Loading

Inclusief

  • Bezoek met stadswandeling
  • Boottocht (zie programma incl/excl.)
  • Mooi hotel
  • Halfpension
  • Comfort Class touringcar
  • Stadsgidsen

Reist u alleen?

Hotel Spreewald

LEAG Konferenzcenter Schulungs. Het Hotel und Tagungshotel ligt in Lübbenau, in het Spreewald. Het biedt een bagageopslag, een ontbijtbuffet en gratis WiFi.

Elke kamer is uitgerust met een bureau en een flatscreen-tv. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een haardroger, en sommige kamers zijn voorzien van een keuken met een koelkast. De kamers zijn voorzien van een kledingkast.

Deel deze mooie reis met uw vrienden:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Klantenwaardering 2019
8.3/10
Fam. Machielse
Fam. Machielse
Busreis gasten
Read More
Beste Patrick,Hier nog een berichtje van 1 van je kinderen van de afgelopen 12 dagen, met de foto natuurlijk. Wij hebben een goede reis terug gehad van Konigsforst naar jullie wisselpunt, om 16.15 uur waren wij als 1e bus die daar arriveerde, het was wel stil hoor toen jullie eruit waren. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische 12 dagen, nu we thuis zijn denken we wat was nou het mooist en dat zijn toch wel de zaterdag en de zondag, de skischans was ook heel bijzonder maar de wandeling van maandag met zo een klein groepje was ook erg leuk en gezellig. Het duurt nog even voor je zelf op vakantie gaat maar alvast een hele fijne vakantie met je gezin en geniet van elkaar. En tot slot denk aan de gordel.Met vriendelijke groet.
Joop
Joop
Busreis gasten
Read More
We vertrokken vanuit het wisselpunt met een tijdelijke chauffeur. Patrick stapte onderweg in, en nam van daaruit het stuur over. In eerste instantie hadden we de indruk, dat hij een strakke hand zou hebben in wat wel en niet mocht of moest. Maar al snel kwamen we er achter, dat dat nu net niet het geval was. Hij zorgde voor een soepel verloop van alle activiteiten en voor sommigen was zelfs de aankondiging dat we om 18.30 aan tafel zouden gaan voor het diner, aanleiding om bij het verlaten van de bus te vragen,hoe laat het diner was! Terwijl hij ook alles op het publicatiebord had gezet.Ondanks dat sommige dingen zelfs 3 keer werden gezegd, was toch weer iemand vergeten zijn sleutel in Wiesensteig in te leveren en was er bij vertrek vanuit Wörgl toch weer iemand, die zijn eindbestemming niet op zijn kofferlabel had gezet.En dat ondanks zijn zeer duidelijke uitleg steeds. Patrick kon het engelen geduld opbrengen, door daar naar de betrokkene wel duideljk over te zijn, zonder te kwetsen. Zelfs toen de diabetis man zijn kip zat op te eten, terwijl die iets anders had besteld, bleef Patrick rustig, terwijl je zag, dat de stoom bijna uit zijn oren kwam. Petje af !! Verder kon hij ons veel vertellen over het gebied, zonder in langdradige verhalen te verzanden. En hij loodste ons op een zeer rustige en veilige manier over de wegen. Ruim 3000 veilige kilometers. Als chauffeur/reisleider krijgt hij van mij een 9. Dat wij dezelfde hobby bleken te hebben en dat wij een uitstekende klik hadden, staat daar los van. Al met al was deze busreis een heerlijke vakantie in relaxte sfeer.
Fam. Verhoeven
Fam. Verhoeven
Busgasten
Read More
Hi Patrick,Nogmaals bedankt, mede ook door mijn vrouw Diny, voor de mooie reis met vele hoogtepunten( vooral voor mij Bergisel, erg mooi in het groot) De reis was schitterend mede door jou goede uitleg en verstand van zaken, dat is echt een pluspunt als je zo'n chauffeur in de bus hebt. Al met al kunnen wij terugkijken op een prachtige tijd die we gehad hebben, en nu gaan we weer over op de orde van de dag. Hopelijk tot de volgende keer, Diny ..
Previous
Next

Wij respecteren de veiligheid:

Reisprogramma

Dag 1 (vrijdag)

Via ons wisselpunt, waar u een kopje koffie met wat lekkers heeft kunnen nuttigen. Gaan we over de Duitse snelwegen, via diverse stops naar de stad Dresden. In de buurt van Dresden hebben we het hotel, met diner.

Dag 2 (zaterdag)

Vanmorgen rijden we naar het centrum van Dresden, waar onze gids al op ons staat te wachten. We rijden een onder deze begeleiding rond. Met als afsluiting een stadswandeling, om hierna nog voldoende de tijd te hebben om de stad te bezoeken. Want vandaag, is het diner excl. Er zijn vele leuke restaurantjes in de stad. En uw chauffeur geeft u hier natuurlijk uitleg over. Aan het begin van de avond rijdt u met de chauffeur weer mee terug naar het hotel. Wist u trouwens dat Dresden is een ongeveer miljoen inwoners tellende stad in het oosten van Duitsland. De vroeger tot Oost-Duitsland behorende stad staat vooral bekend vanwege de barok – en rococoarchitectuur. Ondanks dat de stad meerdere keren te maken heeft gehad met grote verwoestingen is Dresden nog steeds één van de best bezochte steden in de regio. Met name de Altstadt is erg populair onder toeristen. Veel van de gebouwen die je ziet zijn in het verleden deels of bijna geheel verwoest geweest, waarna ze wederopgebouwd of hersteld zijn. Een fraai voorbeeld hiervan is de Katholische Hofkirche die op 13 februari 1945 voor een groot deel verwoest werd tijdens bombardementen. Pas in 1965 was deze prachtige kerk weer in de oude staat hersteld. 

Dag 3 (zondag)

We gaan een mooie dag naar het Spreewald, waar we een boottocht (incl.) gaan maken. U kent deze bootjes ook van die in Giethoorn. Alle vervoer gaat hier per water. Met onderweg de tijd, om te genieten van de mooie omgeving. Hierna bezoeken we het openluchtmuseum (incl.). Zodat u nog meer van het leven van de omgeving kunt bekijken. Op de terugweg stoppen we weer in Dresden, zodat u in de stad het diner kunt gebruiken(excl.). Hierna brengt de chauffeur u weer terug naar het hotel.

Dag 4 (maandag)

Na het ontbijt, rijden we naar het Schloss Königstein. Deze vesting is meer dan de moeite waard. (entree excl.). Hierna rijden we terug naar Dresden. Zodat u zelf nog een keer rond kunt kijken. Na het diner (excl.) rijden we terug naar het hotel.

Dag 5 (dinsdag)

We vertrekken vandaag alweer op tijd, want we gaan via diverse stops naar ons wisselpunt. Hier staat het afscheidsdiner voor u klaar. Voor we weer naar uw opstappunt zullen rijden.

Ons team staat klaar voor u,

Een overzicht van uw reis

Onze opstapplaatsen voor deze mooie vakantie

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie vakantie naar Dresden en Spreewald

  • Wij volgende de veiligheid van elk land, zorgen voor uw gezondheid onderweg en nemen geen risico.. En gaat de reis niet door!.. Dan GEEN VOUCHERS maar uw geld gewoon retour!
Shopping Basket