Loading

Koninklijke Serres

Brussel
Evenement
Uw dagtocht, verteld door onze chauffeur
We gaan via de opstappunten naar ons koffie adres. Na een kopje koffie, rijden we door naar Brussel. Hier maken we een rondrit door de stad, het EU-gebied en langs de toren van de onafhankelijkheid. Hier hebben we een korte fotostop. We rijden door naar de serres van Laken, waar u de gehele middag, tot het begin van de avond heeft om te genieten. Begin van de avond rijden we weer terug naar de opstapplaatsen. 

vanaf

€ 29,-

Pluspunten

Comfort Class

Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet. Ook heeft u ledverlichting met een persoonlijk leeslampje.

 

Inclusief entree

Natuurlijk kunt u bij ons boeken, en het voordeel hiervan is, dat de dagtocht inclusief entree is.  Hierdoor hoeft u zelf niet voor kaartjes te zorgen, en loopt u zo naar binnen. 

Ervaren chauffeur

Onze chauffeurs rijden al vele jaren met onze gasten door Europa, en heeft deze bestemming al meerdere keren gereden. Hierdoor kan deze u alles vertellen over de reis en de omgeving. 
Daarnaast is deze opgeleid met sociale vaardigheden, krijgt een rij test elk jaar en volgt een uitgebreide opleiding elke 5 jaar. U reist dus niet alleen comfortabel, maar heeft ook de beste service onderweg!

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie onderweg

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

* Entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek

 

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* € 1,- reserveringskosten

* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 

*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Uw dag uit

De Koninklijke serres zijn maar 3 weken per jaar geopend, je geniet er niet alleen van een mooie planten rijkdom. Wist u dat er vele al meer dan een eeuw bestaan. Maar u geniet ook van de vergezichten op het Koninklijk domein en de Japanse toren. Ook geniet u van de architectuur van de Alphonse Balat, de leraar en mentor van de Victor Hora. Deze ontwierp de serres. Vooral een bijzondere ervaring, die u niet snel zal vergeten. 

Op uw gemak genieten

dat doet u natuurlijk met ons

Uw dagtocht reserveren

Shopping Basket