Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Kagerplassen
vanaf € 59,99

Kagerplassen & Katwijk

heerlijk varen en genieten van het strand
Natuurlijk inclusief alle verzorging onderweg

Door onze meerdere bussen per dagtocht, heeft u minder opstapplaatsen. 

We gaan vanmorgen direct door naar Katwijk aan Zee. Hier ligt de rondvaartboot al op ons te wachten, voor een 3 uur durende rondvaart. Tijdens de tocht, krijgt u een kopje koffie met wat lekkers aangeboden. Ook zal uw kapitein u alles uitleggen van wat we zien onderweg. Na de rondvaart, gaan we naar het centrum van Katwijk aan Zee. Hier staat de koffietafel met een snack al klaar voor ons. In de middag kunt u genieten van de mooie kust en het oude centrum van Katwijk. In de loop van de middag rijden we weer terug naar uw opstapplaats.

Verwachte terugkomsttijd is bij uw uitstappunt tussen 17 uur en 19 uur. 

Mooie indrukken van uw dagtocht
Wat is er te doen vandaag

Een mooie vaartocht over de Kagerplassen. Een uitgestrekt plassengebied in het Groene Hart dat zich kenmerkt door ondiepe plassen en eilanden. De eilanden zijn polders en worden nog steeds bemaald door 18 in bedrijf zijnde, gerestaureerde poldermolens. De meeste van deze molens ziet u gedurende de vaartocht. Kortom: Holland ten voeten uit!

De kapitein informeert u gedurende vaart over alle bezienswaardigheden en bij mooi weer geniet u uiteraard ook aan ’t dek alwaar u een wijds uitzicht heeft over de omgeving.

Deze vaartocht is opgezet met het oog op de 1,5 meter samenleving. Rederij van Hulst heeft haar schepen ingericht op een 1,5 meter samenleving en passende voorzorgsmaatregelen getroffen. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd. Vaar met ons mee en bevaar de Kagerplassen.

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

*  Genoemde entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Veilig betalen via uw eigen bank

* Geld terug garantie, mocht de dagtocht niet doorgaan

* Garantie van bij elkaar zitten tijdens de busreis

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* Extra service aan boord van de touringcar

* Paar opstapplaatsen extra kosten

Servicelijn

Een dagtocht starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Meer over uw dagtocht

Shopping Basket