Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Odenwald
Comfort Class busvakantie
vanaf € 399,-

odenwald

Comfort Class
5 dagen

Niet alleen de prachtige natuur van het Odenwald bezoeken we  deze keer, maar ook de oude binnenstad van Ludwigshafen. We zien leuke plaatsen langs de rivieren en genieten van een goed diner.. En dat allemaal in deze mooie 5 dagen.. 

Uw chauffeur
Mooie indrukken van uw reis
Programma
Dag 1

Deze morgen komen we samen bij ons wisselpunt, onder het genot van een kopje koffie met een stuk taart. Na het instappen, rijden we via een paar stops naar Ludwigshafen. Zodat u uw koffers kunt uitpakken en we aan het diner in ons hotel kunnen gaan.

Dag 2

We beginnen met een schitterende tocht door het Odenwald. Waarbij we mooie uitzichten zullen hebben, en als hoogtepunt de mooie stad Miltenberg gaan bezoeken. Dit wordt ook wel de parel van de Main genoemd. Met zijn mooie vakwerkhuizen. We vervolgen route na een lange stop, voor we weer bij ons hotel aankomen.

Dag 3

We rijden via een mooie route naar Heidelberg. Hier zal onze lokale gids instappen, en ons alles gaan vertellen over deze mooie stad. We eindigen bovenaan Heidelberg, waar de gids met u naar de romantische ruïne van Slot Heidelberg zal gaan, deze deels overwoekerd door klimop. Het slot is rond 1300 gebouwd als verdedigingswerk en getuigt van de pracht en praal van zijn vroegere bewoners, de
keurvorsten van Pfaltz. (incl.). Aan het einde rijden we weer naar het centrum, en wandel je met de gids naar het centrum. Na wat vrije tijd, om te genieten van deze mooie plaats. Ligt de boot al klaar voor ons. U vaart door de sluizen (incl.) een mooie route. We komen op hetzelfde punt terug. Hier heeft u de tijd om nog wat rond te kijken, voordat de chauffeur u weer komt ophalen voor u naar het hotel teruggaat voor het diner.

Dag 4

We rijden richting de mooie plaats Neustadt an der Weinstraße, waar u heerlijk de tijd krijgt om het oude centrum te bekijken met zijn vakwerkhuizen. Na een leuke stop, rijden we door naar Bad Dürkheim. Hier zien we het grootste wijnvat. U krijgt hier alle tijd om op uw gemakje te lunchen en inkopen te doen. Voor we de route vervolgen richting Worms, waar we voorbij rijden naar ons hotel. Voor het diner. het in de Romeinse tijd gestichte fort Kalemegdan te bezoeken. Samen met het omliggende park zeker de moeite waard!
Na een bezoek aan het fort gaan we richting de residentiële wijk van Belgrado, waar u onder meer het bekende ‘bloemenhuis’ kunt zien met hier ook het graf van Tito. Tevens bezoeken we de grootste orthodoxe kerk van de Balkan, de Sint Marko. Na het bezoek heeft u de tijd om op uw gemak rond te kijken. Vanavond gaan we nog terug naar de stad, want uw diner is inclusief live muziek.

Dag 5

We gaan het mooie Ludwigshafen alweer verlaten. Via een mooie route rijden we dan naar  Maria Laach. U heeft hier de gelegenheid om te lunchen, een bezoek te brengen aan de Maria Laach Abdij, één van de mooiste kloosters van Duitsland, of een wandeling te maken naar de Laacher See. Om daarna de reis verder naar ons wisselpunt voor te zetten. Hier hebben we nog het diner, voor u met onze servicelijnnen weer naar huis wordt gebracht. 

Europa Hotel

Dit 4-sterrenhotel is gelegen in het centrum van Ludwigshafen in de pittoreske regio Rijnland-Palts. Het biedt gratis WiFi en een zwembad met sauna en fitnessruimte.

Het Europa Hotel heeft traditioneel ingerichte kamers met satelliettelevisie en een bureau. Er is ook een eigen badkamer met een haardroger.

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Wisselpunt Roermond

Op ons wisselpunt in Roermond kunt u overnachten en uw auto parkeren. Zodat u ontspannen uw reis kunt beginnen en afsluiten. Natuurlijk is een kopje koffie bij vertrek en een afscheidsdiner bij ons inclusief. Boek uw kamer eenvoudig met de knop hieronder. 

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek
* Reis per comfortabele touringcar
* Begeleiding van een ervaren chauffeur
* Toeristen belasting
*  Genoemde excursies
* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek
* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek
* Afscheidsdiner bij terugkomst
* Halfpension

Exclusief

* Entreegelden (zie omschrijving)
* Persoonlijke uitgaven
* € 1,- reserveringskosten
* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 
*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Servicelijn

Een vakantie starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. Of gaat u liever zelf naar het wisselpunt en overnacht u daar! Ook is er de mogelijkheid voor een parkeerplaats op ons wisselpunt. Wist u dat u korting krijgt als u zelf naar het wisselpunt komt, het gaat om € 25,- per boeking. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Algemeen plaatje

Shopping Basket