Loading

Groepsdagtochten

Welkom bij ons mooie aanbod aan dagtochten...

We hebben voor u een paar leuke dagtocht ideeën op een rijtje gezet. Natuurlijk kunnen we nog veel meer dagtochten uitvoeren voor u. Wellicht een dagtocht die u online heeft gezien een idee voor particuliere klanten, of heeft u een buitenlands sprekende gids nodig. Een touringcar met lift, medische verzorging of een dagtocht met een butler. Het kan allemaal. We staan klaar voor u. Mailt u ons voor vragen gerust of vraagt u een offerte aan. Ons team staat klaar voor u!

Pluspunten

Vast contactpersoon

Zodra uw offerte akkoord is, dan spreekt een vast contactpersoon de dag verder met u af. Ook kunt u een persoonlijk gesprek plannen of een voorbezoek met deze contactpersoon brengen. 

Ervaren
chauffeurs

Onze chauffeurs voldoen aan alle gestelde eisen, hebben een EHBO-opleiding en komen al vele jaren op uw bestemming. Hierdoor, kunnen ze u alles vertellen en zijn zeer netjes.

 

Geen onverwachte kosten

U krijgt een offerte, waarbij we aangeven bij hoeveel personen de kosten zijn. Zodra u het aantal geschatte personen heeft doorgegeven, is dat dan ook de prijs die u betaald. Dan vragen wij vervolgens 50% aanbetaling, zodat wij de leveranciers kunnen inschakelen. De rest betaald u 14 dagen voor vertrek. 

School uitstapjes

Touringcar huren

Dagtochten

Oostvaardersplassen

1

Een bezoek aan een windmolenpark in URK, lekker koffie met appelgebak en een lunch voor we naar de plassen gaan voor een mooi uitzicht met een film. Nog lekker een kopje thee tussendoor. Met een diner onderweg terug, voor u thuiskomt.
Rolstoel geschikt

Speelgoed- museum

4

We rijden via mooie routes naar het Speelgoedmuseum in Terschuur. Dit mega grote musea laat ons 150 ambachten zien. Natuurlijk incl. lunch en na het bezoek een fijn diner op de terugreis.
Rolstoel geschikt

Weerribben & Orchidee

2

We bezoeken eerst een mooie hoeve met een vlindertuin. Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers. Om daarna te gaan lunchen. We rijden naar de weerribben, hier ligt de rondvaartboot klaar. Na de boottocht gaan we heerlijk dineren, voor we naar huis toe gaan.
Rolstoel geschikt

Tinnengieterij + Maastocht

5

We beginnen met koffie met wat lekkers bij de tinnegieterij, voor we naar Mieke Moeren gaan, waar u een fantastisch uitzicht heeft tijdens de lunch. Na de lunch maken we een rondvaart over de maas en waal. Op de terugweg natuurlijk een heerlijk diner.
Rolstoel geschikt

Loo kasteel + Kroondomein

3

We rijden naar Hoenderloo voor een kopje koffie met wat lekkers. Hiervandaan een mooie rondrit over het kroondomein. Na de rit, gebruiken we de lunch. We gaan nu naar het kasteel voor een bezoek. U wandelt rustig rond, om daarna via een goed diner weer naar huis te gaan.
trappen in kasteel!

Maassluizen + Maastricht

6

Vanmorgen drinken we onderweg een kop koffie met wat lekkers. Voor we inschepen in Maastricht. Hier gaan we met de boot door de sluizen tot aan Lanaken. Aan boord een lunch, vrije tijd in Maastricht en een diner op de terugweg. Een rustige dag..
Wandelen in stad!

Alpaca en Chocolade

7

Vandaag gaan we eerst genieten van een heerlijk Brabants kopje koffie met een worstenbroodje. Hierna rijden we naar België, voor een bezoek aan de Alpaca. Hier gebruiken we de lunch voor we naar de chocolade gaan. Met een kopje thee natuurlijk. Hierna op de terugweg nog een diner.
Rolstoel geschikt

Bossche Bollen

8

De dag beginnen we met een mooie rit naar Den Bosch. Hier gaan we aan de koffie met een Bossche Bol. Na deze lekkernij, maken we een rondvaart over de binnendieze. Na de rondvaart, staat de lunch´´ klaar voor ons. Lekker wat vrije tijd. En dan op de terugweg nog genieten van een fijn diner.
Alleen Rollators

Diamanten en Amsterdam

9

We rijden naar Amsterdam, maar onderweg nog een kopje koffie.. In Amsterdam is de Diamantslijperij Gazan. Waar we een bezoek aan brengen. Hierna nog een lunch, en dan een rondvaart door de stad. Om dan lekker zelf rond te kijken. Als afsluiting een diner voor we naar huis gaan.
Wandelen in stad!

Volendam + Zaanse Schans

10

We rijden naar Marken, waar we de klompenmakerij gaan bezoeken. Ook ligt de Marken express klaar. Hier drinken we een kopje koffie op. In Volendam heeft u de vrije tijd, tot aan een echte Volendam lunch. Na de lunch rijden we naar de Zaanse Schans voor een bezoek, Na een wandeling rijden we terug via een diner naar huis
Rolstoel geschikt

Nationaal Militair Museum

11

Onderweg naar Soesterberg gaan we koffie drinken, voor we aankomen in dit fantastische museum. In het museum gebruiken we de lunch, waarna u weer verder kunt kijken. Als u wilt, kunnen we op de terugreis nog een diner organiseren. Het is een rustige dag vandaag. Hierdoor voor iedereen geschikt.
Rolstoel geschikt

Spoorweg- museum + Rondvaart

12

De dag begint met een ontvangst met koffie en gebak, Dan kunt u gaan genieten van het mooie museum. Na voldoende vrije tijd, gaan we lunchen. Na de lunch, gaan we een rondvaart maken door de stad. Waarna we weer naar het diner adres zullen rijden. Voor we thuiskomen
Lastig in de boot stappen!

Een fantastische dag uit

dat heeft u natuurlijk met Pajos reizen

Shopping Basket