Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Flower Carpet
vanaf € 29,-

flower carpet

Evenement Brussel
U stapt bij het centrum uit

We rijden via onze opstapplaatsen naar een koffie adres voor en kopje koffie of thee. Om daarna naar Brussel te rijden. Hier rijden we eerst een stadsrondrit langs de Japanse toren, het woon en werk paleis van de koning. Het EU gebied en de onafhankelijkheid boog van België. Hierna, komen we aan in het centrum, waar wij richting het centrale plein zullen lopen. Om daarna, u manneke pis en Jeanneke pis te laten zien. Hierna, heeft u alle tijd om de het centrum, de Flower Carpet vanuit het stadhuis en de winkelcentra te bezoeken. Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar Nederland. 

Mooie indrukken van uw dagtocht
Wat is er te doen vandaag

Het bloementapijt op het grote plein is de meest bekeken afbeelding van Brussels over de gehele wereld. Veel mensen komen naar Brussel om dit te zien, en dat doen ze het hele jaar door. Maar slechts 4 dagen in 2 jaar tijd, is dit bijzondere tapijt te bekijken. Dit mooie tapijt heeft zijn oorsprong al vanaf de jaren 50 van de vorige eeuw. In deze tijd werden veel kleine tapijten geproduceerd in België, en waren dan ook de inspiratie voor Etienne Stautemans om dit te gaan doen. Vanaf 1986 viert het zijn feest in in Brussel zijn centrum, en dat doet hij met zijn lengte van 75 meter en breedte van 24 meter. In totaal heeft het 600.000 bloemen en wordt gemaakt met 100 mensen. 

Wist u trouwens dat België 1 van de grootste producers is van Begonia’s, met wel meer dan 60 miljoen kisten met bloemen per jaar. 80% word geëxporteerd naar Nederland en Amerika. 

Het beste uitzicht hebben we vanaf het stadhuis.  

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

*  Genoemde entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Veilig betalen via uw eigen bank

* Geld terug garantie, mocht de dagtocht niet doorgaan

* Garantie van bij elkaar zitten tijdens de busreis

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* Extra service aan boord van de touringcar

* Paar opstapplaatsen extra kosten

Servicelijn

Een dagtocht starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Meer over uw dagtocht

Shopping Basket