Loading

Dagtocht

Koninklijk Paleis Brussel

Waar gaan we heen

Het koninklijk paleis in Brussel, is de administratieve residentie en het werkpaleis van de koning en de koningin. Daar ontvangen ze de vertegenwoordigers van onze politieke instellingen en de hooggeplaatste gasten uit het buitenland. In de zomer is voor een korte tijd, het paleis voor het publiek toegankelijk, en kan iedereen de salons en zalen bezoeken. Daar kun je ook genieten van kunstwerken van Jan Fabre of Michiel Borremans. Natuurlijk ook van onze leuke wetenschappelijke proefjes. 

Dagtochten van Pajos reizen

Programma

Via verschillende opstaproutes rijden we naar ons koffieadres. Hierna rijden we door naar Brussel, waar we een korte rondrit maken langs het woonpaleis, en de EU gebouwen. Hierna komen we aan bij het paleis van de koning voor een bezoek. Met dit bezoek, en een plattegrond wandelt u ook zo het centrum in. Tegen 17.30 rijden we weer terug naar onze opstappunten. 

Vertrekt op 23 juli 2020

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
- Begeleiding chauffeur
- Koffie op de heenreis
- Alle genoemde excursies
- Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Opstappunten

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie dagtocht

Deze zijn door de gemeente Brussel geannuleerd

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket