geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Serres van Laken
vanaf € 29,-

Serres van laken

Evenement in Brussel
U stapt bij het evenement uit

We gaan via de opstappunten naar ons koffie adres. Na een kopje koffie, rijden we door naar Brussel. Hier maken we een rondrit door de stad, het EU gebied en langs de toren van de onafhankelijkheid. Hier hebben we een korte fotostop. We rijden door naar de serres van Laken, waar u de gehele middag, tot het begin van de avond heeft om te genieten. Begin van de avond rijden we weer terug naar de opstapplaatsen. 

Mooie indrukken van uw dagtocht
Wat is er te doen vandaag

De Koninklijke serres zijn maar 3 weken per jaar geopend, je geniet er niet alleen van een mooie planten rijkdom. Wist u dat er vele al meer dan een eeuw bestaan. Maar u geniet ook van de vergezichten op het Koninklijk domein en de Japanse toren. Ook geniet u van de architectuur van de Alphonse Balat, de leraar en mentor van de Victor Hora. Deze ontwierp de serres. Vooral een bijzondere ervaring, die u niet snel zal vergeten. 

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

*  Genoemde entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Veilig betalen via uw eigen bank

* Geld terug garantie, mocht de dagtocht niet doorgaan

* Garantie van bij elkaar zitten tijdens de busreis

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* Extra service aan boord van de touringcar

* Paar opstapplaatsen extra kosten

Servicelijn

Een dagtocht starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Meer over uw dagtocht