Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Kerstmarkten
Düsseldorf & Oberhausen

kerstmarkten

Oberhausen & Düsseldorf
2 dagen

Genieten van een heerlijk kopje koffie op ons wisselpunt, hierna een bezoek aan het gezellige Düsseldorf.. Met of zonder kraampjes, deze stad heeft zoveel te bieden, dat we er van kunnen genieten. In de namiddag rijden we door naar ons hotel, waar u kunt genieten van de omgeving. De volgende dag nog lekker shoppen in Oberhausen, en dan weer terug naar Nederland. 2 dagen volop kerst, nu de echte kerstdagen nog..

Veel plezier
Mooie indrukken van uw reis
Programma
Dag 1

We gaan via onze servicelijn naar ons wisselpunt in Roermond. Waar we gastvrij worden ontvangen met een heerlijk kopje koffie. Door er meerdere touringcars samenkomen, hebben we een korte opstaplijn. We rijden dan nog anderhalf uur door naar Düsseldorf. Waar we midden in het centrum zullen uitstappen. U loopt via een ontvangen plattegrond een mooie toeristische route door het oude Düsseldorf. Waarbij wij weer vele leuke plekken hebben voor een lunch of een bezoek. Tegen 14 uur komt u op de eerste  kerstmarkt, en loopt via de aangegeven kaart via de kerstmarkten weer terug. En omdat de lampjes ondertussen zijn aangegaan, is de sfeer weer meer dan u verwacht. Tegen 18.45 uur gaat u weer naar het opstappunt, want om 19 uur staat de touringcar klaar voor u om naar Oberhausen te rijden. Tegen 20,30 zijn we bij de overnachting, waar u nog een drankje kunt doen in het hotel of lekker naar bed gaan.. 

Dag 2

Het ontbijtbuffet staat al klaar voor U!.. En omdat we vandaag al dicht bij onze bestemming zitten, hoeft u alleen uw bagage bij de receptie achter te laten. Hierover zal uw lokale reisleiding u alles vertellen. U loopt zo het centrO van Oberhausen in, en dus kunt u de hele dag genieten. Niet alleen het overdekte winkelcentrum is een aanrader met de vele winkels, maar ook de restaurantjes zijn de moeite waard. Om het centrO, zijn veel leuke kerstkraampjes voor u uitgesteld. Ook daar zult u zich zeker vermaken. 

Om 17 uur verzamelen we weer bij het hotel, en gaan we aan de terugreis beginnen. Nu reist u naar een klein verzamelpunt, hier stappen we over om dan direct naar uw opstapplaats te gaan. Na 2 dagen vol plezier!! 

Holiday Inn Oberhausen

Holiday Inn Oberhausen ligt in Oberhausen, tegenover het Centro Oberhausen. Het biedt een bar en kamers met gratis WiFi. 

Alle kamers van het hotel zijn voorzien van een bureau. Alle kamers hebben een eigen badkamer met een haardroger. Alle accommodaties zijn voorzien van een flatscreen-tv met satellietzenders.

De accommodatie verzorgt elke ochtend een continentaal ontbijt of een ontbijtbuffet.

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Wisselpunt Roermond

Op ons wisselpunt in Roermond kunt u overnachten en uw auto parkeren. Zodat u ontspannen uw reis kunt beginnen en afsluiten. Natuurlijk is een kopje koffie bij vertrek en een afscheidsdiner bij ons inclusief. Boek uw kamer eenvoudig met de knop hieronder. 

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek
* Reis per comfortabele touringcar
* Begeleiding van een ervaren chauffeur
* Toeristen belasting
*  Genoemde excursies
* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek
* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek
* Afscheidsdiner bij terugkomst

Exclusief

* Entreegelden (zie omschrijving)
* Persoonlijke uitgaven
* € 1,- reserveringskosten
* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 
*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Servicelijn

Een vakantie starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. Of gaat u liever zelf naar het wisselpunt en overnacht u daar! Ook is er de mogelijkheid voor een parkeerplaats op ons wisselpunt. Wist u dat u korting krijgt als u zelf naar het wisselpunt komt, het gaat om € 25,- per boeking. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Algemeen plaatje

Shopping Basket