Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Oberhausen
vanaf € 21,95

Oberhausen

kerstmarkt
Tot in 2021

Via een korte opstaproute, rijden we naar Duitsland. Hier komen we rond 10 uur aan bij MovieNa via de servicepunten te zijn gereden, drinken we een gratis kopje koffie voor we in Oberhausen zijn aangekomen. Hier heeft u de hele dag de tijd, al voor we weer om 20 uur terugrijden naar uw opstappunt.

Mooie indrukken van uw dagtocht
Wat is er te doen vandaag

Via onze servicelijnen, rijden we naar Roermond voor een heerlijk kopje koffie. Na dit gratis kopje koffie, rijden we naar Oberhausen. Hier kunt u genieten van het mooie winkelcentrum.

Het shopping center CentrO Oberhausen is één van de grootste winkel- en vrijetijdscentra van Europa. Met meer dan 220 winkels, circa 120.000 vierkante meter aan winkeloppervlakte en tal van eetgelegenheden is er genoeg te zien en beleven. De opening van CentrO vond plaats in 1996. Tegenwoordig wordt het winkelcentrum elk jaar door ruim twintig miljoen bezoekers bezocht. Door de gunstige ligging bezoeken ook veel Nederlanders en Belgen het shopping center. Bekende merken met een eigen winkel zijn onder andere Adidas, Apple, Bershka, Diesel, Esprit, G-Star Raw, H&M, Levi’s, Mango, Replay en Zara. Het winkelcentrum bestaat niet alleen uit mode- en kledingwinkels. Zo zijn er bijvoorbeeld ook opticiens, juweliers, winkels gespecialiseerd in babyartikelen, computers, elektronica en sport, enzovoorts.

Rondom dit gigantische winkelcentrum, is een grote kerstmarkt gebouwd. Hier geniet u van de vele kraampjes met lekkernijen, houtsnijwerken en de klederdrachten. Er zijn vele restaurantjes in de buurt. Tegen 20 uur rijden we weer terug naar uw uitstapplaats, zonder wisselpunt stop. 

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

*  Genoemde entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Veilig betalen via uw eigen bank

* Geld terug garantie, mocht de dagtocht niet doorgaan

* Garantie van bij elkaar zitten tijdens de busreis

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* Extra service aan boord van de touringcar

* Paar opstapplaatsen extra kosten

Servicelijn

Een dagtocht starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Meer over uw dagtocht

Shopping Basket