Kerstmark Essen

maandag-woensdag-vrijdag

€ 19,99

Als een kerstbelevenis speciaal is!

Wat is de kerstmarkt van Essen

De kerstmarkt van Essen is een hele bijzondere kerstmarkt in Duitsland. Essen maakt elk jaar van de kerstmarkt een groots evenement. Veel kraampjes met heerlijke lekkernijen en leuke hebbedingetjes. Leuk om alvast wat cadeautjes te kopen voor onder de kerstboom. En misschien kunnen de hapjes en een glaasje gluhwein dienen als inspiratie voor het kerstmenu…

Wat maakt de kerstmarkt Essen zo bijzonder

De vele kraampjes van de kerstmarkt zijn in de namiddag zo mooi verlicht, en er is een zeer groot aanbod. Bij vele mensen is het de meest geliefde kerstmarkt van Duitsland. Ook kunt u in de vele authentieke restaurantjes heerlijk genieten van een diner of lunch. 

In het stadscentrum presenteren dealers en kunstenaars uit 20 landen hun producten met Kerstmis. Bij meer dan 250 cabines kunnen bezoekers tot 23 december kennis maken met de meest uiteenlopende artikelen en internationale gebruiken. Op Willy-Brandt-Platz, langs de Rathausstrasse, op Kennedyplatz, de vlasmarkt en Markt 1, ervaren bezoekers een internationale flair, die ze niet snel zullen vergeten. Talloze ongebruikelijke geschenkideeën en culinaire delicatessen uit de internationale keuken nodigen u uit om te wandelen en te proeven. De meer dan 700 warenhuizen, boetieks en winkels van de stad bieden ook mogelijkheden om te winkelen en rondhangen. De gloeiende motieven van de Essener Lichtwochen geven de kerstmarkt zijn uniekheid. Bezoekers ervaren ook een feestelijke sfeer op Kennedyplatz met zijn breed zichtbare lichtnetwerk. 

Programma met de bus

We vertrekken vanuit uw opstappunt naar ons wisselpunt in Roermond. Hier staat een heerlijk kopje koffie voor u klaar, alvorens wij vertrekken naar Essen. Vanuit ons wisselpunt is het nog maar een klein stukje. 

De aankomsttijd is tegen 11 uur, en we vertrekken om 20 uur weer vanuit Essen. Onze reisleiding brengt u weer naar de  touringcar. Zo heeft u ook de tijd, om het mooie verlichte Keulen te bezoeken. Onze reisleiding verteld u alles onderweg over de mogelijkheden. 

Pluspunten

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Reisleiding van Pajos reizen
  • Entree is inclusief
  • Kopje koffie in de touringcar op de heenreis
  •  Informatie van de stad Essen

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag