Loading

Kagerplassen & Katwijk aan Zee

Inclusief

Mooie luxe touringcar

Vaartocht van 3 uur over de Kagerplassen

Bezoek aan het strand van Katwijk

Kopje koffie met gebak

Genieten voor iedereen

Ook deze dagtocht is geschikt voor iedereen, of u nu met een rolstoel of rollator reist.. Als u ons het bij de boeking laat weten, dan zorgen wij ervoor dat u mee kunt vandaag!

Reisprogramma

Wat gaan we doen vandaag?

Door onze meerdere bussen per dagtocht, heeft u minder opstapplaatsen. U zult instappen in West Nederland tussen 7.30 en 9 uur.. In Oost Nederland zal dit zijn tussen 6.30 en 9 uur.. 

We gaan vanmorgen direct door naar Katwijk aan Zee. Hier ligt de rondvaartboot al op ons te wachten, voor een 3 uur durende rondvaart. Tijdens de tocht, krijgt u een kopje koffie met wat lekkers aangeboden. Ook zal uw kapitein u alles uitleggen van wat we zien onderweg. Na de rondvaart, gaan we naar het centrum van Katwijk aan Zee. Hier staat de koffietafel met een snack al klaar voor ons. In de middag kunt u genieten van de mooie kust en het oude centrum van Katwijk. In de loop van de middag rijden we weer terug naar uw opstapplaats.

Verwachte terugkomsttijd is bij uw uitstappunt tussen 17 uur en 19 uur. 

Wat betekend een tocht over de kagerplassen?

Een mooie vaartocht over de Kagerplassen. Een uitgestrekt plassengebied in het Groene Hart dat zich kenmerkt door ondiepe plassen en eilanden. De eilanden zijn polders en worden nog steeds bemaald door 18 in bedrijf zijnde, gerestaureerde poldermolens. De meeste van deze molens ziet u gedurende de vaartocht. Kortom: Holland ten voeten uit!

De kapitein informeert u gedurende vaart over alle bezienswaardigheden en bij mooi weer geniet u uiteraard ook aan ’t dek alwaar u een wijds uitzicht heeft over de omgeving.

Deze vaartocht is opgezet met het oog op de 1,5 meter samenleving. Rederij van Hulst heeft haar schepen ingericht op een 1,5 meter samenleving en passende voorzorgsmaatregelen getroffen. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd. Vaar met ons mee en bevaar de Kagerplassen.

Een overzicht van uw dagtocht

Onze opstapplaatsen voor deze mooie dagtocht

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie dagtocht naar de Kagerplassen en Katwijk aan Zee

Shopping Basket