Comfort Class Busvakantie

Dresden

Genieten van de mooie natuur

Dresden
Spreewald
Stadswandeling
Boottocht

Comfort Class busvakantie

Wat uw chauffeur u kunt vertellen over deze fantastische reis

Tijdens deze korte reis, maken we kennis met een fantastische stad. We bezoeken niet alleen Dresden, maar krijgen er nog een stadswandeling ook!. Natuurlijk maken we ook een mooie boottocht door het Spreewald. Het is elk weekeinde genieten!

Uw hotels onderweg

We overnachten in nette hotels, in Noorwegen kennen we geen sterren. Maar de kwaliteit is netjes, en de ontbijten met diners zijn goed verzorgd. Natuurlijk voorzien van eigen douche en wc. Airco en de mogelijkheid voor een drankje aan de bar.

Programma

Dag 1- Heenreis naar Dresden

Via ons wisselpunt, waar u een kopje koffie met wat lekkers heeft kunnen nuttigen. Gaan we over de Duitse snelwegen, via diverse stops naar de stad Dresden. In de buurg van Dresden hebben we het hotel, met diner.

Dag 2- Bezoek Dresden

Vanmorgen rijden we naar het centrum van Dresden, waar onze gids al op ons staat te wachten. We rijden een onder deze begeleiding rond. Met als afsluiting een stadswandeling, om hierna nog voldoende de tijd te hebben om de stad te bezoeken. Want vandaag, is het diner excl. Er zijn vele leuke restaurantjes in de stad. En uw chauffeur geeft u hier natuurlijk uitleg over. Aan het begin van de avond rijdt u met de chauffeur weer mee terug naar het hotel. Wist u trouwens dat Dresden is een ongeveer miljoen inwoners tellende stad in het oosten van Duitsland. De vroeger tot Oost-Duitsland behorende stad staat vooral bekend vanwege de barok - en rococoarchitectuur. Ondanks dat de stad meerdere keren te maken heeft gehad met grote verwoestingen is Dresden nog steeds één van de best bezochte steden in de regio. Met name de Altstadt is erg populair onder toeristen. Veel van de gebouwen die je ziet zijn in het verleden deels of bijna geheel verwoest geweest, waarna ze wederopgebouwd of hersteld zijn. Een fraai voorbeeld hiervan is de Katholische Hofkirche die op 13 februari 1945 voor een groot deel verwoest werd tijdens bombardementen. Pas in 1965 was deze prachtige kerk weer in de oude staat hersteld.

Dag 3- Dagtocht Spreewald

We gaan een mooie dag naar het Spreewald, waar we een boottocht (incl.) gaan maken. U kent deze bootjes ook van die in Giethoorn. Alle vervoer gaat hier per water. Met onderweg de tijd, om te genieten van de mooie omgeving. Hierna bezoeken we het openluchtmuseum (incl.). Zodat u nog meer van het leven van de omgeving kunt bekijken. Op de terugweg stoppen we weer in Dresden, zodat u in de stad het diner kunt gebruiken(excl.). Hierna brengt de chauffeur u weer terug naar het hotel.

Dag 4- Dagtocht Schloss Königstein

Na het ontbijt, rijden we naar het Schloss Königstein. Deze vesting is meer dan de moeite waard. (entree excl.). Hierna rijden we terug naar Dresden. Zodat u zelf nog een keer rond kunt kijken. Na het diner (excl.) rijden we terug naar het hotel.

Dag 5- Naar Nederland

We vertrekken vandaag alweer op tijd, want we gaan via diverse stops naar ons wisselpunt. Hier staat het afscheidsdiner voor u klaar. Voor we weer naar uw opstappunt zullen rijden.

Klanten geven deze reis een 9,1

Vertrekt

Elke vrijdag van 1 april tot en met 1 november 2020

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet - Begeleiding chauffeur/reisleider - Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van omschreven maaltijden en elke dag ontbijt. Kamer met bad en/of douche en toilet - Koffie met gebak op de heenreis - Afscheidsbuffet in Nederland - Alle genoemde excursies - Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket