geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Koningsnacht
vanaf € 29,50

Koningsnacht

Evenement in Den Haag
U stapt bij het evenement uit

We rijden naar Den Haag op deze 26e april, waar we rond 14:30 zullen aankomen. Hierna kunt u gaan genieten van de vele GRATIS optredens in deze oranje stad. Als om 01:00 uur is het festival afgelopen, en dat betekend dat we rond 01:30 weer gaan vertrekken naar uw opstapplaats..  

Mooie indrukken van uw dagtocht
Wat is er te doen vandaag

Donderdag 26 april vieren we in Den Haag de Koningsnacht tijdens de achtste editie van het Life i Live festival! Er zijn maar liefst negen podia met heel veel optredens. 

Op de avond voor Koningsdag kunt u Koningsnacht vieren in de straten van Den Haag. Tientallen concerten, een grote markt en vele feesten trekken ieder jaar duizenden bezoekers.

Haags festival

Na zonsondergang wordt het centrum van Den Haag een festivalterrein met vele openluchtpodia waarop nationale en soms zelfs internationale artiesten een breed scala aan muzieksmaken laten horen. Den Haag staat bekend als de ‘rockstad’ van Nederland. Verwacht dus optredens van Nederland’s beste rock bands.

De dag na Koningsnacht

Koningsnacht is slechts een opwarmertje; de volgende ochtend begint Koningsdag, de belangrijkste nationale feestdag van Nederland. Uw Koningsdag-ervaring is echter niet compleet als u de nacht ervoor niet meegefeest heeft in Den Haag. 

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

*  Genoemde entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Veilig betalen via uw eigen bank

* Geld terug garantie, mocht de dagtocht niet doorgaan

* Garantie van bij elkaar zitten tijdens de busreis

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* Extra service aan boord van de touringcar

* Paar opstapplaatsen extra kosten

Servicelijn

Een dagtocht starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Meer over uw dagtocht