Comfort Class Busvakantie

Ludwigshafen & Odenwald

Genieten van de mooie natuur

Weinstraße
Odenwald route
Ludwigshafen
Oude steden

Comfort Class busvakantie

Wat uw chauffeur u kunt vertellen over deze fantastische reis

Dit is een reis, waarbij je kunt genieten van de vele mooie natuurtochten en de leuke dorpen. Of het nu een boottocht is, een kasteel of het grootste wijnvat. Ik maak alle excursies elke keer weer met plezier. En hoop u ook veel moois te kunnen laten zien.

Uw hotels onderweg

We overnachten in nette hotels, in Noorwegen kennen we geen sterren. Maar de kwaliteit is netjes, en de ontbijten met diners zijn goed verzorgd. Natuurlijk voorzien van eigen douche en wc. Airco en de mogelijkheid voor een drankje aan de bar.

Programma

Dag 1- Ludwigshafen

Deze morgen komen we samen bij ons wisselpunt, onder het genot van een kopje koffie met een stuk taart. Na het instappen, rijden we via een paar stops naar Ludwigshafen. Zodat u uw koffers kunt uitpakken en we aan het diner in ons hotel kunnen gaan.

Dag 2- Bezoek Odenwald

We beginnen met een schitterende tocht door het Odenwald. Waarbij we mooie uitzichten zullen hebben, en als hoogtepunt de mooie stad Miltenberg gaan bezoeken. Dit wordt ook wel de parel van de Main genoemd. Met zijn mooie vakwerkhuizen. We vervolgen route na een lange stop, voor we weer bij ons hotel aankomen.

Dag 3- Bezoek Heidelberg

We rijden via een mooie route naar Heidelberg. Hier zal onze lokale gids instappen, en ons alles gaan vertellen over deze mooie stad. We eindigen bovenaan Heidelberg, waar de gids met u naar de romantische ruïne van Slot Heidelberg zal gaan, deze deels overwoekerd door klimop. Het slot is rond 1300 gebouwd als verdedigingswerk en getuigt van de pracht en praal van zijn vroegere bewoners, de keurvorsten van Pfaltz. (incl.). Aan het einde rijden we weer naar het centrum, en wandel je met de gids naar het centrum. Na wat vrije tijd, om te genieten van deze mooie plaats. Ligt de boot al klaar voor ons. U vaart door de sluizen (incl.) een mooie route. We komen op hetzelfde punt terug. Hier heeft u de tijd om nog wat rond te kijken, voordat de chauffeur u weer komt ophalen voor u naar het hotel teruggaat voor het diner.

Dag 4- Dagtocht Weinstraße

We rijden richting de mooie plaats Neustadt an der Weinstraße, waar u heerlijk de tijd krijgt om het oude centrum te bekijken met zijn vakwerkhuizen. Na een leuke stop, rijden we door naar Bad Dürkheim. Hier zien we het grootste wijnvat. U krijgt hier alle tijd om op uw gemakje te lunchen en inkopen te doen. Voor we de route vervolgen richting Worms, waar we voorbij rijden naar ons hotel. Voor het diner.

Dag 5-Richting Nederland

We gaan het mooie Ludwigshafen alweer verlaten. Via een mooie route rijden we dan naar Maria Laach. U heeft hier de gelegenheid om te lunchen, een bezoek te brengen aan de Maria Laach Abdij, één van de mooiste kloosters van Duitsland, of een wandeling te maken naar de Laacher See. Om daarna de reis verder naar ons wisselpunt voor te zetten. Hier hebben we nog het diner, voor u met onze servicelijnnen weer naar huis wordt gebracht.

Klanten geven deze reis een 8,8

Vertrekt elke maandag

tussen 1 april en 1 oktober 2020

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet - Begeleiding chauffeur/reisleider
- Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension Kamer met bad en/of douche en toilet
- Koffie met gebak op de heenreis
- Afscheidsbuffet in Nederland
- Alle genoemde excursies
- Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket