Loading

Top Class Busvakantie

Drielandenreis

Genieten van de mooie natuur

Mooie steden
Cultuur
Ontspanning

Top Class busvakantie

Wat uw reisleider u kunt vertellen over deze fantastische reis

Uitzonderlijk genieten van het najaar.. En dat bij een mooie locatie als Vaals. Met niet alleen een mooie plaats met wandel- en fietsroute’s.. Maar ook vele excursies naar bijzondere steden. Proeven in Hasselt, wandelen door de natuur en prachtige route’s en uitzichtpunten. En dat allemaal inclusief. U geniet van het kamperen, samen met vele leuke activiteiten. En dat lekker dichtbij!.. U kunt dit keer uw koffer uitpakken, en genieten.. En 15 dagen mee!!… En dat met een reisleiding die meer dan 30 jaar ervaring heeft!.

Uw hotel

Op onze Top Class reizen overnachten we in 4 & 5 sterren hotels. Hierbij heeft u goede maaltijden, hele nette kamers, kofferservice en een nette ontspanningsruimte. U betaald iets meer, maar krijgt dit zeker terug op uw reis.

Programma

Vandaag halen wij u op bij uw opstapplaats, om daarna te gaan genieten van een kopje koffie op ons wisselpunt. Vanwaar we vertrekken naar het zuiden. Maar eerst een stop in Weert, waar u kunt genieten van de oude binnenstad. Ook heeft u hier voldoende terrasjes om de lunch te gebruiken. Na de lunch (excl.) rijden we door naar Vaals voor het hotel.

Vandaag gaan we eerst naar Maastricht. Hier bezoeken we de stad eerst al wandelend. In het centrum zullen we een kopje koffie drinken met wat lekkers. Na het kopje koffie, worden we opgehaald met een glazen treintje die rijdt op zonnepanelen. Deze laat ons de mooiste plekjes zien. Na de rondrit heeft u alle tijd om een beetje rond te kijken. Tegen 17 uur, gaan we dineren in de stad. Dit is natuurlijk allemaal inclusief.  We hebben voor u een heerlijk 3 gangen diner samengesteld. 

Vandaag genieten van een lekkere vrije dag. Gaat u mooi wandelen door de natuur, of genieten u van een mooi boek. Het diner is weer in het hotel.

Vanmorgen vertrekken we naar Margraten, hier bezoeken we de begraafplaats. Onze reisleiding verteld u onderweg hier alles over. De begraafplaats is ca. 26,5 hectare groot. De Nederlandse regering heeft de grond uit eerbied en dankbaarheid in eeuwigdurende bruikleen afgestaan aan de VS. Er liggen in totaal 8.301 Amerikanen begraven in evenveel graven. In één graf zijn twee onbekende soldaten begraven. Een graf is leeg. Het lichaam van PFC Joseph Fletcher Hill is op 28 april 2001 (na vele en langdurige verzoeken van zijn dochter) teruggebracht naar Amerika. Na het bezoek rijden we naar Gulpen, en zullen we de tijd nemen voor een bezoek. Onze reisleiding heeft veel leuke plekjes voor u uitgezocht.. Begin van de middag zijn we weer terug bij uw hotel.. Waar u heerlijk kunt wandelen of genieten van het uitzicht.

Vandaag gaan we de grens over.. En vertrekken dan ook om 13 uur. Na een ochtend vrij. We rijden mooi binnendoor naar deze mooie stad. We zien daar niet alleen de bronnen, de kerk, en de oude straatjes. Maar ook vele mooie parken en leuke winkelstraten. Uw reisleider geeft u een plattegrondje die u de weg zal wijzen. Tegen 16 uur rijden we weer terug naar het hotel.

Nu we zo dichtbij het punt zitten van 3 landen, moeten we hier natuurlijk gebruik van maken. Daarom rijden we een mooie route door België naar dit punt. Eenmaal boven aangekomen zullen we pauzeren. Hier staat namelijk de lunch voor u klaar. Na de lunch kunt u de uitzichttoren bezoeken en een wandeling maken.. Na de wandeling en de vrije tijd, rijden we naar Vaals. Hier, heeft u ook de vrije tijd om te winkelen of rond te kijken. Onze reisleiding weet hier ook weer wat leuke plekjes.. Daarna, rijden we weer terug naar het hotel voor het diner.

Vandaag hebben we een andere touringcar, wegens de rij- rusttijden. Maar onze reisleiding gaat met u mee naar Valkenburg. Waar u heerlijk de tijd krijgt voor een terrasje, te winkelen, het kasteel of een grot te bezoeken. Een rustige dag, en de touringcar brengt u weer terug naar het hotel aan het einde van de middag.

Genieten van een dagje winkelen, dan is het Outlet van Roermond de plaats om te zijn. Want we gaan vandaag niet alleen naar het Outlet, maar u loopt ook nog eens zo het oude stadscentrum in. Om 11 uur zullen we vertrekken, en tegen 16 uur rijden we weer terug ons hotel.

Heerlijk weer even genieten, ontspannen en rondkijken in de omgeving. Uw reisleiding heeft vele leuke uitjes, vraagt u hem gerust. Het diner is weer in het hotel vanavond.

We hebben vandaag een mooie excursie uitgezet naar Düsseldorf. Hier kunt u heerlijk winkelen, prachtige musea bezoeken en vooral fantastisch eten. Onze reisleiding is vandaag met u op stap, en wandelt graag mee naar de leukste plekjes. Want deze stad heeft oude gebouwen mooi gecombineerd met nieuwbouw. Het is een fijne dag, met een terugreis na afloop weer door Duitsland naar uw hotel.

We verlaten Nederland weer even vandaag, voor een tocht naar Luik. Dit vergeten pareltje van net over de grens, is zeer bijzonder. En u zult merken, dat het echt de moeite waard is om rond te kijken. We rijden naar het stadscentrum, en geven u een plattegrond mee voor onderweg. Geniet u van de oude binnenstad, zodat we vanavond in het hotel hier over kunnen napraten.. 

En zo is het weer tijd voor een stukje België. We gaan naar Hasselt. Deze oude Belgische plaats is het bezoeken meer dan waard. En met een gids gaan we ook proeven wat Hasselt zo bijzonder maakt. Met een gids maken we een wandeling met veel stops van 2 uur. En dat betekend veel proeven.. Na deze proeverij wandeling, heeft u nog voldoende de vrije tijd. 

Vandaag is het alweer de laatste dag, maar niet voordat we nog naar Mönchengladbach zijn geweest. Deze oude binnenstad is heel gezellig, en het bezoeken meer dan waard. Daarom kunt u heerlijk winkelen, de straatjes bewonderen of misschien nog wel een lekkere lunch gebruiken. In de loop van de middag gaan we naar ons wisselpunt bij Roermond, waar u het afscheidsdiner krijgt aangeboden. Voor u met de bussen weer naar huis word gebracht. Na een mooie reis.

Vertrek

17 juli 2020

Inclusief

  • Luxe touringcar met veel beenruimte
  • Reisleiding met vele jaren ervaring
  • Overnachtingen in goede hotels (*** & ****)
  • Entree’s inclusief
  • Excursies inclusief
  • Stadsgidsen inclusief
  • Kopje koffie heenreis
  • Kofferservice waar van toepassing
  • Uw reist op uw gemak, en krijgt voldoende de tijd
  • Welkomstborrel

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket