Dagtocht

Serres van Laken, Brussel

Waar gaan we heen

De Koninklijke serres zijn maar 3 weken per jaar geopend, je geniet er niet alleen van een mooie planten rijkdom. Wist u dat er vele al meer dan een eeuw bestaan. Maar u geniet ook van de vergezichten op het Koninklijk domein en de Japanse toren. Ook geniet u van de architectuur van de Alphonse Balat, de leraar en mentor van de Victor Hora. Deze ontwierp de serres. Vooral een bijzondere ervaring, die u niet snel zal vergeten. 

Dagtochten van Pajos reizen

Programma

We gaan via de opstappunten naar ons koffie adres. Na een kopje koffie, rijden we door naar Brussel. Hier maken we een rondrit door de stad, het EU gebied en langs de toren van de onafhankelijkheid. Hier hebben we een korte fotostop. We rijden door naar de serres van Laken, waar u de gehele middag, tot het begin van de avond heeft om te genieten. Begin van de avond rijden we weer terug naar de opstapplaatsen. 

Vertrekt 18 april 2020

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
- Begeleiding chauffeur
- Koffie op de heenreis
- Alle genoemde excursies
- Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Opstappunten

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie dagtocht

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.