Loading

Europapark

Uw reis, verteld door onze chauffeur

Waarom naar allemaal aparte landen gaan, als je het allemaal in 2 dagen kan doen. En dat vanuit een fantastische hotelkamer voor max. 6 personen. Een luxe kamer midden in het park. We zijn er tegen 11 uur de eerste dag en vertrekken de laatste dag om 18 uur. Dus voldoende de tijd om te gaan genieten. Gaat u mee dit jaar, want genieten dat is plezier. En dat beleeft u in dit park volop. 

2 dagen voor € 299,99
1-3 gratis en 4-12 jaar € 239,99
Pluspunten

Comfort Class

Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet. Ook heeft u ledverlichting met een persoonlijk leeslampje.

 

Wisselpunt Roermond

Op ons wisselpunt in Roermond kunt u overnachten en uw auto parkeren. Zodat u ontspannen uw reis kunt beginnen en afsluiten. Natuurlijk is een kopje koffie bij vertrek en een afscheidsdiner bij ons inclusief. Boek uw kamer eenvoudig met de knop hieronder. 

Ervaren chauffeur

Onze chauffeurs rijden al vele jaren met onze gasten door Europa, en heeft deze bestemming al meerdere keren gereden. Hierdoor kan deze u alles vertellen over de reis en de omgeving. 
Daarnaast is deze opgeleid met sociale vaardigheden, krijgt een rij test elk jaar en volgt een uitgebreide opleiding elke 5 jaar. U reist dus niet alleen comfortabel, maar heeft ook de beste service onderweg!

Servicelijn

Een vakantie starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij erbij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. Of gaat u liever zelf naar het wisselpunt en overnacht u daar! Ook is er de mogelijkheid voor een parkeerplaats op ons wisselpunt. Wist u dat u korting krijgt als u zelf naar het wisselpunt komt, het gaat om € 25,- per boeking. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 

 

Mooie beelden van uw vakantie

Programma

Dag 1
Vandaag rijden we vanuit uw opstapplaats naar het mooie park, het Europapark in het zuiden van Duitsland. We gaan ons eerst inchecken, waarvandaan u eenvoudig met de gratis pendelbus naar het park zelf gaat en terug. U kunt de dag met de door ons ontvangen entreekaarten continue bezoeken. En heeft de rest van de dag vrij om dit te kunnen doen
Dag 2
U kunt heerlijk ontbijten en daarna geeft u de bagage af bij de bagagekluis van het hotel. Daarna kunt u genieten van de rest van dit mooie park. Omstreeks 17.45 vragen wij u om weer bij de touringcar te zijn, zodat wij om 18 uur weer naar Nederland kunnen vertrekken. 

Informatie van het park

Meer dan 100 attracties, shows en achtbanen! Het ideale park voor een vakantie met de familie.
Zeven jaar na de opening begon het attractiepark zich te richten op het thema Europese landen. In 1982 opende het themagebied Italië. Het eerste themagebied gebaseerd op het nieuwe thema. Het themagebied opende tezamen met twee darkrides: Geisterschloss en Ciao Bambini. Vanaf dat moment maakte het attractiepark duidelijk gebruik van de ervaringen en inspiratie die de familie Mack in Amerikaanse attractieparken had opgedaan. Een deel van de attracties die gebouwd werden in de jaren 80, waren duidelijk geïnspireerd op attracties in het Disneyland Resort en Walt Disney World Resort. Zo is het Geisterschloss gebaseerd op The Haunted Mansion en Ciao Bambini op it’s a small world. Opvallend is daarbij dat het Walt Disney World Resort in 1982 het attractiepark Epcot opende. Een attractiepark dat grotendeels ook als themalanden heeft.
In 1983 opende de 76 meter hoge Euro-Tower. Deze uitkijktoren opende voor het eerst op de Münchenstein Grün 80, op de Kassel Bundesgartenschau 1981 (de Duitse Floriade) en op de Floriade 1982. Een jaar later in 1984 opende het themagebied Nederland. Tezamen met het Nederlandse themagebied opende Europa-Park Alpenexpress “Enzian”, de allereerste achtbaan van het attractiepark. Een jaar later in 1985 opende in het Nederlandse themagebied de theekopjesattractie in Delfts blauwe kleurstelling. Ook opende datzelfde jaar de Schweizer Bobbahn. Echter nog zonder het themagebied Zwitserland. In 1987 opende het attractiepark Piraten in Batavia, de derde darkride in het attractiepark, die duidelijk geïnspireerd was op de Disney-attractie Pirates of the Caribbean.
In 1988 opende het themagebied Engeland, waarna een jaar later de spin ‘n puke Jungfrau-Gletscherflieger opende. In 1990 werd overdekte achtbaan Eurosat voor het publiek geopend Tezamen met het themagebied Frankrijk, waarin de attractie zich bevond. Eurosat was een blikvanger in het park vanwege de grote zilveren bol, waarin de attractie zich bevond. Ook deze attractie is gebaseerd op diverse Disney-attracties. De uitkijktoren Euro-Tower werd na de opening van het themagebied Frankrijk toegevoegd aan dit land. In datzelfde jaar ontving Europa-Park de Applause Award en versloeg daarmee de attractieparken Efteling en Busch Gardens Williamsburg in de finaleronde. Ook werden de themagebieden Wickieland en Lila Chocoland geopend. Wickieland bestaat inmiddels niet meer en Lila Chocoland herbergt anno 2020 het restaurant FoodLoop en een theater in het themagebied Luxemburg.
In 1991 ontving het attractiepark 2 miljoen bezoekers. Ook opende de rapid river Fjord Rafting, het eerste gedeelte van het themagebied Scandinavië dat een jaar later geopend werd. Nog eens een jaar later, in 1993, werd het schommelschip Vindjammer aan Scandinavië toegevoegd. Het themagebied Zwitserland opende datzelfde jaar. In 1994 werd Spanje aan Europa-Park toegevoegd en opende in Frankrijk de darkride Universum der Energie, gebaseerd op een Disney-attractie. De monorail EP-express opende in 1995 met een aantal stations en diende als transportsysteem door het gehele park. Daarbij opende Europa-Park het eerste hotel. Het hotel El Andaluz met als thema Portugal was in een jaar tijd voor 87% volgeboekt. In 1996 opende het themagebied Duitsland.
Twee jaar later in 1998 werd Rusland aan het park toegevoegd tezamen met de darkride Schlittenfahrt Schneeflöckchen. De in 1997 geopende achtbaan Euro-Mir geopend werd ook aan Rusland toegevoegd. Een jaar later opende het attractiepark een kampeer- en caravanterrein waar bezoekers konden overnachten. In 1999 werd Zwitserland uitgebreid met de achtbaan Matterhorn-Blitz en werd er begonnen met de bouw van een tweede hotel, het in Middeleeuwse stijl gebouwde hotel Castillo Alcazar. Grenzend aan Zwitserland opende in 2000 het themagebied Griekenland tezamen met twee attractie: Fluch der Kassandra en Poseidon. Ook werd in 2000 een bezoekersrecord van 3 miljoen verbroken. Het jaar daarop begon het park met een winteropenstelling. Voorheen was Europa-Park alleen van april t/m oktober geopend. 180.000 bezoekers bezochten de winteropenstelling van het park.
In 2002 wordt de achtbaan Silver Star aan het themagebied Frankrijk toegevoegd. Tien jaar lang was de attractie de hoogste achtbaan van Europa. Een jaar later werd het kampeerterrein uitgebreid met een tipi-dorp. In 2004 opende het derde themahotel van het park. Het hotel Colosseo in Italiaanse stijl. In 2005 kreeg Portugal een plek in het park met als blikvanger Atlantica SuperSplash. In 2007 opende het hotel Santa Isabel in Portugese stijl.[3] Ook kreeg themagebied Griekenland de interactieve darkride Abenteuer Atlantis. De attractie werd ontworpen door Michel den Dulk, een oud-medewerker van de Efteling. Dezelfde Den Dulk ontwierp het themagebied IJsland dat in 2009 tezamen met de achtbaan Blue Fire Megacoaster opende. Een jaar later opende in IJsland Whale Adventures – Splash Tours. In 2010 werd de attractie Ciao Bambini omgebouwd en hernoemd tot Piccolo Mondo en werd het kampeerterrein uitgebreid met bebouwing in de stijl van het Wilde Westen. In datzelfde themagebied, Italië, opende in 2011 de hangende monorail Volo Da Vinci.
In 2012 opende Europa-Park een vijfde hotel, het hotel Bell Rock. Ook werd de achtbaan Wodan – Timburcoaster aan het themagebied IJsland toegevoegd. Een jaar later won Europa-Park een Thea Award. In 2014 opende het vrijwel overdekte themagebied Koninkrijk van de Minimoys. Het park week hierbij af van het landenthema. Blikvanger in het themagebied was de attractie Arthur. Een jaar later werd de attractie Whale Adventures – Splash Tours hernoemd naar Whale Adventures – Northern Lights. In 2016 verwelkomt Europa-Park het themagebied Ierland inclusief de achtbaan Ba-a-a Express.

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

*  Genoemde excursies

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek

* Afscheidsdiner bij terugkomst

* Halfpension verzorging onderweg

Exclusief

* Entreegelden (zie omschrijving)

* Persoonlijke uitgaven

* € 1,- reserveringskosten

* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 

*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Museum Hotel

Breng een nacht door in het museum – een unieke beleving! 276 gethematiseerde kamers en 28 suites Restaurant Bubba Svens in de stijl van een oud boothuis Fine dining restaurant Tre Krønen & „chefs table “met exclusief kijkje in de keuken Bar Erikssøn, genoemd naar de IJslandse zeevaarder en ontdekker Leif Eriksson Café Konditori op de eerste verdieping met zelfgemaakt gebak en pâtisserie Twee multifunctionele ruimtes voor evenementen „Kon-Tiki“ & „Vineta“ Historische voorwerpen van de „Adventure Club of Europe “ Shuttleservice per bus van en naar Europa-Park DELUXE-KAMER Klimaatregeling, kluisje, douche/toilet, haardroger, flatscreen-tv, bureau, telefoon, high-speed internet (W-LAN). Alle kamers zijn niet-roken-kamers. Bijzondere kenmerken: aparte slaapkamer met tweepersoonsbed, woon- en slaapgedeelte met stapelbed en tweepersoonsbed, twee flatscreens Gratis: 2 flessen water 0,5 liter ter verwelkoming Oppervlakte: vanaf 45 m² Max. aantal personen: 6

Op uw gemak genieten

dat doet u natuurlijk met ons

Uw reis reserveren

Shopping Basket