Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Chocolade van Noppen
vanaf € 49,50

Chocolade van noppen

Complete dagtocht
Een workshop zoals nooit tevoren

Omdat we weer met verschillende bussen rijden vandaag, kunnen we via weinig opstapplaatsen aan de dagtocht beginnen. 

Als we met koffietijd aankomen bij Van Noppen in Ridderkerk, zien we al snel het brede assortiment die deze meester Chocolatier aanbiedt!.  U ontvangt een heerlijk koffietafel met een lekkere kroket. Hierna, zal Frits aan de slag gaan met verschillende vormen en chocolade, hij leert ons al snel veel over de chocolade en wat ermee gedaan kan worden. Ook krijgt u uitleg over waar chocolade vandaan komt!. Na deze mooie uitleg, kunnen we niks anders dan natuurlijk de kwaliteit controleren!. Dit doen we onder het genot van een kopje koffie/Thee.. U proeft de bonbons. Natuurlijk kunt u zelf ook nog wat lekkers meenemen als souvenir of als aandenken voor uzelf! 

We rijden weer terug naar uw opstapplaats, waar we tussen 16,30 en 18.30 weer aan zullen komen.

Mooie indrukken van uw dagtocht
Wat is er te doen vandaag

Frits van Noppen is een gepassioneerd ambachtsman, chocolatier met ruim 30 jaar ervaring. De geboren en getogen Ridderkerker ging na de middelbare school aan de slag als banketbakker. Hij werkte bij diverse gerenommeerde patissiers tot hij besloot zelf een chocoladeatelier op te bouwen. Al snel vestigde Van Noppen zijn naam met originele logotabletten, exclusieve 3D-chocolade en bijzondere themapakketten die als eindejaarsgeschenken jaarlijks hun weg vinden naar talloze bedrijven in heel Nederland en daarbuiten.

De enthousiaste chocolatier wil anderen graag laten meegenieten van zijn mooie vak. Ruim tien jaar geleden startte hij daarom met het geven van workshops en demonstraties. Geef Frits twee à drie uur voor een volle zaal, zet de camera-met-beamer op de garneerspuit in zijn vingers en hij is helemaal in zijn element. Als een ware standwerker geeft hij enthousiast toelichting bij de fijne kneepjes van het vak.

De gezellige cadeaushop van het atelier is zijn visitekaartje. Alles handgemaakt, in een perfecte combinatie van kwaliteit, zorgvuldigheid en creativiteit. Hij voegt er zelf live nog een aspect aan toe: gezelligheid. Want behalve lekker en leerzaam, mag vakmanschap ook best leuk zijn.

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

*  Genoemde entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Veilig betalen via uw eigen bank

* Geld terug garantie, mocht de dagtocht niet doorgaan

* Garantie van bij elkaar zitten tijdens de busreis

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* Extra service aan boord van de touringcar

* Paar opstapplaatsen extra kosten

Servicelijn

Een dagtocht starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Meer over uw dagtocht

Shopping Basket