Kerstmarkt Dusseldorf

DInsdag-Donderdag-Zaterdag

€ 19,99

Winkelen en de kerstsfeer in mooie dagtocht

Wat is de kerstmarkt van Düsseldorf

We reserveren al vroeg onze parkpeerplaatsen in Düsseldorf, hierdoor kunnen onze touringcar aan de kade, vlakbij het centrum. Hier zullen we lekker de tijd hebben om weer te gaan genieten van deze mooie stad. U loopt eenvoudig naar een mooi Bierhuis, waar u onder een leuke sfeer heel voordelig kunt genieten van een lunch. Zo is de erwtensoep heel beroemd en de moeite waard. 

Met de stadswandeling die u van uw gids ontvangen heeft, loopt u via de mooie parken zo naar de grote warenhuizen. Hier kunt u heerlijk de tijd nemen om te winkelen. Tegen 16 uur, beginnen de lampjes van de kerstmarkt echt tot zijn recht te komen. Daarom adviseren wij u, om nu te beginnen aan  de vele sfeervolle kerstmarkten. Zo geniet u al snel van de lekkernijen, de mooie houtsnijwerken en vooral van de gigantische gezellige sfeer. Aan het einde, zijn leuke sfeervolle restaurantjes om de dag gezellig af te sluiten. En een rondje in het reuzenrad, maakt de dag als afsluiting helemaal compleet. Voor we weer terug rijden naar uw opstappunt rond 20 uur. 

Programma met de bus

We beginnen met de verschillende bussen, met een rondje langs onze opstappunten. Ons kopje koffie staat weer klaar bij ons wisselpunt in Roermond. Na het heerlijke bakje, rijden we het laatste stukje naar Düsseldorf. Hier parkeren we rond 11 uur bij de kade en het centrum, om u voldoende de tijd te geven om de stad te bezoeken. Om ongeveer 20 uur, rijden we weer terug direct naar uw opstappunten. Na een gezellige dag in Düsseldorf.

Pluspunten

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Reisleiding van Pajos reizen
  • Entree is inclusief
  • Kopje koffie in de touringcar op de heenreis
  • Inclusief een stadswandeling op kaart met informatie over Düsseldorf. 

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket