Loading

Düsseldorf

Dagtocht
Kerstmarkt
Uw dagtocht, verteld door onze chauffeur

We beginnen met de verschillende bussen, met een rondje langs onze opstappunten. Ons kopje koffie staat weer klaar bij ons wisselpunt in Roermond. Na het heerlijke bakje, rijden we het laatste stukje naar Düsseldorf. Hier parkeren we rond 11 uur bij de kade en het centrum, om u voldoende de tijd te geven om de stad te bezoeken. Om ongeveer 20 uur, rijden we weer terug direct naar uw opstappunten. Na een gezellige dag in Düsseldorf.

vanaf

€ 22,99

Pluspunten

Comfort Class

Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet. Ook heeft u ledverlichting met een persoonlijk leeslampje.

 

Inclusief entree

Natuurlijk kunt u bij ons boeken, en het voordeel hiervan is, dat de dagtocht inclusief entree is.  Hierdoor hoeft u zelf niet voor kaartjes te zorgen, en loopt u zo naar binnen. 

Ervaren chauffeur

Onze chauffeurs rijden al vele jaren met onze gasten door Europa, en heeft deze bestemming al meerdere keren gereden. Hierdoor kan deze u alles vertellen over de reis en de omgeving. 
Daarnaast is deze opgeleid met sociale vaardigheden, krijgt een rij test elk jaar en volgt een uitgebreide opleiding elke 5 jaar. U reist dus niet alleen comfortabel, maar heeft ook de beste service onderweg!

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie onderweg

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

* Entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek

 

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* € 1,- reserveringskosten

* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 

*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Uw dag uit

We reserveren al vroeg onze parkpeerplaatsen in Düsseldorf, hierdoor kunnen onze touringcar aan de kade, vlakbij het centrum. Hier zullen we lekker de tijd hebben om weer te gaan genieten van deze mooie stad. U loopt eenvoudig naar een mooi Bierhuis, waar u onder een leuke sfeer heel voordelig kunt genieten van een lunch. Zo is de erwtensoep heel beroemd en de moeite waard.  Met de stadswandeling die u van uw gids ontvangen heeft, loopt u via de mooie parken zo naar de grote warenhuizen. Hier kunt u heerlijk de tijd nemen om te winkelen. Tegen 16 uur, beginnen de lampjes van de kerstmarkt echt tot zijn recht te komen. Daarom adviseren wij u, om nu te beginnen aan  de vele sfeervolle kerstmarkten. Zo geniet u al snel van de lekkernijen, de mooie houtsnijwerken en vooral van de gigantische gezellige sfeer. Aan het einde, zijn leuke sfeervolle restaurantjes om de dag gezellig af te sluiten. En een rondje in het reuzenrad, maakt de dag als afsluiting helemaal compleet. Voor we weer terug rijden naar uw opstappunt rond 20 uur. 

Op uw gemak genieten

dat doet u natuurlijk met ons

Uw dagtocht reserveren

Shopping Basket