Logo pajos reizen 1500 500 oranje achtergrond

Dagtochten | Busreizen | Bus verhuur | Chauffeursdiensten 

Personeelsdiensten

Personeel

Chauffeur inhuren

Vanaf € 35,- huurt u al een chauffeur per uur. Dit is inclusief onkosten vergoedingen, en verzekeringen.. We verhuren onze chauffeurs  met veel plezier.. Tenslotte is ons team ervaren, heeft ervaring in 57 landen en hebben alle benodigde papieren.. U geeft de tijd, en wij voeren de rit graag voor u uit!

Reisleiding nodig

Voor € 100,- per dag gaat de reisleiding al met uw groep mee. Dit is inclusief onkosten vergoedingen, en verzekeringen.. Onze reisleiding heeft jarenlange ervaring. En spreken Frans, Duits, Engels en Nederlands. Tenslotte is ons team ervaren, heeft ervaring in 57 landen en hebben alle benodigde papieren.. U geeft de tijd, en wij voeren de reis graag voor u uit!

Stadsgidsen in heel Europa

We kennen stadsgidsen voor uw groep in heel Europa. Of u nu in Amsterdam, Eindhoven of in Athene/Parijs of Berlijn bent. Onze stadsgidsen staan in 58 landen voor u klaar. Deze regelen graag samen met u de leukste programma’s. Wilt u een stadsgids inhuren, mailt u dan naar info@pajosreizen.nl en we nemen contact met u op.

Beveiliging inhuren

Wilt u beveiliging voor uw evenementen vervoer. Of u huurt een bus in, maar heeft het liefst iemand mee die de orde in de bus garandeert. Dan bent u ook bij ons op het juiste adres, want ook wij hebben ervaren beveiliging in dienst. Informeert u hierover ons, en we maken een plan voor u.. Mailt u naar info@pajosreizen.nl 

Hoe werkt het ?

U geeft ons een offerte, waarna wij de prijs berekenen. U huurt onze chauffeurs altijd voor minimaal 3 uur. Daarna rekenen wij per half uur verder. Met een maximaal van 15 uur per dag. Ook voor meerdaagse reizen geldt een ander tarief. U betaald dan slecht 30 euro per uur, mits u de chauffeurskosten overneemt.  Kilometervergoeding is er niet, tot 40 km rondom Weert. Daarna rekenen we 0,19 ct. per kilometer.

Offerte aanvragen voor een chauffeur of reisleider

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.