Loading

Kerstmarkten

Welkom bij ons mooie aanbod aan kerstmarkten...
In tijden van Corona is de wereld onzeker, maar wat positief is!. De kerstmarkten worden kerststeden. Dat betekend nog steeds heel veel gezelligheid, mooie winkels en prachtige versiering en muziek. En natuurlijk met de plattegrond van ons, bezoekt u met een leuke beschrijving de leukste plekjes en kunt u genieten van de gezelligste restaurants. Ook in 2020 genieten we weer van prachtige plaatsen, en ook dit keer weer met een heerlijk kopje koffie onderweg. En wilt u niet in 1 keer de lange reis maken!. Dan is een overnachting bij ons wisselpunt wellicht een leuk idee!… Tot snel in de touringcar!
Wist u dat u nu ook het hele weekeinde met ons kan genieten van een prachtige belevenis.. Gaat u dan 2 dagen mee met ons! Of boekt u een mooie kerstreis, dan drukt u op de knop rechts!
Pluspunten

Goede
service

Of u nu een mooie dagtocht wilt maken of een complete excursiereis met de touringcar. We bieden u nette service met comfortabele touringcars en een duidelijke omschrijving. 

Ervaren
chauffeurs

Onze chauffeurs voldoen aan alle gestelde eisen, hebben een EHBO-opleiding en komen al vele jaren op uw bestemming. Hierdoor, kunnen ze u alles vertellen en zijn zeer netjes.

 

Entree
inclusief

Voor al onze dagtochten is er standaard een hoop inbegrepen. Zo is dat onder andere voor de entrees van de genoemde dagen. Daarnaast vindt u nog veel meer inclusief, omschreven in het kopje inclusief!

Kerstmarkten

Oberhausen Kerstmarkt

meer informatie

Keulen Kerstmarkt

meer informatie

Düsseldorf Kerstmarkt

meer informatie

Düsseldorf Oberhausen

meer informatie

2 dagen

Düsseldorf Duisburg

meer informatie

2 dagen

Een fantastische dag uit

dat heeft u natuurlijk met Pajos reizen

Shopping Basket