Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Krakau
Comfort Class busvakantie
vanaf € 549,-

Krakau

Comfort Class
8 dagen

Van het mooie oude stadscentrum tot aan de Joodse buurt. En van de zoutmijnen tot aan de herdenking van Auschwitz. Het is een zeer afwisselende reis, waarbij u alle hoogtepunten en soms dieptepunten van deze stad leert kennen. Onder begeleiding van een lokale gids. 

Uw chauffeur
Mooie indrukken van uw reis
Programma
Dag 1

Op deze eerste dag, rijden we met onze servicelijnen naar het wisselpunt. Hier gebruiken we een kopje koffie. Natuurlijk ontbreekt er niet wat lekkers voor u.
Na deze reis, rijden we verder over de Duitse snelwegen naar ons overnachtinghotel. Waar het diner klaar zal staan voor ons.

Dag 2

Om deze reisdag wat te onderbreken, maken we een stop vandaag in het oude Breslau, oftewel Wroclaw. Hier vinden we een mengelmoes van culturen, zoals de Tsjechische, Duitse, Poolse en Silezische. Wat vooral opvalt zijn de gebouwen die uit rood baksteen zijn opgetrokken. Ook valt ons direct de oude kathedraal op en de oude lantaarns. Na voldoende vrije tijd, rijden we door naar Krakau. Waar ons hotel, met diner op ons zal staan te wachten.

Dag 3

Onder begeleiding van een lokale gids, maken we een stadswandeling door het oude Krakau. We zien niet alleen de oude pleinen, het kasteel en nog veel meer. Maar we horen ook de verhalen die erachter schuil gingen. Na de inspirerende stadswandeling, heeft u lekker de hele middag om de oude stad met zijn overdekte markt te bezoeken.

Dag 4

De dag vandaag, brengt ons naar een minder punt in de geschiedenis. We gaan naar Auschwitz. Allereerst bezoeken we de iets minder bekende gebouwen en monumenten van Auschwitz. Begeleidt onder een gids, zien we en horen we de diverse verhalen. Hierna, komen we weer aan bij de touringcar, die ons naar het vernietigingskamp zal brengen. Hier bezoekt u op eigen gelegenheid alle overblijfselen. Ook heeft u hier wat andere mogelijkheden, zoals het aankopen van herinneringen materialen. Voor we weer terug gaan naar ons hotel.

Dag 5

Vandaag gaan we naar het Koninklijk kasteel, gelegen bij de heuvel van Wawel. We hebben niet alleen een mooi uitzicht, maar kunnen ook het kasteel bezoeken (entree excl.) In de kathedraal liggen de Poolse Koningen begraven. We vinden er ook de Drakengrot, dit is een echte toeristische attractie, waar een prachtige legende bij hoort. Natuurlijk heeft u de gelegenheid om in de middag, verder rond te kijken in Krakow centrum.

Dag 6

We rijden een stukje de stad uit, naar Wielicka. Deze plaats ligt niet ver van Krakau. Onder begeleiding van een lokale gids gaat u de zoutmijnen in (excl. entree), waar u al snel merkt dat de zoutmijn al ontstond in 1044. Wist u dat er zelfs een complete kapel in de zoutmijn is. In de middag bent u weer vrij om de laatste inkopen in het centrum.

Dag 7

Op deze dag, gaan we Krakau alweer verlaten. Maar voordat we direct doorrijden naar ons overnachting, stoppen we eerst nog bij een prachtig klooster. Nu deze keer, mag het het klooster van Częstochowa  zijn. U heeft hier de tijd om rond te krijken, voor we doorrijden naar ons hotel voor het overnachten en het diner.

Dag 8

Via de mooie Duitse snelwegen, rtijden we via diverse stops weer naar Nederland. Op ons wisselpunt staat het afscheidsdiner klaar voor ons, om daarna weer naar uw opstappunt te rijden. Met een mooie reis naar Krakau achter ons latend.

Hilton Garden Inn Krakow ****

Het 4-sterrenhotel Hilton Garden Inn Krakow biedt uitzicht op kasteel Wawel in Krakau en kamers met airconditioning, een satelliet-tv en thee- en koffiefaciliteiten. WiFi is gratis beschikbaar in het hele hotel.

Alle gasten van Hilton Garden Inn Krakow hebben gratis toegang tot het 24-uursfitnesscentrum van het hotel.

Hilton Garden Inn ligt vlak bij rivier de Wisla, op een paar minuten wandelen van de Grote Markt. Op slechts een steenworp afstand vindt u de Joodse wijk Kazimierz.

De kamers van Hilton Hotel hebben een koelkast, een 32-inch lcd-tv, en een ruime werkplek met ergonomische stoelen en een bureau. De gasten kunnen hun bedden aanpassen en een comfortniveau selecteren van zacht tot stevig.

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Wisselpunt Roermond

Op ons wisselpunt in Roermond kunt u overnachten en uw auto parkeren. Zodat u ontspannen uw reis kunt beginnen en afsluiten. Natuurlijk is een kopje koffie bij vertrek en een afscheidsdiner bij ons inclusief. Boek uw kamer eenvoudig met de knop hieronder. 

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek
* Reis per comfortabele touringcar
* Begeleiding van een ervaren chauffeur
* Toeristen belasting
*  Genoemde excursies
* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek
* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek
* Afscheidsdiner bij terugkomst
* Halfpension zoals omschreven

Exclusief

* Entreegelden (zie omschrijving)
* Persoonlijke uitgaven
* € 1,- reserveringskosten
* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 
*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Servicelijn

Een vakantie starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. Of gaat u liever zelf naar het wisselpunt en overnacht u daar! Ook is er de mogelijkheid voor een parkeerplaats op ons wisselpunt. Wist u dat u korting krijgt als u zelf naar het wisselpunt komt, het gaat om € 25,- per boeking. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Algemeen plaatje

Shopping Basket