Dagtocht

Koningsnacht
Den Haag

Waar gaan we heen

Donderdag 26 april vieren we in Den Haag de Koningsnacht tijdens de achtste editie van het Life i Live festival! Er zijn maar liefst negen podia met heel veel optredens. 

Op de avond voor Koningsdag kunt u Koningsnacht vieren in de straten van Den Haag. Tientallen concerten, een grote markt en vele feesten trekken ieder jaar duizenden bezoekers.

Haags festival

Na zonsondergang wordt het centrum van Den Haag een festivalterrein met vele openluchtpodia waarop nationale en soms zelfs internationale artiesten een breed scala aan muzieksmaken laten horen. Den Haag staat bekend als de ‘rockstad’ van Nederland. Verwacht dus optredens van Nederland’s beste rock bands.

De dag na Koningsnacht

Koningsnacht is slechts een opwarmertje; de volgende ochtend begint Koningsdag, de belangrijkste nationale feestdag van Nederland. Uw Koningsdag-ervaring is echter niet compleet als u de nacht ervoor niet meegefeest heeft in Den Haag. 

Dagtochten van Pajos reizen

Programma

We rijden naar Den Haag op deze 26e april, waar we rond 14:30 zullen aankomen. Hierna kunt u gaan genieten van de vele GRATIS optredens in deze oranje stad. Als om 01:00 uur is het festival afgelopen, en dat betekend dat we rond 01:30 weer gaan vertrekken naar uw opstapplaats..  

Vertrekt 26 april 2020

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
- Begeleiding chauffeur
- Koffie op de heenreis
- Alle genoemde excursies
- Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Opstappunten

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie dagtocht

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.