Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Dresden & Spreewald
Comfort Class busvakantie
vanaf € 399,-

Dresden & Spreewald

Comfort Class
5 dagen

Deze reis maken we een mooie boottocht door het Spreewald, maken we een stadswandeling met een lokale gids. En bezoekt u op uw gemak de oude binnenstad. En dat vanuit een mooi hotel. 

Uw chauffeur
Mooie indrukken van uw reis
Programma
Dag 1

Via ons wisselpunt, waar u een kopje koffie met wat lekkers heeft kunnen nuttigen. Gaan we over de Duitse snelwegen, via diverse stops naar de stad Dresden. In de buurt van Dresden hebben we het hotel, met diner.

Dag 2

Vanmorgen rijden we naar het centrum van Dresden, waar onze gids al op ons staat te wachten. We rijden een onder deze begeleiding rond. Met als afsluiting een stadswandeling, om hierna nog voldoende de tijd te hebben om de stad te bezoeken. Want vandaag, is het diner excl. Er zijn vele leuke restaurantjes in de stad. En uw chauffeur geeft u hier natuurlijk uitleg over. Aan het begin van de avond rijdt u met de chauffeur weer mee terug naar het hotel. Wist u trouwens dat Dresden is een ongeveer miljoen inwoners tellende stad in het oosten van Duitsland. De vroeger tot Oost-Duitsland behorende stad staat vooral bekend vanwege de barok – en rococoarchitectuur. Ondanks dat de stad meerdere keren te maken heeft gehad met grote verwoestingen is Dresden nog steeds één van de best bezochte steden in de regio. Met name de Altstadt is erg populair onder toeristen. Veel van de gebouwen die je ziet zijn in het verleden deels of bijna geheel verwoest geweest, waarna ze wederopgebouwd of hersteld zijn. Een fraai voorbeeld hiervan is de Katholische Hofkirche die op 13 februari 1945 voor een groot deel verwoest werd tijdens bombardementen. Pas in 1965 was deze prachtige kerk weer in de oude staat hersteld. 

Dag 3

We gaan een mooie dag naar het Spreewald, waar we een boottocht (incl.) gaan maken. U kent deze bootjes ook van die in Giethoorn. Alle vervoer gaat hier per water. Met onderweg de tijd, om te genieten van de mooie omgeving. Hierna bezoeken we het openluchtmuseum (incl.). Zodat u nog meer van het leven van de omgeving kunt bekijken. Op de terugweg stoppen we weer in Dresden, zodat u in de stad het diner kunt gebruiken(excl.). Hierna brengt de chauffeur u weer terug naar het hotel.

Dag 4

Na het ontbijt, rijden we naar het Schloss Königstein. Deze vesting is meer dan de moeite waard. (entree excl.). Hierna rijden we terug naar Dresden. Zodat u zelf nog een keer rond kunt kijken. Na het diner (excl.) rijden we terug naar het hotel.

Dag 5

We vertrekken vandaag alweer op tijd, want we gaan via diverse stops naar ons wisselpunt. Hier staat het afscheidsdiner voor u klaar. Voor we weer naar uw opstappunt zullen rijden.

Leag Hotel

LEAG Konferenzcenter Schulungs. Het Hotel und Tagungshotel ligt in Lübbenau, in het Spreewald. Het biedt een bagageopslag, een ontbijtbuffet en gratis WiFi.

Elke kamer is uitgerust met een bureau en een flatscreen-tv. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een haardroger, en sommige kamers zijn voorzien van een keuken met een koelkast. De kamers zijn voorzien van een kledingkast.

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Wisselpunt Roermond

Op ons wisselpunt in Roermond kunt u overnachten en uw auto parkeren. Zodat u ontspannen uw reis kunt beginnen en afsluiten. Natuurlijk is een kopje koffie bij vertrek en een afscheidsdiner bij ons inclusief. Boek uw kamer eenvoudig met de knop hieronder. 

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek
* Reis per comfortabele touringcar
* Begeleiding van een ervaren chauffeur
* Toeristen belasting
*  Genoemde excursies
* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek
* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek
* Afscheidsdiner bij terugkomst
* Halfpension verzorging

Exclusief

* Entreegelden (zie omschrijving)
* Persoonlijke uitgaven
* € 1,- reserveringskosten
* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 
*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Servicelijn

Een vakantie starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. Of gaat u liever zelf naar het wisselpunt en overnacht u daar! Ook is er de mogelijkheid voor een parkeerplaats op ons wisselpunt. Wist u dat u korting krijgt als u zelf naar het wisselpunt komt, het gaat om € 25,- per boeking. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Algemeen plaatje

Shopping Basket