Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Normandië & Loire
Comfort Class busvakantie
vanaf € 979,-

Normandië & Loire

Comfort Class
13 dagen

We beginnen met de stranden van Normandië, waarbij we onder andere een bezoek gaan brengen aan Omaha Beach. Hierna gaan we alweer snel verder naar de prachtige streek de Loire. Waar het mooiste kasteel Chambord niet zal ontbreken. En wist u dat we overnachten in 2 prachtige hotels! De reis kan nu al niet meer stuk. 

 

Uw chauffeur
Mooie indrukken van uw reis
Programma
Dag 1

Na onze servicelijn, staat er op ons wisselpunt een kopje koffie klaar voor u. Na dit kopje koffie, rijden we door naar het midden van Frankrijk. Hier hebben we ons overnachtingshotel, waar we ook het diner gebruiken.

Dag 2

Vandaag gaan we naar de begraafplaats in Collevile sur Mer. Hier liggen vele Amerikaanse soldaten begraven. Hier krijgt u uitleg over de begraafplaats, en zullen we het museum bezoeken. U krijgt voldoende de tijd om zelf rond te kijken. Na het bezoek, rijden we naar Port en Bassin. Deze oude haven is meer dan het bezoeken waard. Ook zult u hier voldoende de tijd krijgen om even ergens te lunchen, of een wandeling. Na het bezoek, rijden we door naar de Batterij van Longues sur Mer. Hier vindt u de enorme, bewaard gebleven WOII-batterij, gebouwd door de Duitsers om Frankrijk te verdedigen tegen invasies. Na deze indrukwekkende dag, rijden we door naar ons hotel. 

Dag 3

Vandaag blijven we in Bayeaux. Hier kunt u genieten van het mooie tapijt, de kathedraal en de rest van de oude stad. Geniet u van een mooie dag. Want we brengen u rond 17:30 weer terug naar uw hotel voor het diner. 

Dag 4

We beginnen met een tour langs de kust. De tour start met een bezoek aan Juno Beach. Hiervandaan rijden we langs de kust naar Arromanches. Daar heeft u de vrije tijd om de stad te bezoeken. Na het bezoek, gaan we naar het museum met rondleiding. Als we het museum gezien hebben, rijden we naar het uitzichtpunt. Hier hebben we uitzicht over Arromanches en bezoeken het 360 graden panoramascherm. Dit allemaal voordat we naar het hotel terugrijden voor het diner. 

Dag 5

Vandaag vertrekken we om 11 uur naar Saint Mére Eglisé. Bekend van de tweede wereldoorlog. Via een mooie route zult u veel zien vandaag. Tegen 16 uur zijn we weer terug voor het diner in het hotel.

Dag 6

We gaan vandaag verder naar Tours, waarbij we op zijn gemakje de route zullen rijden. Ook een stop voor de lunch (excl.) is erbij. Aan het einde van de middag komen we aan bij ons hotel, deze ligt nabij Tours. Waar we zullen dineren

Dag 7

Vanmorgen gaan we naar Tours, dit bezoek beginnen we rond 11 uur. Natuurlijk brengt onze touringcar ons weg. Aangekomen in de stad, maken we een mooie stadswandeling. Niet alleen het station, maar ook de vele winkelstraten en de architectonische gebouwen zullen u verwonderen. Om 17 uur zijn we weer terug bij de camping. Dus genoeg tijd om te genieten. 

Dag 8

Vanmorgen rijden we via een mooie route naar de Loire. We passeren hierbij Amboise. Hier zullen we onder begeleiding van uw reisleiding een bezoek aan brengen. Bekend van Leonardo da Vinci, die hier begraven zou liggen. Geniet u ook van het stadje zelf. Hierna gaan we door naar het hotel, voor de komende nachten. 

 

Dag 9

U zult vandaag de stad Blois bezoeken, omstreeks 9:30 zal de touringcar wegbrengen. Uw reisleiding heeft voor u een kaartje, en een mooie route uitgezet. In de loop van de middag brengt de touringcar u weer terug. 

Dag 10

Vanmorgen rijden we naar Chambord. Als we het mooie park inrijden, dan valt ons de mooie natuur al gelijk op. Ook is de weg ernaartoe imposant, zo zien we het kasteel steeds groter worden. Met 440 kamers en ontzettend veel torens, lijkt het wel een kasteel uit een sprookje. Natuurlijk is hier een tablet voor u geregeld, waarmee u door het kasteel kunt wandelen. Deze is in het Nederlands. Ook na het bezoek, is er voldoende de gelegenheid om een lunch te gebruiken in het park van het kasteel. Daarom zullen we hier net zolang blijven als nodig is. In de praktijk, rijden we rond 15 uur weer aan, maar we zien het ter plaatse. 

Dag 11

Vandaag lekker even rondkijken, of wellicht genieten van een goed boek. Vandaag is de tijd voor u. Natuurlijk is het ontbijt en het Diner inclusief.

 

Dag 12

We vertrekken vandaag om 10 uur met onze touringcar. We gaan naar de andere kant van de Loire. Het kasteel wat we vandaag bezoeken, is een kasteel die over het water is gebouwd. Ook de tuinen zijn zeer bijzonder, dus een dagje met onderweg vele kastelen. En een wandeling in een kasteel. Dus genieten weer. Natuurlijk is het weer inclusief. 

 

Dag 13

Vandaag vertrekken we weer richting Nederland, waar we aan het begin van de avond weer zullen aankomen. Na een mooie reis vol geschiedenis, kastelen, natuur en nog veel meer. 

 

Uw hotels

In de Loire overnachten we in een net hotel bij Tours. Dit is een hotel nabij het centrum gelegen van B&B. U heeft een kamer met nette douche en toilet, een televisie en airco. 

Als we in Normandië aankomen, zullen we overnachten bij het Novotel in Bayeux. (Zie de foto’s)

Voor een verblijf in het hart van Normandië is het viersterrenhotel Novotel Bayeux de perfecte uitvalsbasis. Geniet van het buitenzwembad, terras en bosrijke park en proef de lokale smaken die het menu van het restaurant te bieden heeft. Er zijn vijf vergaderruimten beschikbaar voor seminars en privéaangelegenheden. Musea, historische en culturele bezienswaardigheden, wandelpaden en een watersportcentrum helpen u gegarandeerd te ontspannen. Ontdek de kunst en het buitenleven van Normandië bij Novotel. De regio Bayeux Intercom ligt in het hart van het wereldberoemde gebied met Bayeux, Bessing en de invasiestranden en staat centraal in het behoud van deze unieke geschiedenis, erfgoed en landschap.

 

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Wisselpunt Roermond

Op ons wisselpunt in Roermond kunt u overnachten en uw auto parkeren. Zodat u ontspannen uw reis kunt beginnen en afsluiten. Natuurlijk is een kopje koffie bij vertrek en een afscheidsdiner bij ons inclusief. Boek uw kamer eenvoudig met de knop hieronder. 

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek
* Reis per comfortabele touringcar
* Begeleiding van een ervaren chauffeur
* Toeristen belasting
*  Genoemde excursies
* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek
* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek
* Afscheidsdiner bij terugkomst
* Halfpension verzorging onderweg 

Exclusief

* Entreegelden (zie omschrijving)
* Persoonlijke uitgaven
* € 1,- reserveringskosten
* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 
*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Servicelijn

Een vakantie starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. Of gaat u liever zelf naar het wisselpunt en overnacht u daar! Ook is er de mogelijkheid voor een parkeerplaats op ons wisselpunt. Wist u dat u korting krijgt als u zelf naar het wisselpunt komt, het gaat om € 25,- per boeking. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Algemeen plaatje

Shopping Basket