geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Disneyland Parijs
vanaf € 119,95

Disneyland parijs

Pretpark
Dagtocht inclusief entree

Via een vroeg vertrek, komen we al snel bij de eerste stopplaats aan. Dit is een zeer net wegrestaurant op de A1 naar Parijs. Als we na de stop verder rijden, komen we al 2 uur later aan bij de parkeerplaats van Disneyland – Walt Disney Studio’s.  Nadat we gestopt zijn, ontvangt u van ons de entreekaarten. Omstreeks 19 uur vertrekken wij weer vanuit de parkeerplaats naar uw opstappunt.

Mooie indrukken van uw dagtocht
Wat is er te doen vandaag

We kunnen niet wachten om je weer te verwelkomen in Disneyland Paris! Dompel jezelf, samen met je familie en vrienden opnieuw onder in de vele verschillende werelden van onze Parken, Hotels en Resorts. Van spannende attracties tot themarestaurants en natuurlijk onze geliefde Disney Figuren, je kan weer genieten van de Disney magie op een plek waar je gezondheid en veiligheid onze prioriteit is. Jij maakt de magie in Disneyland Paris! Het is bijna tijd en we hebben er zin in!

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

*  Genoemde entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Veilig betalen via uw eigen bank

* Geld terug garantie, mocht de dagtocht niet doorgaan

* Garantie van bij elkaar zitten tijdens de busreis

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* Extra service aan boord van de touringcar

* Paar opstapplaatsen extra kosten

Servicelijn

Een dagtocht starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Meer over uw dagtocht