Loading

Chocolade
van Noppen

Inclusief

Koffietafel met Kroket

Demonstratie chocolade maken

Koffie/Thee met bonbons

Vervoer per luxe touringcar

Reisleiding

Voor iedereen geschikt

Wist u dat we vandaag ook met een rolstoel of rollator mee zouden kunnen. Mits u dit even wilt aangeven bij de boeking!

Reisprogramma

Wat gaan we doen vandaag!

Omdat we weer met verschillende bussen rijden vandaag, kunnen we via weinig opstapplaatsen aan de dagtocht beginnen. Uw vertrektijd is tussen 7 en 8.30 uur voor het zuid oosten, en tussen 8,30 en 10 uur in het westen van Nederland. 

Als we met koffietijd aankomen bij Van Noppen in Ridderkerk, zien we al snel het brede assortiment die deze meester Chocolatier aanbiedt!.  U ontvangt een heerlijk koffietafel met een lekkere kroket. Hierna, zal Frits aan de slag gaan met verschillende vormen en chocolade, hij leert ons al snel veel over de chocolade en wat ermee gedaan kan worden. Ook krijgt u uitleg over waar chocolade vandaan komt!. Na deze mooie uitleg, kunnen we niks anders dan natuurlijk de kwaliteit controleren!. Dit doen we onder het genot van een kopje koffie/Thee.. U proeft de bonbons. Natuurlijk kunt u zelf ook nog wat lekkers meenemen als souvenir of als aandenken voor uzelf! 

We rijden weer terug naar uw opstapplaats, waar we tussen 16,30 en 18.30 weer aan zullen komen.

Wat is eigenlijk Chocolade van Noppen!

Frits van Noppen is een gepassioneerd ambachtsman, chocolatier met ruim 30 jaar ervaring. De geboren en getogen Ridderkerker ging na de middelbare school aan de slag als banketbakker. Hij werkte bij diverse gerenommeerde patissiers tot hij besloot zelf een chocoladeatelier op te bouwen. Al snel vestigde Van Noppen zijn naam met originele logotabletten, exclusieve 3D-chocolade en bijzondere themapakketten die als eindejaarsgeschenken jaarlijks hun weg vinden naar talloze bedrijven in heel Nederland en daarbuiten.

De enthousiaste chocolatier wil anderen graag laten meegenieten van zijn mooie vak. Ruim tien jaar geleden startte hij daarom met het geven van workshops en demonstraties. Geef Frits twee à drie uur voor een volle zaal, zet de camera-met-beamer op de garneerspuit in zijn vingers en hij is helemaal in zijn element. Als een ware standwerker geeft hij enthousiast toelichting bij de fijne kneepjes van het vak.

De gezellige cadeaushop van het atelier is zijn visitekaartje. Alles handgemaakt, in een perfecte combinatie van kwaliteit, zorgvuldigheid en creativiteit. Hij voegt er zelf live nog een aspect aan toe: gezelligheid. Want behalve lekker en leerzaam, mag vakmanschap ook best leuk zijn.

Een overzicht van uw reis

Onze opstapplaatsen voor deze mooie dagtocht naar Ridderkerk

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie dagtocht naar de Chocolatier van Noppen

Shopping Basket