Loading

Inclusief

– Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
– Begeleiding chauffeur/reisleider

– Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension
Kamer met bad en/of douche en toilet


– Koffie met gebak op de heenreis


– Afscheidsbuffet in Nederland


– Alle genoemde excursies met incl.


– Diverse entrees en boottochten zoals omschreven met incl.

Reist u alleen?

Hotel Opatija

Het ruime Restaurant Vienna van het hotel heeft genoeg ruimte voor maximaal 400 personen. Onze gasten zullen genieten van internationale gerechten en regionale specialiteiten zoals zwarte Istrische truffels.

Bij het binnenzwembad van het hotel met zeewater kunt u heerlijk ontspannen en genieten van een van onze populaire massages voor nog meer ontspanning.

De kamer is voorzien van:

Uitzicht op binnenplaats, Klein raam,Twee aparte bedden

Badkamerbenodigdheden, Satelliet TV, Directe toets telefoon

Internationaal stopcontact van 220 V.

 

Deel deze mooie reis met uw vrienden:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Klantenwaardering 2019
8.3/10
Fam. Machielse
Fam. Machielse
Busreis gasten
Read More
Beste Patrick,Hier nog een berichtje van 1 van je kinderen van de afgelopen 12 dagen, met de foto natuurlijk. Wij hebben een goede reis terug gehad van Konigsforst naar jullie wisselpunt, om 16.15 uur waren wij als 1e bus die daar arriveerde, het was wel stil hoor toen jullie eruit waren. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische 12 dagen, nu we thuis zijn denken we wat was nou het mooist en dat zijn toch wel de zaterdag en de zondag, de skischans was ook heel bijzonder maar de wandeling van maandag met zo een klein groepje was ook erg leuk en gezellig. Het duurt nog even voor je zelf op vakantie gaat maar alvast een hele fijne vakantie met je gezin en geniet van elkaar. En tot slot denk aan de gordel.Met vriendelijke groet.
Joop
Joop
Busreis gasten
Read More
We vertrokken vanuit het wisselpunt met een tijdelijke chauffeur. Patrick stapte onderweg in, en nam van daaruit het stuur over. In eerste instantie hadden we de indruk, dat hij een strakke hand zou hebben in wat wel en niet mocht of moest. Maar al snel kwamen we er achter, dat dat nu net niet het geval was. Hij zorgde voor een soepel verloop van alle activiteiten en voor sommigen was zelfs de aankondiging dat we om 18.30 aan tafel zouden gaan voor het diner, aanleiding om bij het verlaten van de bus te vragen,hoe laat het diner was! Terwijl hij ook alles op het publicatiebord had gezet.Ondanks dat sommige dingen zelfs 3 keer werden gezegd, was toch weer iemand vergeten zijn sleutel in Wiesensteig in te leveren en was er bij vertrek vanuit Wörgl toch weer iemand, die zijn eindbestemming niet op zijn kofferlabel had gezet.En dat ondanks zijn zeer duidelijke uitleg steeds. Patrick kon het engelen geduld opbrengen, door daar naar de betrokkene wel duideljk over te zijn, zonder te kwetsen. Zelfs toen de diabetis man zijn kip zat op te eten, terwijl die iets anders had besteld, bleef Patrick rustig, terwijl je zag, dat de stoom bijna uit zijn oren kwam. Petje af !! Verder kon hij ons veel vertellen over het gebied, zonder in langdradige verhalen te verzanden. En hij loodste ons op een zeer rustige en veilige manier over de wegen. Ruim 3000 veilige kilometers. Als chauffeur/reisleider krijgt hij van mij een 9. Dat wij dezelfde hobby bleken te hebben en dat wij een uitstekende klik hadden, staat daar los van. Al met al was deze busreis een heerlijke vakantie in relaxte sfeer.
Fam. Verhoeven
Fam. Verhoeven
Busgasten
Read More
Hi Patrick,Nogmaals bedankt, mede ook door mijn vrouw Diny, voor de mooie reis met vele hoogtepunten( vooral voor mij Bergisel, erg mooi in het groot) De reis was schitterend mede door jou goede uitleg en verstand van zaken, dat is echt een pluspunt als je zo'n chauffeur in de bus hebt. Al met al kunnen wij terugkijken op een prachtige tijd die we gehad hebben, en nu gaan we weer over op de orde van de dag. Hopelijk tot de volgende keer, Diny ..
Previous
Next

Wij respecteren de veiligheid:

Reisprogramma

Dag 1 (vrijdag)

Via onze servicelijnen rijden we naar ons wisselpunt. Hier staat de touringcar, een kopje koffie met wat lekkers klaar. Om daarna met diverse stops naar Duitsland te rijden. Hier komen we in de loop van de avond aan, waar we zullen dineren en overnachten.

Dag 2 (zaterdag)

We vertrekken weer op tijd, want via het mooie Oostenrijk en Slovenië, komen we weer aan in Kroatië. Hier komen we in de loop van de middag aan bij het hotel. Op ons gemak pakken we de koffers uit, voordat we gaan dineren.

Dag 3 (zondag)

Vanmorgen vertrekken we naar Postojna, deze grotten laten ons verwonderen. (entree excl.). We gaan hier op ons gemak van genieten, en u krijgt de tijd voor de lunch. Hierna, rijden we terug naar het hotel. Zo u een heerlijke vrije middag heeft om een beetje uit te rusten en van de omgeving kunt genieten op eigen tempo.

Dag 4 (maandag)

Vanmorgen vertrekken wij vroeg, want we rijden naar de meren van Plitvice. Hier gaan we een wandeling maken door het nationaal park, langs de meren en watervallen(incl.) Na het bezoek rijden we terug naar het hotel.

Dag 5 (dinsdag)

Na een lange dag gisteren, gaan we vandaag lekker uitslapen. Pas na het diner vertrekken we naar Rijeka. Deze stad heeft niet alleen een paar bijzondere monumenten. Maar ook leuke winkels om wat inkopen te doen. We zijn op tijd weer terug, zodat u nog kunt ontspannen voor het diner.

Dag 6 (woensdag)

Vanmorgen gaan we naar Rovinj, een plaatsje die is gelegen op een schiereiland. Hier kunt u heerlijk rondwandelen en wat genieten van de oude binnenstad met winkeltjes. Na dit bezoek, rijden we door naar Pula. Hier komen we in een oude Romeinse stad uit, waar u nog veel Romeinse bouwwerken zult tegenkomen. Onder andere de Arena(entree excl.). In de loop van de dag rijden we verder naar Porec, waar we de basiliek zullen bezoeken. Ook treft u hier veel ijskunstenaars aan. Aan het einde van de dag, rijden we weer naar uw hotel.

Dag 7 (donderdag)

We verlaten het vaste land, met een grote brug naar het eiland KrK. Waar we de gelijknamige hoofdplaats zullen bezoeken. We rijden hierna door naar een mooi oud plaatsje waar we de lunch gaan gebruiken. (optie wijnproeverij excl). Dit doen we in Vrbnik. Na dit bezoek, rijden we door naar Punat. Hier pakken we de boot(excl.) naar het kleine eilandje. Dit heeft nog een oud Franciskaner klooster. (excl.). Als we terugkomen met de boot dan rijden we weer terug naar het hotel.

Dag 8 (vrijdag)

Een dag heerlijk uitslapen, een beetje rondkijken en genieten van de omgeving. Het kan vandaag allemaal, evt. de koffer alvast inpakken.. Want morgen rijden we weer naar Duitsland.

Dag 9 (zaterdag)

Vandaag verlaten we alweer Kroatie, om dan via de mooie Alpen te rijden naar Duitsland. Natuurlik maakt uw chauffeur weer de nodige stops onderweg. In het hotel zal het diner weer klaarstaan.

Dag 10 (zondag)

Al vroeg rijden we alweer op de snelweg, om via een paar stops bij ons wisselpunt aan te komen. Hier gebruiken wij het diner. Om daarna u weer terug naar uw opstappunt te brengen. Na een mooie 10 daagse reis naar de Kvarner.

Ons team staat klaar voor u,

Een overzicht van uw reis

Onze opstapplaatsen voor deze mooie vakantie

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie vakantie naar de Opatija

  • Wij volgende de veiligheid van elk land, zorgen voor uw gezondheid onderweg en nemen geen risico.. En gaat de reis niet door!.. Dan GEEN VOUCHERS maar uw geld gewoon retour!
Shopping Basket