Comfort Class Busvakantie

Kvarner beleven

Genieten van de mooie natuur

Kuststrook
Cultuur
Oude steden

Comfort Class busvakantie

Wat uw chauffeur u kunt vertellen over deze fantastische reis

Deze reis maak ik al vele jaren, en elke keer is het weer heerlijk ontspannen. We slapen in een net hotel, maken hele leuke excursies en genieten van het mooie weer. Ik verheug me erop ook in 2020 weer deze reizen te mogen gaan maken.

Uw hotels onderweg

De hotels zijn ook deze reis netjes. U heeft mooie kamers, met eigen douche en toilet. We overnachten op basis van Halfpension en het hotel licht in de regio van Opatija.

Programma

Dag 1- Duitsland

Via onze servicelijnen rijden we naar ons wisselpunt. Hier staat de touringcar, een kopje koffie met wat lekkers klaar. Om daarna met diverse stops naar Duitsland te rijden. Hier komen we in de loop van de avond aan, waar we zullen dineren en overnachten.

Dag 2- Bezoek Opatija

We vertrekken weer op tijd, want via het mooie Oostenrijk en Slovenie, komen we weer aan in Kroatie. Hier komen we in de loop van de middag aan bij het hotel. Op ons gemak pakken we de koffers uit, voordat we gaan dineren.

Dag 3- Bezoek Postojna en vrije middag

Vanmorgen vertrekken we naar Postojna, deze grotten laten ons verwonderen. (entree excl.). We gaan hier op ons gemak van genieten, en u krijgt de tijd voor de lunch. Hierna, rijden we terug naar het hotel. Zo u een heerlijke vrije middag heeft om een beetje uit te rusten en van de omgeving kunt genieten op eigen tempo.

Dag 4- Bezoek Plitvice

Vanmorgen vertrekken wij vroeg, want we rijden naar de meren van Plitvice. Hier gaan we een wandeling maken door het nationaal park, langs de meren en watervallen(incl.) Na het bezoek rijden we terug naar het hotel.

Dag 5- Vrije ochtend, middag Rijeka

Na een lange dag gisteren, gaan we vandaag lekker uitslapen. Pas na het diner vertrekken we naar Rijeka. Deze stad heeft niet alleen een paar bijzondere monumenten. Maar ook leuke winkels om wat inkopen te doen. We zijn op tijd weer terug, zodat u nog kunt ontspannen voor het diner.

Dag 6- Dagtocht Istrie

Vanmorgen gaan we naar Rovinj, een plaatsje die is gelegen op een schiereiland. Hier kunt u heerlijk rondwandelen en wat genieten van de oude binnenstad met winkeltjes. Na dit bezoek, rijden we door naar Pula. Hier komen we in een oude Romeinse stad uit, waar u nog veel Romeinse bouwwerken zult tegenkomen. Onder andere de Arena(entree excl.). In de loop van de dag rijden we verder naar Porec, waar we de basiliek zullen bezoeken. Ook treft u hier veel ijskunstenaars aan. Aan het einde van de dag, rijden we weer naar uw hotel.

Dag 7- Dagtocht KrK

We verlaten het vaste land, met een grote brug naar het eiland KrK. Waar we de gelijknamige hoofdplaats zullen bezoeken. We rijden hierna door naar een mooi oud plaatsje waar we de lunch gaan gebruiken. (optie wijnproeverij excl). Dit doen we in Vrbnik. Na dit bezoek, rijden we door naar Punat. Hier pakken we de boot(excl.) naar het kleine eilandje. Dit heeft nog een oud Franciskaner klooster. (excl.). Als we terugkomen met de boot dan rijden we weer terug naar het hotel.

Dag 8- Vrije dag

Een dag heerlijk uitslapen, een beetje rondkijken en genieten van de omgeving. Het kan vandaag allemaal, evt. de koffer alvast inpakken.. Want morgen rijden we weer naar Duitsland.

Dag 9- Terug naar Duitsland

Vandaag verlaten we alweer Kroatie, om dan via de mooie Alpen te rijden naar Duitsland. Natuurlik maakt uw chauffeur weer de nodige stops onderweg. In het hotel zal het diner weer klaarstaan.

Dag 10- Terug naar Nederland

Al vroeg rijden we alweer op de snelweg, om via een paar stops bij ons wisselpunt aan te komen. Hier gebruiken wij het diner. Om daarna u weer terug naar uw opstappunt te brengen. Na een mooie 10 daagse reis naar de Kvarner.

Klanten geven deze reis een 9,1

Vertrekdata

8 mei 2020
22 mei 2020
5 juni 2020
22 juni 2020
28 augustus 2020
11 september 2020

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet - Begeleiding chauffeur/reisleider
- Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension Kamer met bad en/of douche en toilet
- Koffie met gebak op de heenreis
- Afscheidsbuffet in Nederland
- Alle genoemde excursies met incl.
- Diverse entrees en boottochten zoals omschreven met incl.

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket