Loading

Inclusief

 • Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet 
  – Begeleiding chauffeur/reisleider
  – Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension
  Kamer met bad en/of douche en toilet

  – Koffie met gebak op de heenreis

  – Afscheidsbuffet in Nederland

  – Alle genoemde excursies
  naar het Odenwald en lokale stadsgidsen

  – Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Reist u alleen?

Hotel Tullip Inn Ludwigshafen

Dit 4-sterrenhotel is gelegen in het centrum van Ludwigshafen in de pittoreske regio Rijnland-Palts. Het biedt gratis WiFi en een zwembad met sauna en fitnessruimte.

Het Europa Hotel heeft traditioneel ingerichte kamers met satelliettelevisie en een bureau. Er is ook een eigen badkamer met een haardroger.

 

Deel deze mooie reis met uw vrienden:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Klantenwaardering 2019
8.3/10
Fam. Machielse
Fam. Machielse
Busreis gasten
Read More
Beste Patrick,Hier nog een berichtje van 1 van je kinderen van de afgelopen 12 dagen, met de foto natuurlijk. Wij hebben een goede reis terug gehad van Konigsforst naar jullie wisselpunt, om 16.15 uur waren wij als 1e bus die daar arriveerde, het was wel stil hoor toen jullie eruit waren. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische 12 dagen, nu we thuis zijn denken we wat was nou het mooist en dat zijn toch wel de zaterdag en de zondag, de skischans was ook heel bijzonder maar de wandeling van maandag met zo een klein groepje was ook erg leuk en gezellig. Het duurt nog even voor je zelf op vakantie gaat maar alvast een hele fijne vakantie met je gezin en geniet van elkaar. En tot slot denk aan de gordel.Met vriendelijke groet.
Joop
Joop
Busreis gasten
Read More
We vertrokken vanuit het wisselpunt met een tijdelijke chauffeur. Patrick stapte onderweg in, en nam van daaruit het stuur over. In eerste instantie hadden we de indruk, dat hij een strakke hand zou hebben in wat wel en niet mocht of moest. Maar al snel kwamen we er achter, dat dat nu net niet het geval was. Hij zorgde voor een soepel verloop van alle activiteiten en voor sommigen was zelfs de aankondiging dat we om 18.30 aan tafel zouden gaan voor het diner, aanleiding om bij het verlaten van de bus te vragen,hoe laat het diner was! Terwijl hij ook alles op het publicatiebord had gezet.Ondanks dat sommige dingen zelfs 3 keer werden gezegd, was toch weer iemand vergeten zijn sleutel in Wiesensteig in te leveren en was er bij vertrek vanuit Wörgl toch weer iemand, die zijn eindbestemming niet op zijn kofferlabel had gezet.En dat ondanks zijn zeer duidelijke uitleg steeds. Patrick kon het engelen geduld opbrengen, door daar naar de betrokkene wel duideljk over te zijn, zonder te kwetsen. Zelfs toen de diabetis man zijn kip zat op te eten, terwijl die iets anders had besteld, bleef Patrick rustig, terwijl je zag, dat de stoom bijna uit zijn oren kwam. Petje af !! Verder kon hij ons veel vertellen over het gebied, zonder in langdradige verhalen te verzanden. En hij loodste ons op een zeer rustige en veilige manier over de wegen. Ruim 3000 veilige kilometers. Als chauffeur/reisleider krijgt hij van mij een 9. Dat wij dezelfde hobby bleken te hebben en dat wij een uitstekende klik hadden, staat daar los van. Al met al was deze busreis een heerlijke vakantie in relaxte sfeer.
Fam. Verhoeven
Fam. Verhoeven
Busgasten
Read More
Hi Patrick,Nogmaals bedankt, mede ook door mijn vrouw Diny, voor de mooie reis met vele hoogtepunten( vooral voor mij Bergisel, erg mooi in het groot) De reis was schitterend mede door jou goede uitleg en verstand van zaken, dat is echt een pluspunt als je zo'n chauffeur in de bus hebt. Al met al kunnen wij terugkijken op een prachtige tijd die we gehad hebben, en nu gaan we weer over op de orde van de dag. Hopelijk tot de volgende keer, Diny ..
Previous
Next

Wij respecteren de veiligheid:

Reisprogramma

Dag 1 (vrijdag)

Deze morgen komen we samen bij ons wisselpunt, onder het genot van een kopje koffie met een stuk taart. Na het instappen, rijden we via een paar stops naar Ludwigshafen. Zodat u uw koffers kunt uitpakken en we aan het diner in ons hotel kunnen gaan.

Dag 2 (zaterdag)

We beginnen met een schitterende tocht door het Odenwald. Waarbij we mooie uitzichten zullen hebben, en als hoogtepunt de mooie stad Miltenberg gaan bezoeken. Dit wordt ook wel de parel van de Main genoemd. Met zijn mooie vakwerkhuizen. We vervolgen route na een lange stop, voor we weer bij ons hotel aankomen.

Dag 3 (zondag)

We rijden via een mooie route naar Heidelberg. Hier zal onze lokale gids instappen, en ons alles gaan vertellen over deze mooie stad. We eindigen bovenaan Heidelberg, waar de gids met u naar de romantische ruïne van Slot Heidelberg zal gaan, deze deels overwoekerd door klimop. Het slot is rond 1300 gebouwd als verdedigingswerk en getuigt van de pracht en praal van zijn vroegere bewoners, de
keurvorsten van Pfaltz. (incl.). Aan het einde rijden we weer naar het centrum, en wandel je met de gids naar het centrum. Na wat vrije tijd, om te genieten van deze mooie plaats. Ligt de boot al klaar voor ons. U vaart door de sluizen (incl.) een mooie route. We komen op hetzelfde punt terug. Hier heeft u de tijd om nog wat rond te kijken, voordat de chauffeur u weer komt ophalen voor u naar het hotel teruggaat voor het diner.

Dag 4 (maandag)

We rijden richting de mooie plaats Neustadt an der Weinstraße, waar u heerlijk de tijd krijgt om het oude centrum te bekijken met zijn vakwerkhuizen. Na een leuke stop, rijden we door naar Bad Dürkheim. Hier zien we het grootste wijnvat. U krijgt hier alle tijd om op uw gemakje te lunchen en inkopen te doen. Voor we de route vervolgen richting Worms, waar we voorbij rijden naar ons hotel. Voor het diner. het in de Romeinse tijd gestichte fort Kalemegdan te bezoeken. Samen met het omliggende park zeker de moeite waard!
Na een bezoek aan het fort gaan we richting de residentiële wijk van Belgrado, waar u onder meer het bekende ‘bloemenhuis’ kunt zien met hier ook het graf van Tito. Tevens bezoeken we de grootste orthodoxe kerk van de Balkan, de Sint Marko. Na het bezoek heeft u de tijd om op uw gemak rond te kijken. Vanavond gaan we nog terug naar de stad, want uw diner is inclusief live muziek.

Dag 5 (dinsdag)

We gaan het mooie Ludwigshafen alweer verlaten. Via een mooie route rijden we dan naar  Maria Laach. U heeft hier de gelegenheid om te lunchen, een bezoek te brengen aan de Maria Laach Abdij, één van de mooiste kloosters van Duitsland, of een wandeling te maken naar de Laacher See. Om daarna de reis verder naar ons wisselpunt voor te zetten. Hier hebben we nog het diner, voor u met onze servicelijnnen weer naar huis wordt gebracht. 

Ons team staat klaar voor u,

Een overzicht van uw reis

Onze opstapplaatsen voor deze mooie vakantie

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie vakantie naar het Odenwald

 • Wij volgende de veiligheid van elk land, zorgen voor uw gezondheid onderweg en nemen geen risico.. En gaat de reis niet door!.. Dan GEEN VOUCHERS maar uw geld gewoon retour!
Shopping Basket