geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Glow
vanaf € 21,95

Glow

Evenement in Eindhoven
U stapt bij het centrum uit

We komen in de middag aan in Eindhoven, waar u als eerste lekker Eindhoven kan bezoeken. Nadat u zelf heerlijk heeft kunnen lunchen, heeft u heerlijk de tijd om te winkelen. Natuurlijk heeft uw chauffeur nog een leuk idee voor een vroeg diner!. om 17.30 gaan we een wandeling door het oude centrum maken. Zodat we veel mooie kunstwerken kunnen bekijken. Hierna, gaan we met de touringcar een rondrit rijden door de rest van Eindhoven. Zodat we niks zullen missen. Daarna rijden we terug naar uw opstapplaats, waar u in de late avond zult aankomen.  

Mooie indrukken van uw dagtocht
Wat is er te doen vandaag

De mooiste lichtinstallaties van kunstenaars uit de hele wereld toveren Eindhoven  om tot een grote licht-tentoonstelling. Bezoek GLOW en geniet van een schitterend spektakel. 

Lichtkunst

Ieder jaar vindt in Eindhoven het lichtkunstfestival GLOW plaats. Tientallen lichtkunstenaars geven met hun lichtinstallaties de binnenstad van Eindhoven een nieuw aangezicht. Gevels en openbare ruimtes, niets is veilig voor de lichtkunstenaars van GLOW. Kom naar Eindhoven en beleef hoe bij het vallen van de avond het straatbeeld van de stad verandert van kleur en vorm.

Technologie-stad Eindhoven

GLOW kon in geen betere stad plaatsvinden dan Eindhoven. Lichtkunstenaars voelen zich direct thuis in het Nederlandse centrum voor design en technologie. Met de meest uiteenlopende, fascinerende en bijzondere lichtprojecties worden ieder jaar honderdduizenden bezoekers door de binnenstad geleid. Ieder jaar wordt er een nieuw thema voor GLOW uitgekozen en staat de bezoekers een nieuwe verrassing te wachten.

Het lichtkunstfestival van Eindhoven

Het Lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven is de afgelopen jaren meerdere malen onderscheiden voor de originele en innovatieve wijze waarop kunstenaars, designers en architecten de stad in een nieuw licht zetten. Plan uw trip naar Eindhoven in de tweede week van november en bezoek GLOW.

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

*  Genoemde entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Veilig betalen via uw eigen bank

* Geld terug garantie, mocht de dagtocht niet doorgaan

* Garantie van bij elkaar zitten tijdens de busreis

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* Extra service aan boord van de touringcar

* Paar opstapplaatsen extra kosten

Servicelijn

Een dagtocht starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Meer over uw dagtocht