Loading

Inclusief

  • Mooie omgeving
  • Oude steden
  • Schitterende bergroutes 
  • Veel geschiedenis 
  • Halfpension in goed hotel
  • Comfort Class 
  • Excursies

Reist u alleen?

Hilton Garden Inn Krakow 4-sterrenhotel

Het 4-sterrenhotel Hilton Garden Inn Krakow biedt uitzicht op kasteel Wawel in Krakau en kamers met airconditioning, een satelliet-tv en thee- en koffiefaciliteiten. WiFi is gratis beschikbaar in het hele hotel.

Alle gasten van Hilton Garden Inn Krakow hebben gratis toegang tot het 24-uursfitnesscentrum van het hotel.

Hilton Garden Inn ligt vlak bij rivier de Wisla, op een paar minuten wandelen van de Grote Markt. Op slechts een steenworp afstand vindt u de Joodse wijk Kazimierz.

De kamers van Hilton Hotel hebben een koelkast, een 32-inch lcd-tv, en een ruime werkplek met ergonomische stoelen en een bureau. De gasten kunnen hun bedden aanpassen en een comfortniveau selecteren van zacht tot stevig.

Deel deze mooie reis met uw vrienden:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Klantenwaardering 2019
8.3/10
Fam. Machielse
Fam. Machielse
Busreis gasten
Read More
Beste Patrick,Hier nog een berichtje van 1 van je kinderen van de afgelopen 12 dagen, met de foto natuurlijk. Wij hebben een goede reis terug gehad van Konigsforst naar jullie wisselpunt, om 16.15 uur waren wij als 1e bus die daar arriveerde, het was wel stil hoor toen jullie eruit waren. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische 12 dagen, nu we thuis zijn denken we wat was nou het mooist en dat zijn toch wel de zaterdag en de zondag, de skischans was ook heel bijzonder maar de wandeling van maandag met zo een klein groepje was ook erg leuk en gezellig. Het duurt nog even voor je zelf op vakantie gaat maar alvast een hele fijne vakantie met je gezin en geniet van elkaar. En tot slot denk aan de gordel.Met vriendelijke groet.
Joop
Joop
Busreis gasten
Read More
We vertrokken vanuit het wisselpunt met een tijdelijke chauffeur. Patrick stapte onderweg in, en nam van daaruit het stuur over. In eerste instantie hadden we de indruk, dat hij een strakke hand zou hebben in wat wel en niet mocht of moest. Maar al snel kwamen we er achter, dat dat nu net niet het geval was. Hij zorgde voor een soepel verloop van alle activiteiten en voor sommigen was zelfs de aankondiging dat we om 18.30 aan tafel zouden gaan voor het diner, aanleiding om bij het verlaten van de bus te vragen,hoe laat het diner was! Terwijl hij ook alles op het publicatiebord had gezet.Ondanks dat sommige dingen zelfs 3 keer werden gezegd, was toch weer iemand vergeten zijn sleutel in Wiesensteig in te leveren en was er bij vertrek vanuit Wörgl toch weer iemand, die zijn eindbestemming niet op zijn kofferlabel had gezet.En dat ondanks zijn zeer duidelijke uitleg steeds. Patrick kon het engelen geduld opbrengen, door daar naar de betrokkene wel duideljk over te zijn, zonder te kwetsen. Zelfs toen de diabetis man zijn kip zat op te eten, terwijl die iets anders had besteld, bleef Patrick rustig, terwijl je zag, dat de stoom bijna uit zijn oren kwam. Petje af !! Verder kon hij ons veel vertellen over het gebied, zonder in langdradige verhalen te verzanden. En hij loodste ons op een zeer rustige en veilige manier over de wegen. Ruim 3000 veilige kilometers. Als chauffeur/reisleider krijgt hij van mij een 9. Dat wij dezelfde hobby bleken te hebben en dat wij een uitstekende klik hadden, staat daar los van. Al met al was deze busreis een heerlijke vakantie in relaxte sfeer.
Fam. Verhoeven
Fam. Verhoeven
Busgasten
Read More
Hi Patrick,Nogmaals bedankt, mede ook door mijn vrouw Diny, voor de mooie reis met vele hoogtepunten( vooral voor mij Bergisel, erg mooi in het groot) De reis was schitterend mede door jou goede uitleg en verstand van zaken, dat is echt een pluspunt als je zo'n chauffeur in de bus hebt. Al met al kunnen wij terugkijken op een prachtige tijd die we gehad hebben, en nu gaan we weer over op de orde van de dag. Hopelijk tot de volgende keer, Diny ..
Previous
Next

Wij respecteren de veiligheid:

Reisprogramma

Dag 1 (vrijdag)

Op deze eerste dag, rijden we met onze servicelijnen naar het wisselpunt. Hier gebruiken we een kopje koffie. Natuurlijk ontbreekt er niet wat lekkers voor u.
Na deze reis, rijden we verder over de Duitse snelwegen naar ons overnachtinghotel. Waar het diner klaar zal staan voor ons.

Dag 2 (zaterdag)

Om deze reisdag wat te onderbreken, maken we een stop vandaag in het oude Breslau, oftewel Wroclaw. Hier vinden we een mengelmoes van culturen, zoals de Tsjechische, Duitse, Poolse en Silezische. Wat vooral opvalt zijn de gebouwen die uit rood baksteen zijn opgetrokken. Ook valt ons direct de oude kathedraal op en de oude lantaarns. Na voldoende vrije tijd, rijden we door naar Krakau. Waar ons hotel, met diner op ons zal staan te wachten.

Dag 3 (zondag)

Onder begeleiding van een lokale gids, maken we een stadswandeling door het oude Krakau. We zien niet alleen de oude pleinen, het kasteel en nog veel meer. Maar we horen ook de verhalen die erachter schuil gingen. Na de inspirerende stadswandeling, heeft u lekker de hele middag om de oude stad met zijn overdekte markt te bezoeken.

Dag 4 (maandag)

De dag vandaag, brengt ons naar een minder punt in de geschiedenis. We gaan naar Auschwitz. Allereerst bezoeken we de iets minder bekende gebouwen en monumenten van Auschwitz. Begeleidt onder een gids, zien we en horen we de diverse verhalen. Hierna, komen we weer aan bij de touringcar, die ons naar het vernietigingskamp zal brengen. Hier bezoekt u op eigen gelegenheid alle overblijfselen. Ook heeft u hier wat andere mogelijkheden, zoals het aankopen van herinneringen materialen. Voor we weer terug gaan naar ons hotel.

Dag 5 (dinsdag)

Vandaag gaan we naar het Koninklijk kasteel, gelegen bij de heuvel van Wawel. We hebben niet alleen een mooi uitzicht, maar kunnen ook het kasteel bezoeken (entree excl.) In de kathedraal liggen de Poolse Koningen begraven. We vinden er ook de Drakengrot, dit is een echte toeristische attractie, waar een prachtige legende bij hoort. Natuurlijk heeft u de gelegenheid om in de middag, verder rond te kijken in Krakow centrum.

Dag 6 (woensdag)

We rijden een stukje de stad uit, naar Wielicka. Deze plaats ligt niet ver van Krakau. Onder begeleiding van een lokale gids gaat u de zoutmijnen in (excl. entree), waar u al snel merkt dat de zoutmijn al ontstond in 1044. Wist u dat er zelfs een complete kapel in de zoutmijn is. In de middag bent u weer vrij om de laatste inkopen in het centrum.

Dag 7 (donderdag)

Op deze dag, gaan we Krakau alweer verlaten. Maar voordat we direct doorrijden naar ons overnachting, stoppen we eerst nog bij een prachtig klooster. Nu deze keer, mag het het klooster van Częstochowa  zijn. U heeft hier de tijd om rond te krijken, voor we doorrijden naar ons hotel voor het overnachten en het diner.

Dag 8 (vrijdag)

Via de mooie Duitse snelwegen, rtijden we via diverse stops weer naar Nederland. Op ons wisselpunt staat het afscheidsdiner klaar voor ons, om daarna weer naar uw opstappunt te rijden. Met een mooie reis naar Krakau achter ons latend.

Ons team staat klaar voor u,

Een overzicht van uw reis

Onze opstapplaatsen voor deze mooie vakantie

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie vakantie naar Krakau

  • Wij volgende de veiligheid van elk land, zorgen voor uw gezondheid onderweg en nemen geen risico.. En gaat de reis niet door!.. Dan GEEN VOUCHERS maar uw geld gewoon retour!
Shopping Basket