Comfort Class Busvakantie

Loire
Kastelen

Genieten van de mooie loire

Kastelen
Oude steden
Prachtige natuur

Comfort Class busvakantie

Wat uw chauffeur u kunt vertellen over deze fantastische reis

Voor mij is deze reis altijd weer bijzonder, omdat we zoveel schitterende kastelen bekijken. Daarnaast ook de mooie tuinen, samen met de oude dorpen, maakt een reis langs de Loire voor mij echt de moeite waard. Het programma is heerlijk rustig, waardoor ik de gasten ook echt alles kan laten zien.

Uw hotels onderweg

We overnachten in een net hotel,nabij Blois. Waardoor u een kamer heeft met alle faciliteiten. Natuurlijk op basis van Halfpension.

Programma

Dag 1- Loire

Via onze servicelijn, rijden we naar ons wisselpunt. Hiervandaan, rijden we door Belgie naar Frankrijk. Hier komen we in de loop van de vroege avond aan. En zal het diner klaarstaan voor ons.

Dag 2- Bezoek Amboise

Op weg vandaag voor een mooie route langs de Loire richting Amboise. Hier parkeren we aan het water, en geven u de tijd om rustig een kopje koffie te drinken (excl.). U kunt kiezen voor wat vrije tijd, of om een bezoek te brengen aan het fantastische kasteel, bekend van het graf van Leonardo da Vinci. Dit kasteel is compleet ingericht, en door middel van een Nederlandse uitleg via een tablet, verneemt u via een mooie route alles over het kasteel. (entree excl.). Na de lunch, die u zelf kunt doen, rijden we weer terug naar het hotel.

Dag 3- Bezoek Blois

Vanmorgen vertrekken weer wat later, want we gaan naar Blois. Deze mooie plaats biedt ons de mogelijkheid om eens de oude stad te bezoeken. Ook kunt u heerlijk wandelen langs de Loire. Lekker relaxt vandaag, want de tijd is aan u. U kunt ook het kasteel van Blois bezoeken(excl.).

Dag 4- Bezoek Chambord

Allereerst gaan we weer goed ontbijten, en dan stappen we in de bus naar Chambord. De afstand is minder groot, maar de natuur is fantastisch. Zo rijden we kilometers lang door het Domain Chambord, het Nationale Park van het kasteel. Wellicht zien we nog wilde zwijnen vandaag. We parkeren de bus, en zien het kasteel opdoemen.. U kunt heerlijk rondwandelen, een bootje huren (excl.), een fiets huren(excl.) of het kasteel gaan bezoeken. (excl.). Al is het kasteel eromheen al een belevenis. U krijgt alle tijd vandaag, want ook al zou u gaan fietsen een uur, een uur varen, het kasteel bezoeken en heerlijk gaan lunchen. Dan is dit geen probleem.. We vertrekken pas weer in de loop van de middag. Terug naar het hotel.

Dag 5- Dagtocht Tours

Deze mooie stad, biedt u alle mogelijkheden om heerlijk te winkelen. De oude kerk, stadspoorten en de smalle straatjes te bezoeken. Via een mooie route binnendoor rijdt uw chauffeur naar deze mooie stad. Heeft u de winkelstraten al gezien en het oude station. Tours is een fantastische stad, en u zult u zeker vermaken.

Dag 6 - Dagtocht Chenonceaux

Een van de meest bijzondere kastelen is het kasteel van Chenonceaux. Dit kasteel is over het water gebouwd, en daardoor een hele bijzondere indeling. U kunt de tuinen en het kasteel op uw gemak bezoeken(excl entree). Ook het dorpje is de moeite waarden, net als de natuur die eromheen is gelegen. Onze chauffeur heeft ook vandaag weer een mooie route uitgezet.

Dag 7- Dagtocht Poitiers

De stad zelf is schitterend aan de Loire gelegen. Waardoor u al snel de handelspositie in de gebouwen terug zal zien. Net als de prachtige kerk en de vele winkels voor de laatste inkopen. We hebben de hele ochtend, en het begin van de middag om rond te kijken. We zijn vandaag op tijd terug, zodat u op uw gemak uw koffer kunt inpakken.

Dag 10- Terug naar Nederland

En zo schepen we uit, voordat we weer naar het mooie Nederland zullen rijden. Via diverse pauze's komen we aan op het wisselpunt. Na een mooie reis.

Klanten geven deze reis een 9,4

Vertrekt elke vrijdag

van 1 april tot 1 oktober 2020

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet - Begeleiding chauffeur/reisleider
- Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension Kamer met bad en/of douche en toilet
- Koffie met gebak op de heenreis
- Afscheidsbuffet in Nederland
- Alle genoemde excursies - Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.