Kerstmarkt Keulen

Woensdag-Vrijdag-Zondag

€ 19,99

085 004 3201

 info@pajosreizen.nl

Genieten van een fantastische kerst belevenis

Wat is de kerstmarkt van Keulen precies!

Omdat we direct in het centrum stoppen. Wandelt u via de door ons gegeven stadswandeling met een mooie route door de stad. U ziet de versierde winkelstraten, langs de mooie grote warenhuizen. Hier onderweg ziet u de muziek bandjes en de leuke versierde kraampjes. 

Na de wandeling, waar u ongeveer tegen 16 uur mee aan het einde bent van de stad. Zal de kerstmarkt verlicht gaan worden. En ziet u de mooi gekleurde kraampjes, snuisterijen, kleding en vooral lokale houtsnijwerken tevoorschijn komen. Als we via de hoofdweg terug lopen, zien we schitterend versierde hotels en restaurants. Met als hoogtepunt de kerstmarkt aan de rijn. Hier heeft u een fantastisch uitzicht over Keulen, de rijn en de kerstmarkten. Daar de sfeer ook extra bijzonder is. Via een wandelweg lopen we langs de Rijn, onder de brug door, en zien dan de gezellige IJsbaan alweer liggen. Onder de kerstmuziek is er een gezellige bar waar u wat kunt drinken. Om dan gelijk de lokale kerstmarkt van de stad, met minder toeristen en meer mensen uit Keulen tegen te komen. Als laatste zien we de kerstmarkt aan de Dom, die fantastisch verlicht is. Voor de dom, zijn er meerdere leuke restaurantjes om de dag met een diner af te sluiten. Voor de Dom, zullen we verzamelen. Voordat we weer naar Nederland zullen terugrijden tegen 20.15 uur. 

Programma met de bus

De aankomsttijd is tegen 11 uur, en we vertrekken om 20:15 uur weer vanuit Keulen. Onze reisleiding brengt u met een pendelbus naar de touringcar. Zo heeft u ook de tijd, om het mooie verlichte Keulen te bezoeken. Onze reisleiding verteld u alles onderweg over de mogelijkheden. 

Pluspunten

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Reisleiding van Pajos reizen
  • Entree is inclusief
  • Kopje koffie in de touringcar op de heenreis
  • Plattegrond en mooi boekje van Keulen

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket