Loading

Schooluitstapjes

Welkom bij ons mooie aanbod aan school uitstapjes.

We hebben voor u een paar leuke dagtocht ideeën op een rijtje gezet. Natuurlijk kunnen we nog veel meer dagtochten uitvoeren voor u. Wellicht een dagtocht die u online heeft gezien een idee voor particuliere klanten, of heeft u een buitenlands sprekende gids nodig. Een touringcar met lift, medische verzorging of een dagtocht met een butler. Het kan allemaal. We staan klaar voor u. Mailt u ons voor vragen gerust of vraagt u een offerte aan. Ons team staat klaar voor u!

Pluspunten

Vast contactpersoon

Zodra uw offerte akkoord is, dan spreekt een vast contactpersoon de dag verder met u af. Ook kunt u een persoonlijk gesprek plannen of een voorbezoek met deze contactpersoon brengen. 

Ervaren
chauffeurs

Onze chauffeurs voldoen aan alle gestelde eisen, hebben een EHBO-opleiding en komen al vele jaren op uw bestemming. Hierdoor, kunnen ze u alles vertellen en zijn zeer netjes.

 

Geen onverwachte kosten

U krijgt een offerte, waarbij we aangeven bij hoeveel personen de kosten zijn. Zodra u het aantal geschatte personen heeft doorgegeven, is dat dan ook de prijs die u betaald. Dan vragen wij vervolgens 50% aanbetaling, zodat wij de leveranciers kunnen inschakelen. De rest betaald u 14 dagen voor vertrek. 

School uitstapjes

Touringcar huren

Een fantastische dag uit

dat heeft u natuurlijk met Pajos reizen

Shopping Basket