Dagtocht

Libelle zomerweek

Waar gaan we heen

Komt u ook, naar het feest voor vriendinnen!

Libelle Zomerweek, een feest voor vriendinnen!
Libelle Zomerweek 2020
Tijdens de Libelle Zomerweek is het de hele week feest, swing en dans mee met optredens van topartiesten!

Zang en dans
Geniet bijvoorbeeld van de latin vibes van Rolf Sanchez of zing mee met de grote hit Vrede van Ruth Jacott en nog veel meer bekende top artiesten.

Libelle Theater
Driemaal per dag is het Libelle Theater één groot stijlwalhalla en kun je volop inspiratie opdoen tijdens de swingende modeshows.

Heerlijk shoppen…
Spot de leukste zomerse mode van Ter Stal of gave zomerse schoenen van Van Haren. Heel fijn: alles wat voorbijkomt op de catwalk, is direct te shoppen op de Zomerweek.

…of workshoppen?
Tijdens de Libelle Zomerweek zijn er meer dan 15.000 workshopplekken beschikbaar. Wil jij iets moois maken, iets nieuws leren of inspiratie opdoen? Volg bijvoorbeeld een workshop waar je alles leert over klussen. Ben jij liever creatiever bezig? Leer dan handletteren of maak een leuke cadeaukaartverpakking met stempels, inkt en papier.

Dagtochten van Pajos reizen

Programma

We gaan weer op weg naar Almere, de Libelle beurs. Hier hebben wij de centrale parkeer plek dicht bij de ingang. U heeft de hele dag, Vanaf 11 uur tot 18 uur de tijd om heerlijk te dansen, te winkelen, leuke workshops te bekijken en om van heerlijke hapjes en drankjes te genieten! Op tijd boeken, want vol is vol.

Onze bus gaat elke dag van 14 t-m 20 mei 2020.

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
- Begeleiding chauffeur
- Koffie op de heenreis
- Busvervoer
- Entreebewijs

Opstappunten

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Tilburg

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie dagtocht

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket