Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Opatija
Comfort Class busvakantie
vanaf € 649,-

opatija

Comfort Class
10 dagen

Vanuit het mooie hotel, wandelt u zo over de boulevard. Maar ook maken we prachtige excursies naar Pula en Rovinj. De stad Rijeka met zijn oude markthallen, de meren van Plitvice en het eiland KrK slaan we natuurlijk niet over. Met op deze reis een overnachting, maakt het extra ontspannen op de heen- en terugreis. Kroatië, en dan vooral de Kvarner is op en top genieten!

Uw chauffeur
Mooie indrukken van uw reis
Programma
Dag 1

Via onze servicelijnen rijden we naar ons wisselpunt. Hier staat de touringcar, een kopje koffie met wat lekkers klaar. Om daarna met diverse stops naar Duitsland te rijden. Hier komen we in de loop van de avond aan, waar we zullen dineren en overnachten.

Dag 2

We vertrekken weer op tijd, want via het mooie Oostenrijk en Slovenië, komen we weer aan in Kroatië. Hier komen we in de loop van de middag aan bij het hotel. Op ons gemak pakken we de koffers uit, voordat we gaan dineren.

Dag 3

Vanmorgen vertrekken we naar Postojna, deze grotten laten ons verwonderen. (entree excl.). We gaan hier op ons gemak van genieten, en u krijgt de tijd voor de lunch. Hierna, rijden we terug naar het hotel. Zo u een heerlijke vrije middag heeft om een beetje uit te rusten en van de omgeving kunt genieten op eigen tempo.

Dag 4

Vanmorgen vertrekken wij vroeg, want we rijden naar de meren van Plitvice. Hier gaan we een wandeling maken door het nationaal park, langs de meren en watervallen(incl.) Na het bezoek rijden we terug naar het hotel.

Dag 5

Na een lange dag gisteren, gaan we vandaag lekker uitslapen. Pas na het diner vertrekken we naar Rijeka. Deze stad heeft niet alleen een paar bijzondere monumenten. Maar ook leuke winkels om wat inkopen te doen. We zijn op tijd weer terug, zodat u nog kunt ontspannen voor het diner.

Dag 6

Vanmorgen gaan we naar Rovinj, een plaatsje die is gelegen op een schiereiland. Hier kunt u heerlijk rondwandelen en wat genieten van de oude binnenstad met winkeltjes. Na dit bezoek, rijden we door naar Pula. Hier komen we in een oude Romeinse stad uit, waar u nog veel Romeinse bouwwerken zult tegenkomen. Onder andere de Arena(entree excl.). In de loop van de dag rijden we verder naar Porec, waar we de basiliek zullen bezoeken. Ook treft u hier veel ijskunstenaars aan. Aan het einde van de dag, rijden we weer naar uw hotel.

Dag 7

We verlaten het vaste land, met een grote brug naar het eiland KrK. Waar we de gelijknamige hoofdplaats zullen bezoeken. We rijden hierna door naar een mooi oud plaatsje waar we de lunch gaan gebruiken. (optie wijnproeverij excl). Dit doen we in Vrbnik. Na dit bezoek, rijden we door naar Punat. Hier pakken we de boot(excl.) naar het kleine eilandje. Dit heeft nog een oud Franciskaner klooster. (excl.). Als we terugkomen met de boot dan rijden we weer terug naar het hotel.

Dag 8

Een dag heerlijk uitslapen, een beetje rondkijken en genieten van de omgeving. Het kan vandaag allemaal, evt. de koffer alvast inpakken.. Want morgen rijden we weer naar Duitsland.

Dag 9

Vandaag verlaten we alweer Kroatie, om dan via de mooie Alpen te rijden naar Duitsland. Natuurlik maakt uw chauffeur weer de nodige stops onderweg. In het hotel zal het diner weer klaarstaan.

Dag 10

Al vroeg rijden we alweer op de snelweg, om via een paar stops bij ons wisselpunt aan te komen. Hier gebruiken wij het diner. Om daarna u weer terug naar uw opstappunt te brengen. Na een mooie 10 daagse reis naar de Kvarner.

Hotel Opatija

Het ruime Restaurant Vienna van het hotel heeft genoeg ruimte voor maximaal 400 personen. Onze gasten zullen genieten van internationale gerechten en regionale specialiteiten zoals zwarte Istrische truffels.

Bij het binnenzwembad van het hotel met zeewater kunt u heerlijk ontspannen en genieten van een van onze populaire massages voor nog meer ontspanning.

De kamer is voorzien van:

Uitzicht op binnenplaats, Klein raam,Twee aparte bedden

Badkamerbenodigdheden, Satelliet TV, Directe toets telefoon

Internationaal stopcontact van 220 V.

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Wisselpunt Roermond

Op ons wisselpunt in Roermond kunt u overnachten en uw auto parkeren. Zodat u ontspannen uw reis kunt beginnen en afsluiten. Natuurlijk is een kopje koffie bij vertrek en een afscheidsdiner bij ons inclusief. Boek uw kamer eenvoudig met de knop hieronder. 

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek
* Reis per comfortabele touringcar
* Begeleiding van een ervaren chauffeur
* Toeristen belasting
*  Genoemde excursies
* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek
* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek
* Afscheidsdiner bij terugkomst
* Halfpension als omschreven

Exclusief

* Entreegelden (zie omschrijving)
* Persoonlijke uitgaven
* € 1,- reserveringskosten
* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 
*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Servicelijn

Een vakantie starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. Of gaat u liever zelf naar het wisselpunt en overnacht u daar! Ook is er de mogelijkheid voor een parkeerplaats op ons wisselpunt. Wist u dat u korting krijgt als u zelf naar het wisselpunt komt, het gaat om € 25,- per boeking. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Algemeen plaatje

Shopping Basket