Loading

Flower Carpet

Brussel
Evenement
Uw dagtocht, verteld door onze chauffeur

We rijden via onze opstapplaatsen naar een koffie adres voor en kopje koffie of thee. Om daarna naar Brussel te rijden. Hier rijden we eerst een stadsrondrit langs de Japanse toren, het woon en werk paleis van de koning. Het EU-gebied en de onafhankelijkheid boog van België. Hierna, komen we aan in het centrum, waar wij richting het centrale plein zullen lopen. Om daarna, u manneke pis en Jeanneke pis te laten zien. Hierna, heeft u alle tijd om de het centrum, de Flower Carpet vanuit het stadhuis en de winkelcentra te bezoeken. Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar Nederland. 

vanaf

€ 29,-

Pluspunten

Comfort Class

Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet. Ook heeft u ledverlichting met een persoonlijk leeslampje.

 

Inclusief entree

Natuurlijk kunt u bij ons boeken, en het voordeel hiervan is, dat de dagtocht inclusief entree is.  Hierdoor hoeft u zelf niet voor kaartjes te zorgen, en loopt u zo naar binnen. 

Ervaren chauffeur

Onze chauffeurs rijden al vele jaren met onze gasten door Europa, en heeft deze bestemming al meerdere keren gereden. Hierdoor kan deze u alles vertellen over de reis en de omgeving. 
Daarnaast is deze opgeleid met sociale vaardigheden, krijgt een rij test elk jaar en volgt een uitgebreide opleiding elke 5 jaar. U reist dus niet alleen comfortabel, maar heeft ook de beste service onderweg!

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie onderweg

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

* Entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek

 

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* € 1,- reserveringskosten

* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 

*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Uw dag uit

Het bloementapijt op het grote plein is de meest bekeken afbeelding van Brussels over de gehele wereld. Veel mensen komen naar Brussel om dit te zien, en dat doen ze het hele jaar door. Maar slechts 4 dagen in 2 jaar tijd, is dit bijzondere tapijt te bekijken. Dit mooie tapijt heeft zijn oorsprong al vanaf de jaren 50 van de vorige eeuw. In deze tijd werden veel kleine tapijten geproduceerd in België, en waren dan ook de inspiratie voor Etienne Stautemans om dit te gaan doen. Vanaf 1986 viert het zijn feest in Brussel zijn centrum, en dat doet hij met zijn lengte van 75 meter en breedte van 24 meter. In totaal heeft het 600.000 bloemen en wordt gemaakt met 100 mensen.  Wist u trouwens dat België 1 van de grootste producers is van Begonia's, met wel meer dan 60 miljoen kisten met bloemen per jaar. 80% word geëxporteerd naar Nederland en Amerika.  Het beste uitzicht hebben we vanaf het stadhuis.  

Op uw gemak genieten

dat doet u natuurlijk met ons

Uw dagtocht reserveren

Shopping Basket