Kerstmarkt Oberhausen

Dinsdag-donderdag-zaterdag

€ 19,99

Overdekt winkelen en genieten van de kerstmarkt!

Wat is Oberhausen

Via onze servicelijnen, rijden we naar Roermond voor een heerlijk kopje koffie. Na dit gratis kopje koffie, rijden we naar Oberhausen. Hier kunt u genieten van het mooie winkelcentrum.

Het shopping center CentrO Oberhausen is één van de grootste winkel- en vrijetijdscentra van Europa. Met meer dan 220 winkels, circa 120.000 vierkante meter aan winkeloppervlakte en tal van eetgelegenheden is er genoeg te zien en beleven. De opening van CentrO vond plaats in 1996. Tegenwoordig wordt het winkelcentrum elk jaar door ruim twintig miljoen bezoekers bezocht. Door de gunstige ligging bezoeken ook veel Nederlanders en Belgen het shopping center. Bekende merken met een eigen winkel zijn onder andere Adidas, Apple, Bershka, Diesel, Esprit, G-Star Raw, H&M, Levi’s, Mango, Replay en Zara. Het winkelcentrum bestaat niet alleen uit mode- en kledingwinkels. Zo zijn er bijvoorbeeld ook opticiens, juweliers, winkels gespecialiseerd in babyartikelen, computers, elektronica en sport, enzovoorts.

Rondom dit gigantische winkelcentrum, is een grote kerstmarkt gebouwd. Hier geniet u van de vele kraampjes met lekkernijen, houtsnijwerken en de klederdrachten. Er zijn vele restaurantjes in de buurt. Tegen 20 uur rijden we weer terug naar uw uitstapplaats, zonder wisselpunt stop. 

 

Programma met de bus

Na via de servicepunten te zijn gereden, drinken we een gratis kopje koffie voor we in Oberhausen zijn aangekomen. Hier heeft u de hele dag de tijd, alvoor we weer om 20 uur terugrijden naar uw opstappunt. Een complete dag verzorgd.

Pluspunten

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Reisleiding van Pajos reizen
  • Entree is inclusief
  • Kopje koffie in de touringcar op de heenreis
  • Stadsplattegrond en uitleg over de mooie activiteiten. 

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket