in een middenklasse hotel verwacht, voor een net ontbijt en een 3 gangen diner. Na een lange dag, zullen we nog wat na kunnen drinken in het hotel, voor we gaan slapen.

Dag 2

Vanmiddag komen we op tijd aan in Wenen, waar we zullen stoppen bij het museumplein. Hier zal onze reisleiding met u meelopen naar het centrum. En een introductie wandeling met u maken. Zodat u de komende dagen wat meer de weg weet, en waar de leuke plaatsjes zijn. Hierna zullen we inchecken in uw hotel, waar we de komende nachten zullen verblijven. Heerlijk nog genieten van een welkomstdrankje, voordat we aan het diner zullen gaan.

Dag 3

Vanmorgen staat de stadsgids bij ons Hotel klaar, voor een rondrit door de fantastische stad.. Deze gids die al jaren in Wenen woont, gaat ons alles uitleggen en laten zien.. Natuurlijk wordt het Hundertwasserhaus niet overgeslagen, en gaat u daar met de gids heen voor een bijzonder moment. We eindigen weer bij de stad, en zo heeft u de tijd voor de lunch.. Tegen 14 uur zullen we elkaar weer ontmoeten, en gaan we een bezoek brengen aan het Hofburg. Bekend als verblijfsplaats van Sissi, maar ook alle keizers van Oostenrijk. Tegen 17 uur vertrekken we weer, en gaan we naar uw hotel.

Dag 4

Ook vanmorgen staat de stadsgids bij ons hotel klaar, waarmee we naar Schönbrunn zullen rijden. Hier gaat u met de gids een wandeling maken door dit prachtige paleis. Aan het einde van de wandeling kunt u genieten van de tuin, die zeer de moeite waard is in de zomer. U heeft hier ook de tijd om wat te lunchen op eigen gelegenheid. Tegen 14 uur, zullen we naar het Prater rijden met de touringcar. Hier zullen we 2 uurtjes blijven, want dit is en blijft een unieke belevenis. We rijden op tijd terug, zodat u nog bij uw hotel kunt dineren voordat  u zich om kunt kleden voor het concert vanavond. Want ja, we gaan naar een mooi concert in het Hofburg. Na dit fantastische concert, rijden we een mooi rondje door verlicht Wenen, om daarna te kunnen genieten van een welverdiende nachtrust.

Dag 5

Gaat u vandaag genieten na het ontbijt van de mooie oude stad en de musea.. Of gaat u vanmorgen eerst mee (excl.) naar de 1 van de oudste dierentuinen van Europa. Een dierentuin die is opgericht in 1792, en nog zijn oude glorie heeft behouden. U kunt na de dierentuin altijd met ons naar het centrum rijden, waar u dan nog tot 18 uur kunt genieten.. Aan u de keuze, we laten ook vandaag de keuze aan u. Vanavond bent u lekker vrij…

Dag 6

We laten het hotel voor wat het is, en nemen afscheid van Wenen. De stad die ons vele hoeken heeft laten zien deze dagen. Om de snelweg op te gaan, richting de buurt van Nürnberg. Hier hebben we een leuk overnachtingshotel voor u uitgezocht, en zullen we met een diner worden ontvangen.

Dag 7

Na een heerlijk ontbijt, rijden we weer terug met onze touringcar naar Nederland, waar we ons weer via de servicelijn naar huis laten brengen. Een mooie reis achter ons latend!

NH Danube City

Het hotel NH Danube City heeft een ideale ligging voor vakantiegangers. Het ligt niet alleen op een steenworp afstand van het VN-gebouw en het Vienna International Centre, maar het is ook in de buurt bij de recreatie-activiteiten op het Donau-eiland.

Onze kamers zijn comfortabel en modern ingericht en elke kamer heeft gratis WiFi, een bureau en koffie- en theefaciliteiten. En verblijft u in het hotel met ons dan heeft u ook gratis toegang tot de fitnessruimte en onze spa

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Wisselpunt Roermond

Op ons wisselpunt in Roermond kunt u overnachten en uw auto parkeren. Zodat u ontspannen uw reis kunt beginnen en afsluiten. Natuurlijk is een kopje koffie bij vertrek en een afscheidsdiner bij ons inclusief. Boek uw kamer eenvoudig met de knop hieronder. 

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek
* Reis per comfortabele touringcar
* Begeleiding van een ervaren chauffeur
* Toeristen belasting
*  Genoemde excursies
* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek
* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek
* Afscheidsdiner bij terugkomst
* Halfpension verzorging onderweg 
* Leuk concert

Exclusief

* Entreegelden (zie omschrijving)
* Persoonlijke uitgaven
* € 1,- reserveringskosten
* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 
*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Servicelijn

Een vakantie starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. Of gaat u liever zelf naar het wisselpunt en overnacht u daar! Ook is er de mogelijkheid voor een parkeerplaats op ons wisselpunt. Wist u dat u korting krijgt als u zelf naar het wisselpunt komt, het gaat om € 25,- per boeking. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Algemeen plaatje

Shopping Basket