Loading

Inclusief

  • Mooie omgeving
  • Oude steden
  • Schitterende bergroutes 
  • Veel geschiedenis 
  • Halfpension in goed hotel
  • Comfort Class 
  • Excursies

Reist u alleen?

Hotel Alba Lourdes

Hotel ALBA gemakkelijk bereikbaar en gelegen in een bijzonder aangename omgeving aan de oevers van de rivier « Gave » en met zicht op de Pyreneeën.

Hotel ALBA door iedereen erkend als een 4-sterren hotel dankzij de moderne en kwaliteitsvolle installaties, hal en restaurants en vooral dankzij ons gepersonaliseerd onthaal.

Deel deze mooie reis met uw vrienden:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Klantenwaardering 2019
9.7/10
Fam. Machielse
Fam. Machielse
Busreis gasten
Read More
Beste Patrick,Hier nog een berichtje van 1 van je kinderen van de afgelopen 12 dagen, met de foto natuurlijk. Wij hebben een goede reis terug gehad van Konigsforst naar jullie wisselpunt, om 16.15 uur waren wij als 1e bus die daar arriveerde, het was wel stil hoor toen jullie eruit waren. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische 12 dagen, nu we thuis zijn denken we wat was nou het mooist en dat zijn toch wel de zaterdag en de zondag, de skischans was ook heel bijzonder maar de wandeling van maandag met zo een klein groepje was ook erg leuk en gezellig. Het duurt nog even voor je zelf op vakantie gaat maar alvast een hele fijne vakantie met je gezin en geniet van elkaar. En tot slot denk aan de gordel.Met vriendelijke groet.
Joop
Joop
Busreis gasten
Read More
We vertrokken vanuit het wisselpunt met een tijdelijke chauffeur. Patrick stapte onderweg in, en nam van daaruit het stuur over. In eerste instantie hadden we de indruk, dat hij een strakke hand zou hebben in wat wel en niet mocht of moest. Maar al snel kwamen we er achter, dat dat nu net niet het geval was. Hij zorgde voor een soepel verloop van alle activiteiten en voor sommigen was zelfs de aankondiging dat we om 18.30 aan tafel zouden gaan voor het diner, aanleiding om bij het verlaten van de bus te vragen,hoe laat het diner was! Terwijl hij ook alles op het publicatiebord had gezet.Ondanks dat sommige dingen zelfs 3 keer werden gezegd, was toch weer iemand vergeten zijn sleutel in Wiesensteig in te leveren en was er bij vertrek vanuit Wörgl toch weer iemand, die zijn eindbestemming niet op zijn kofferlabel had gezet.En dat ondanks zijn zeer duidelijke uitleg steeds. Patrick kon het engelen geduld opbrengen, door daar naar de betrokkene wel duideljk over te zijn, zonder te kwetsen. Zelfs toen de diabetis man zijn kip zat op te eten, terwijl die iets anders had besteld, bleef Patrick rustig, terwijl je zag, dat de stoom bijna uit zijn oren kwam. Petje af !! Verder kon hij ons veel vertellen over het gebied, zonder in langdradige verhalen te verzanden. En hij loodste ons op een zeer rustige en veilige manier over de wegen. Ruim 3000 veilige kilometers. Als chauffeur/reisleider krijgt hij van mij een 9. Dat wij dezelfde hobby bleken te hebben en dat wij een uitstekende klik hadden, staat daar los van. Al met al was deze busreis een heerlijke vakantie in relaxte sfeer.
Fam. Verhoeven
Fam. Verhoeven
Busgasten
Read More
Hi Patrick,Nogmaals bedankt, mede ook door mijn vrouw Diny, voor de mooie reis met vele hoogtepunten( vooral voor mij Bergisel, erg mooi in het groot) De reis was schitterend mede door jou goede uitleg en verstand van zaken, dat is echt een pluspunt als je zo'n chauffeur in de bus hebt. Al met al kunnen wij terugkijken op een prachtige tijd die we gehad hebben, en nu gaan we weer over op de orde van de dag. Hopelijk tot de volgende keer, Diny ..
Previous
Next

Wij respecteren de veiligheid:

Reisprogramma

Dag 1 (vrijdag)

Via onze servicelijn rijden we naar ons wisselpunt, waar een kopje koffie met wat lekkers voor u klaar zal staan. Hierna, rijden we naar het midden van Frankrijk, voor de overnachting. We zien natuurlijk weer veel leuke plekken onderweg, en zullen zeker meerdere stops maken.

Dag 2 (zaterdag)

We rijden alweer vroeg aan, we gaan naar Nevers. Hier heeft Bernadette nog een lange tijd in het klooster mogen verblijven na de verschijnningen in Lourdes. Hier brengen we dan ook vandaag een bezoek aan, waarna we gaan inchechen in het hotel. Vanavond nog een kleine wandeling en een drankje in de stad, of gaat u een spelletje doen in de lobby..

Dag 3 (zondag)

We rijden door naar Lourdes, het is vandaag een mooie reisdag. Waarbij uw chauffeur nog een leuke verrasingsstop in petto heeft. Vandaag komen we in de namiddag aan, zodat u weer kunt inchecken voor een aantal nachten in het centrum van Lourdes.

Dag 4 (maandag)

Onder begeleiding van een gids bezoeken we niet alleen Lourdes maar ook Bartres. Een plaats waar Bernadette haar oorsprong heeft. U heeft natuurlijk de rest van de dag om zelf alles te bekijken van Lourdes, en eventueel wat uit te rusten.

Dag 5 (dinsdag)

Vanmorgen maken we een leuke dagtocht door de bergen. Met als hoogtepunt de watervallen van Pont d’ Espagne. Hier ziet u schitterende watervallen, van 2 kanten tegelijk. Ook gaan we naar Cauterets, een oorspronkelijk wintersport plaatsje. Een kabelbaan brengt u vandaag naar de toppen. (incl.). Voor we weer met de touringcar naar het hotel terug rijden.

Dag 6 (woensdag)

Vandaag beginnen we met een mooie bergbaan, naar de top van de pic du midi(incl.). Hiervandaan heeft u na aankomst met deze trein, een fantastisch uitzicht over Lourdes. U kunt zelf terug naar beneden hierna, en bent daarna de gehele dag verder vrij om de stad Lourdes te bezoeken. Even rustig aan vandaag is ook wel weer lekker.

Dag 7 (donderdag)

Vandaag nemen we u mee naar de Atlantische kust. We brengen een bezoek aan Biarritz, één van de bekendste badplaatsen ter wereld. Bezienswaardig zijn o.a. de 73 meter hoge vuurtoren op de boulevard, het paleis van keizerin Eugénie en de Villa Belza. De middag brengen we door in het karakteristieke vissersplaatsje St. Jean de Luz. Dit dorpje heeft zijn traditie van vissershaven behouden. Wandel door de gezellige straatjes en over de boulevard en vergeet vooral een bezoekje aan de haven niet.

Dag 8 (vrijdag)

De invulling van de ochtend heeft u in eigen hand. Een wandeling door de omgeving is altijd de moeite waard. In de loop van de ochtend rijden we naar Pau, een karaktervol stadje met een rijke historie. Het oude centrum met gebouwen uit de Renaissanceperiode is grotendeels een voetgangerszone. Een centrale plaats om te flaneren is de boulevard des Pyrénées. Deze boulevard werd aangelegd door Napoleon I en is gebouwd als een terras boven de vallei van de Pau. U geniet er van een buitengewoon zicht over de Pyreneeën. Er is een tandradbaantje (excl.) dat u vanuit het centrum naar deze boulevard brengt.

Dag 9 (zaterdag)

Ons bezoek aan Lourdes zit er alweer op, en dat betekend genieten van een mooie terugreis. We rijden door naar de omgeving van Tours. Onderweg zien we vele mooie uitzichten en verteld de chauffeur veel over de omgeving.

Dag 10 (zondag)

Vandaag wat vroeger op, want we gaan naar ons wisselpunt. Hier staat het afscheidsdiner al klaar voor ons. En gaan we weer met een tevreden gevoel naar huis.

Ons team staat klaar voor u,

Een overzicht van uw reis

Onze opstapplaatsen voor deze mooie vakantie

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie vakantie naar de Lourdes

  • Wij volgende de veiligheid van elk land, zorgen voor uw gezondheid onderweg en nemen geen risico.. En gaat de reis niet door!.. Dan GEEN VOUCHERS maar uw geld gewoon retour!
Shopping Basket