Logo pajos reizen 1500 500 oranje achtergrond

Dagtochten | Busreizen | Bus verhuur | Chauffeursdiensten 

Reisinformatie

De mooiste lichtinstallaties van kunstenaars uit de hele wereld toveren Eindhoven om tot een grote licht-tentoonstelling. Bezoek GLOW en geniet van een schitterend spektakel.

Lichtkunst

Ieder jaar vindt in Eindhoven het lichtkunstfestival GLOW plaats. Tientallen lichtkunstenaars geven met hun lichtinstallaties de binnenstad van Eindhoven een nieuw aangezicht. Gevels en openbare ruimtes, niets is veilig voor de lichtkunstenaars van GLOW. Kom naar Eindhoven en beleef hoe bij het vallen van de avond het straatbeeld van de stad verandert van kleur en vorm.

Technologie-stad Eindhoven

GLOW kon in geen betere stad plaatsvinden dan Eindhoven. Lichtkunstenaars voelen zich direct thuis in het Nederlandse centrum voor design en technologie. Met de meest uiteenlopende, fascinerende en bijzondere lichtprojecties worden ieder jaar honderdduizenden bezoekers door de binnenstad geleid. Ieder jaar wordt er een nieuw thema voor GLOW uitgekozen en staat de bezoekers een nieuwe verrassing te wachten.

Het lichtkunstfestival van Eindhoven

Het Lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven is de afgelopen jaren meerdere malen onderscheiden voor de originele en innovatieve wijze waarop kunstenaars, designers en architecten de stad in een nieuw licht zetten. Plan uw trip naar Eindhoven in de tweede week van november en bezoek GLOW.

Bereikbaarheid en parkeren in Eindhoven

Eindhoven ligt op ruim een uur rijden vanaf de hoofdstad Amsterdam en de luchthaven Amsterdam Schiphol. Ook per trein kunt u Eindhoven goed bereiken. Bent u met de auto, let dan op waar u wel en niet kunt parkeren. Eindhoven heeft ruime mogelijkheden voor betaald parkeren in en rondom het centrum. Veel capaciteit is te vinden op de Stationsweg West/Oost, Vonderweg, Tramstraat, Wilhelminaplein, De Rungraaf en Deken van Somerenstraat. Goedkoop kunt u parkeren op P+R van Station van Eindhoven.

Met de bus naar en door Eindhoven

We komen in de middag aan in Eindhoven, waar u als eerste lekker Eindhoven kan bezoeken. Nadat u zelf heerlijk heeft kunnen lunchen, vertrekken we vanaf het station voor een rondrit door de stad. We zullen vanuit de touringcar vele mooie kunstwerken zien. Na de rondrit, rijden we weer naar uw opstapplaats.

Inclusief

  • vervoer per luxe touringcar
  • rondrit met onze reisleiding
  • gratis kopje koffie op de heenreis
  • lekker tijd om te winkelen in Eindhoven
  • een plattegrond van Glow
  •  Garantiefonds

Exclusief

  • Alle persoonlijke uitgaven
  • Uw verzekeringen
  • Alles wat niet bij inclusief staat

Opstapplaatsen

Ziet u hiervoor het reserveringsformulier

Reserveren

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.