Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Lourdes
Comfort Class busvakantie
vanaf € 698,-

Lourdes & Nevers

Comfort Class
10 dagen

We gaan naar het interessante Lourdes, waar we overnachten in het centrum van de stad. Hiervandaan wandelt u zo naar de grot en het oude stadscentrum. Ook gaat u mee naar prachtige steden en de mooie watervallen. Een bergtrein ontbreekt ook natuurlijk niet.. 

Uw chauffeur
Mooie indrukken van uw reis
Programma
Dag 1

Via onze servicelijn rijden we naar ons wisselpunt, waar een kopje koffie met wat lekkers voor u klaar zal staan. Hierna, rijden we naar het midden van Frankrijk, voor de overnachting. We zien natuurlijk weer veel leuke plekken onderweg, en zullen zeker meerdere stops maken.

Dag 2

We rijden alweer vroeg aan, we gaan naar Nevers. Hier heeft Bernadette nog een lange tijd in het klooster mogen verblijven na de verschijnningen in Lourdes. Hier brengen we dan ook vandaag een bezoek aan, waarna we gaan inchechen in het hotel. Vanavond nog een kleine wandeling en een drankje in de stad, of gaat u een spelletje doen in de lobby..

Dag 3

We rijden door naar Lourdes, het is vandaag een mooie reisdag. Waarbij uw chauffeur nog een leuke verrasingsstop in petto heeft. Vandaag komen we in de namiddag aan, zodat u weer kunt inchecken voor een aantal nachten in het centrum van Lourdes.

Dag 4

Onder begeleiding van een gids bezoeken we niet alleen Lourdes maar ook Bartres. Een plaats waar Bernadette haar oorsprong heeft. U heeft natuurlijk de rest van de dag om zelf alles te bekijken van Lourdes, en eventueel wat uit te rusten.

Dag 5

Vanmorgen maken we een leuke dagtocht door de bergen. Met als hoogtepunt de watervallen van Pont d’ Espagne. Hier ziet u schitterende watervallen, van 2 kanten tegelijk. Ook gaan we naar Cauterets, een oorspronkelijk wintersport plaatsje. Een kabelbaan brengt u vandaag naar de toppen. (incl.). Voor we weer met de touringcar naar het hotel terug rijden.

Dag 6

Vandaag beginnen we met een mooie bergbaan, naar de top van de pic du midi(incl.). Hiervandaan heeft u na aankomst met deze trein, een fantastisch uitzicht over Lourdes. U kunt zelf terug naar beneden hierna, en bent daarna de gehele dag verder vrij om de stad Lourdes te bezoeken. Even rustig aan vandaag is ook wel weer lekker.

Dag 7

Vandaag nemen we u mee naar de Atlantische kust. We brengen een bezoek aan Biarritz, één van de bekendste badplaatsen ter wereld. Bezienswaardig zijn o.a. de 73 meter hoge vuurtoren op de boulevard, het paleis van keizerin Eugénie en de Villa Belza. De middag brengen we door in het karakteristieke vissersplaatsje St. Jean de Luz. Dit dorpje heeft zijn traditie van vissershaven behouden. Wandel door de gezellige straatjes en over de boulevard en vergeet vooral een bezoekje aan de haven niet.

Dag 8

De invulling van de ochtend heeft u in eigen hand. Een wandeling door de omgeving is altijd de moeite waard. In de loop van de ochtend rijden we naar Pau, een karaktervol stadje met een rijke historie. Het oude centrum met gebouwen uit de Renaissanceperiode is grotendeels een voetgangerszone. Een centrale plaats om te flaneren is de boulevard des Pyrénées. Deze boulevard werd aangelegd door Napoleon I en is gebouwd als een terras boven de vallei van de Pau. U geniet er van een buitengewoon zicht over de Pyreneeën. Er is een tandradbaantje (excl.) dat u vanuit het centrum naar deze boulevard brengt.

Dag 9

Ons bezoek aan Lourdes zit er alweer op, en dat betekend genieten van een mooie terugreis. We rijden door naar de omgeving van Tours. Onderweg zien we vele mooie uitzichten en verteld de chauffeur veel over de omgeving.

Dag 10

Vandaag wat vroeger op, want we gaan naar ons wisselpunt. Hier staat het afscheidsdiner al klaar voor ons. En gaan we weer met een tevreden gevoel naar huis.

Hotel Alba

Hotel ALBA gemakkelijk bereikbaar en gelegen in een bijzonder aangename omgeving aan de oevers van de rivier « Gave » en met zicht op de Pyreneeën.

Hotel ALBA door iedereen erkend als een 4-sterren hotel dankzij de moderne en kwaliteitsvolle installaties, hal en restaurants en vooral dankzij ons gepersonaliseerd onthaal.

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Wisselpunt Roermond

Op ons wisselpunt in Roermond kunt u overnachten en uw auto parkeren. Zodat u ontspannen uw reis kunt beginnen en afsluiten. Natuurlijk is een kopje koffie bij vertrek en een afscheidsdiner bij ons inclusief. Boek uw kamer eenvoudig met de knop hieronder. 

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek
* Reis per comfortabele touringcar
* Begeleiding van een ervaren chauffeur
* Toeristen belasting
*  Genoemde excursies
* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek
* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek
* Afscheidsdiner bij terugkomst
* Halfpension verzorging onderweg 

Exclusief

* Entreegelden (zie omschrijving)
* Persoonlijke uitgaven
* € 1,- reserveringskosten
* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 
*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Servicelijn

Een vakantie starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. Of gaat u liever zelf naar het wisselpunt en overnacht u daar! Ook is er de mogelijkheid voor een parkeerplaats op ons wisselpunt. Wist u dat u korting krijgt als u zelf naar het wisselpunt komt, het gaat om € 25,- per boeking. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Algemeen plaatje

Shopping Basket