Loading

Inclusief

 • – Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet

  – Begeleiding chauffeur/reisleider

  – Verblijf in net hotel

  – Kamer met bad en/of douche en toilet

  – Koffie met gebak op de heenreis

  – Afscheidsbuffet in Nederland

  – Alle genoemde excursies

  – Diverse entrees en  boottochten zoals omschreven

Reist u alleen?

Novotel Tours Centrum

Gelegen op 200 m van het treinstation, nodigt Novotel Tours Centre Gare u uit voor een comfortabel zaken- of vakantieverblijf in een volledig gerenoveerde locatie met moderne architectuur. Ons hotel in Tours heeft vier vergaderzalen en een fitnessruimte. We beloven speciale gastronomische momenten in ons restaurant, dat traditionele Franse gerechten op locatie aanbiedt, evenals in de bar, waar u kunt genieten van heerlijke cocktails.

Ons hotel in Tours, gelegen in het centrum van de stad, maakt het gemakkelijk om u te verplaatsen. In de buurt van winkels en het Palais des Congrès is het de perfecte uitvalsbasis om Vieux Tours en de charmante vakwerkhuizen van Place Plumereau te bezoeken. Een verblijf in het hart van Tours is ook een geweldige kans om langs de oevers van de Loire te gaan met de bus en de spectaculaire kastelen en prestigieuze wijngaarden van het gebied te bewonderen.

Deel deze mooie reis met uw vrienden:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Klantenwaardering 2019
8.7/10
Fam. Machielse
Fam. Machielse
Busreis gasten
Read More
Beste Patrick,Hier nog een berichtje van 1 van je kinderen van de afgelopen 12 dagen, met de foto natuurlijk. Wij hebben een goede reis terug gehad van Konigsforst naar jullie wisselpunt, om 16.15 uur waren wij als 1e bus die daar arriveerde, het was wel stil hoor toen jullie eruit waren. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische 12 dagen, nu we thuis zijn denken we wat was nou het mooist en dat zijn toch wel de zaterdag en de zondag, de skischans was ook heel bijzonder maar de wandeling van maandag met zo een klein groepje was ook erg leuk en gezellig. Het duurt nog even voor je zelf op vakantie gaat maar alvast een hele fijne vakantie met je gezin en geniet van elkaar. En tot slot denk aan de gordel.Met vriendelijke groet.
Joop
Joop
Busreis gasten
Read More
We vertrokken vanuit het wisselpunt met een tijdelijke chauffeur. Patrick stapte onderweg in, en nam van daaruit het stuur over. In eerste instantie hadden we de indruk, dat hij een strakke hand zou hebben in wat wel en niet mocht of moest. Maar al snel kwamen we er achter, dat dat nu net niet het geval was. Hij zorgde voor een soepel verloop van alle activiteiten en voor sommigen was zelfs de aankondiging dat we om 18.30 aan tafel zouden gaan voor het diner, aanleiding om bij het verlaten van de bus te vragen,hoe laat het diner was! Terwijl hij ook alles op het publicatiebord had gezet.Ondanks dat sommige dingen zelfs 3 keer werden gezegd, was toch weer iemand vergeten zijn sleutel in Wiesensteig in te leveren en was er bij vertrek vanuit Wörgl toch weer iemand, die zijn eindbestemming niet op zijn kofferlabel had gezet.En dat ondanks zijn zeer duidelijke uitleg steeds. Patrick kon het engelen geduld opbrengen, door daar naar de betrokkene wel duideljk over te zijn, zonder te kwetsen. Zelfs toen de diabetis man zijn kip zat op te eten, terwijl die iets anders had besteld, bleef Patrick rustig, terwijl je zag, dat de stoom bijna uit zijn oren kwam. Petje af !! Verder kon hij ons veel vertellen over het gebied, zonder in langdradige verhalen te verzanden. En hij loodste ons op een zeer rustige en veilige manier over de wegen. Ruim 3000 veilige kilometers. Als chauffeur/reisleider krijgt hij van mij een 9. Dat wij dezelfde hobby bleken te hebben en dat wij een uitstekende klik hadden, staat daar los van. Al met al was deze busreis een heerlijke vakantie in relaxte sfeer.
Fam. Verhoeven
Fam. Verhoeven
Busgasten
Read More
Hi Patrick,Nogmaals bedankt, mede ook door mijn vrouw Diny, voor de mooie reis met vele hoogtepunten( vooral voor mij Bergisel, erg mooi in het groot) De reis was schitterend mede door jou goede uitleg en verstand van zaken, dat is echt een pluspunt als je zo'n chauffeur in de bus hebt. Al met al kunnen wij terugkijken op een prachtige tijd die we gehad hebben, en nu gaan we weer over op de orde van de dag. Hopelijk tot de volgende keer, Diny ..
Previous
Next

Wij respecteren de veiligheid:

Reisprogramma

Dag 1 (vrijdag)

Via onze servicelijn, rijden we naar ons wisselpunt. Hiervandaan, rijden we door Belgie naar Frankrijk. Hier komen we in de loop van de vroege avond aan. En zal het diner klaarstaan voor ons.

Dag 2 (zaterdag)

Op weg vandaag voor een mooie route langs de Loire richting Amboise. Hier parkeren we aan het water, en geven u de tijd om rustig een kopje koffie te drinken (excl.). U kunt kiezen voor wat vrije tijd, of om een bezoek te brengen aan het fantastische kasteel, bekend van het graf van Leonardo da Vinci. Dit kasteel is compleet ingericht, en door middel van een Nederlandse uitleg via een tablet, verneemt u via een mooie route alles over het kasteel. (entree excl.). Na de lunch, die u zelf kunt doen, rijden we weer terug naar het hotel.

Dag 3 (zondag)

Vanmorgen vertrekken weer wat later, want we gaan naar Blois. Deze mooie plaats biedt ons de mogelijkheid om eens de oude stad te bezoeken. Ook kunt u heerlijk wandelen langs de Loire. Lekker relaxt vandaag, want de tijd is aan u. U kunt ook het kasteel van Blois bezoeken(excl.).

Dag 4 (maandag)

Allereerst gaan we weer goed ontbijten, en dan stappen we in de bus naar Chambord. De afstand is minder groot, maar de natuur is fantastisch. Zo rijden we kilometers lang door het Domain Chambord, het Nationale Park van het kasteel. Wellicht zien we nog wilde zwijnen vandaag. We parkeren de bus, en zien het kasteel opdoemen.. U kunt heerlijk rondwandelen, een bootje huren (excl.), een fiets huren(excl.) of het kasteel gaan bezoeken. (excl.). Al is het kasteel eromheen al een belevenis. U krijgt alle tijd vandaag, want ook al zou u gaan fietsen een uur, een uur varen, het kasteel bezoeken en heerlijk gaan lunchen. Dan is dit geen probleem.. We vertrekken pas weer in de loop van de middag. Terug naar het hotel.

Dag 5 (dinsdag)

Deze mooie stad, biedt u alle mogelijkheden om heerlijk te winkelen. De oude kerk, stadspoorten en de smalle straatjes te bezoeken. Omdat we hier overnachten, heeft u de hele dag de tijd. . Heeft u de winkelstraten al gezien en het oude station. Tours is een fantastische stad, en u zult u zeker vermaken.

Dag 6 (woensdag)

Een van de meest bijzondere kastelen is het kasteel van Chenonceaux. Dit kasteel is over het water gebouwd, en daardoor een hele bijzondere indeling. U kunt de tuinen en het kasteel op uw gemak bezoeken(excl entree). Ook het dorpje is de moeite waarden, net als de natuur die eromheen is gelegen. Onze chauffeur heeft ook vandaag weer een mooie route uitgezet.

Dag 7 (donderdag)

De stad zelf is schitterend aan de Loire gelegen. Waardoor u al snel de handelspositie in de gebouwen terug zal zien. Net als de prachtige kerk en de vele winkels voor de laatste inkopen. We hebben de hele ochtend, en het begin van de middag om rond te kijken. We zijn vandaag op tijd terug, zodat u op uw gemak uw koffer kunt inpakken.

Dag 8 (vrijdag)

En zo checken we uit, voordat we weer naar het mooie Nederland zullen rijden. Via diverse pauzes komen we aan op het wisselpunt. Na een mooie reis.

Ons team staat klaar voor u,

Een overzicht van uw reis

Onze opstapplaatsen voor deze mooie vakantie

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie vakantie naar de Loire

 • Wij volgende de veiligheid van elk land, zorgen voor uw gezondheid onderweg en nemen geen risico.. En gaat de reis niet door!.. Dan GEEN VOUCHERS maar uw geld gewoon retour!
Shopping Basket