Comfort Class Busvakantie

Mooi Istrië

Genieten van de mooie natuur

Dorpen
Cultuur
Ontspanning

Comfort Class busvakantie

Wat uw chauffeur u kunt vertellen over deze fantastische reis

Dit is echt een reis om in het voor en najaar te gaan genieten. Niet alleen is het weer heerlijk, maar de excursies zijn ook ontspannen. Alles op uw gemak, graag neem is mee deze reis.

Uw hotels onderweg

U overnacht in een net 3 sterren hotel, nabij de kust. Ook kunt u genieten van Halfpension, een kamer met douche en toilet. En vooral van een leuke omgeving.

Programma

Dag 1- Duitsland

We rijden via een mooie servicelijn naar ons wisselpunt. Hier staat voor u een kopje koffie met wat lekkers klaar. Hierna, rijden we via diverse stops naar uw hotel voor de overnachting. Hier ontvangt u natuurlijk het diner.

Dag 2- Bezoek Goteborg

We rijden via de bergen door naar ons hotel in Porec. Hier komen we in de loop van de middag aan, zodat u op uw gemak uw koffer kunt uitpakken voor we aan het diner gaan.

Dag 3- Bezoek Istrie

We beginnen met een tocht naar Rovinj, een schilderachtig eiland gelegen vast aan de kust van Istrie. Hier heeft u de tijd om rond te kijken, voordat we doorrijden naar Pula. In Pula bezoeken we de oude Romeinse binnenstad, en kunt u de oude arena bekijken(excl. entree). Na een mooie stop, vertrekken we vanaf de haven naar Porec. Deze plaats heeft niet alleen een oude basiliek, maar ook vele leuke winkeltjes. We vertrekken hierna, weer terug naar ons hotel.

Dag 4- Plitvice meren

We gaan al zeer vroeg op pad, want gaan de plitvice meren bezoeken. (entree excl.) Voordat we beginnen, heeft u de tijd om wat te gebruiken. We wandelen langs de waterwallen en mooie meren. Aan het einde van de middag brengt uw chauffeur u weer via een mooie route terug naar het hotel.

Dag 5- Vrije dag

Vandaag heerlijk ontspannen, want u bent een dag vrij. Gaat u genieten van de omgeving, een boek lezen of wellicht even uitslapen. Het kan allemaal vandaag.

Dag 6- Dagtocht Opatija en Rijeka

We gaan dwars door Istrie naar de Kvarner. Wilt u nog inkopen doen, dan is Rijeka de stad voor u. Want niet alleen heeft het een mooie oude kerk, maar zeker ook vele leuke winkeltjes. Tegen de lunch, rijden we naar Opatija. Hier kunt u heerlijk wat gebruiken, wandelen langs de boulevard of genieten van de laastste winkeltjes. Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar het hotel.

dag 7 - Duitsland

En zo zit de reis in Kroatie er alweer op. Dus we gaan naar de bergen. Voor we weer in Duitsland bij het hotel aankomen, hebben we weer meerdere stops gemaakt.

Dag 8- Nederland

Vanmorgen rijden we weer vroeg aan naar Nederland. Want via diverse stops rijden we naar ons wisselpunt voor ons Diner. Na het diner, rijden we weer naar uw uitstapplaats. Met een mooi gevoel van Istrie...

Klanten geven deze reis een 9,3

Vertrekdata

10 april 2020
17 april 2020
24 april 2020
9 oktober 2020
16 oktober 2020
23 oktober 2020

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet - Begeleiding chauffeur/reisleider
- Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension Kamer met bad en/of douche en toilet
- Koffie met gebak op de heenreis
- Afscheidsbuffet in Nederland
- Alle genoemde excursies met incl.
- Diverse entrees en boottochten zoals omschreven met incl.

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket