Loading

Keulen

2020
Kerstmarkt
Uw dagtocht, verteld door onze chauffeur
De aankomsttijd is tegen 11 uur, en we vertrekken om 20:15 uur weer vanuit Keulen. Onze reisleiding brengt u met een pendelbus naar de touringcar. Zo heeft u ook de tijd, om het mooie verlichte Keulen te bezoeken. Onze reisleiding vertelt u alles onderweg over de mogelijkheden.

vanaf

€ 21,99

Pluspunten

Comfort Class

Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet. Ook heeft u ledverlichting met een persoonlijk leeslampje.

 

Inclusief entree

Natuurlijk kunt u bij ons boeken, en het voordeel hiervan is, dat de dagtocht inclusief entree is.  Hierdoor hoeft u zelf niet voor kaartjes te zorgen, en loopt u zo naar binnen. 

Ervaren chauffeur

Onze chauffeurs rijden al vele jaren met onze gasten door Europa, en heeft deze bestemming al meerdere keren gereden. Hierdoor kan deze u alles vertellen over de reis en de omgeving. 
Daarnaast is deze opgeleid met sociale vaardigheden, krijgt een rij test elk jaar en volgt een uitgebreide opleiding elke 5 jaar. U reist dus niet alleen comfortabel, maar heeft ook de beste service onderweg!

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie onderweg

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

* Entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek

 

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* € 1,- reserveringskosten

* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 

*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Uw dag uit

Omdat we direct in het centrum stoppen. Wandelt u via de door ons gegeven stadswandeling met een mooie route door de stad. U ziet de versierde winkelstraten, langs de mooie grote warenhuizen. Hier onderweg ziet u de muziekbandjes en de leuke versierde kraampjes.  Na de wandeling, waar u ongeveer tegen 16 uur mee aan het einde bent van de stad. Zal de kerstmarkt verlicht gaan worden. En ziet u de mooi gekleurde kraampjes, snuisterijen, kleding en vooral lokale houtsnijwerken tevoorschijn komen. Als we via de hoofdweg teruglopen, zien we schitterend versierde hotels en restaurants. Met als hoogtepunt de kerstmarkt aan de rijn. Hier heeft u een fantastisch uitzicht over Keulen, de rijn en de kerstmarkten. Daar de sfeer ook extra bijzonder is. Via een wandelweg lopen we langs de Rijn, onder de brug door, en zien dan de gezellige IJsbaan alweer liggen. Onder de kerstmuziek is er een gezellige bar waar u wat kunt drinken. Om dan gelijk de lokale kerstmarkt van de stad, met minder toeristen en meer mensen uit Keulen tegen te komen. Als laatste zien we de kerstmarkt aan de Dom, die fantastisch verlicht is. Voor de dom, zijn er meerdere leuke restaurantjes om de dag met een diner af te sluiten. Voor de Dom, zullen we verzamelen. Voordat we weer naar Nederland zullen terugrijden tegen 20.15 uur. 

Op uw gemak genieten

dat doet u natuurlijk met ons

Uw dagtocht reserveren

Shopping Basket