Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Maasvlakte 2
vanaf € 79,99

maasvlakte ii

genieten van de havens van Rotterdam
inclusief verzorging onderweg

Met onze korte servicelijn, rijden we naar de Spido in het centrum van Rotterdam.  Hoe dichter u bij Rotterdam woont, hoe later u vertrekt met de bus. 

Als we inchecken bij de boot, dan worden we gelijk al ontvangen met wat lekkers. We varen rond 10 uur weg, en ziet u het programma hieronder voor de mooie dag aan boord. Omstreeks 17.30 komen we terug in Rotterdam aan, waarvandaan we weer naar de uitstapplaatsen vertrekken. 

Mooie indrukken van uw dagtocht
Wat is er te doen vandaag

Tweede Maasvlakte laat Nederland groeien!

Dichter bij een nieuw stuk Nederland en een haven in aanbouw kunt u niet komen.

De dag begint met een warm kopje koffie en een heerlijk stuk appeltaart met slagroom, die door onze vriendelijke bemanning wordt geserveerd. Na een welkomstwoord van de kapitein zetten wij koers richting de Tweede Maasvlakte. Ons eigen keukenteam heeft een heerlijke lunch samengesteld waar u van kan genieten en later in de middag wordt er nog een lekker borrelplankje en een dessertje geserveerd.

Futureland, het officiële bezoekerscentrum van de Tweede Maasvlakte

Aangekomen op de Maasvlakte 2 komt er een ervaren gids van FutureLand aan boord. Samen met de gids varen wij door het gebied en zal hij u op zeer enthousiaste wijze kennis laten maken met dit nieuwe gedeelte van de Rotterdamse havens. Na deze interessante route heeft u de mogelijkheid om ca. een uur van boord te gaan voor een bezoek aan FutureLand, het officiële bezoekerscentrum van de Maasvlakte 2, waar u op interactieve wijze kennis maakt met dit gebied. Na het bezoek aan FutureLand stapt u weer aan boord en varen wij weer terug richting Rotterdam. Geniet tijdens de terugreis nog even na op het ruime buitendek en van de vele indrukken die u deze dag heeft opgedaan.

Route: 

Vanaf de thuishaven van Spido varen wij stroomafwaarts over de rivier de, Nieuwe Maas, richting het Botlekgebied, het bekende haven en industriegebied van Rotterdam. Onderweg passeren wij de stad Schiedam, vooral bekend om haar Jenever, en de stad Vlaardingen, vooral bekend als dé haringstad van Nederland. Verderop varen we nog langs Maassluis, een historische stad aan de Waterweg, en het spectaculaire bouwwerk, de Maeslantkering, die belangrijk is bij de bescherming van Zuid-Holland tegen hoogwater vanuit de Noordzee. Aangekomen bij de bekende kustplaats, Hoek van Holland, steken we de rivier over om via het Breeddiep het Calandkanaal in te varen. Via het Beerkanaal bereiken we de Maasvlakte 1 met de allergrootste containerterminals zoals ECT, Maersk en Euromax. Via het Yangtzekanaal bereiken we uiteindelijk de Maasvlakte 2. Na het bezoek aan Futureland varen wij weer terug richting Rotterdam waarbij wij onderweg een aantal bekende highlights passeren zoals het plaatsje Rozenburg, en Pernis, het dorpje tussen de havens. Verderop ziet u het voormalig cruiseschip ‘ SS Rotterdam’ en natuurlijk ter afsluiting, de prachtige Skyline van Rotterdam.

** Door nautische of meteorologische factoren kunnen wijzigingen in de vaarroute of het programma voorkomen.

Programma:

10:00 uur Inscheping aan het Willemsplein bij Spido
10:30 uur Afvaart en ontvangst met koffie/thee en appeltaart
±12:00 uur Lunch wordt geserveerd
12:50 / 13:00 uur Bezoek aan FutureLand en rondvaart door gebied
met toelichter
±14:45 uur Terugkomst aan boord, aansluitend terugreis naar Rotterdam
±15:00 uur Luxe borrelplankje wordt uitgeserveerd
±16:30 uur Dessert wordt uitgeserveerd
±17:30 uur Aankomst Spido, aansluitend ontscheping

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

*  Genoemde entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Veilig betalen via uw eigen bank

* Geld terug garantie, mocht de dagtocht niet doorgaan

* Garantie van bij elkaar zitten tijdens de busreis

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* Extra service aan boord van de touringcar

* Paar opstapplaatsen extra kosten

Servicelijn

Een dagtocht starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Meer over uw dagtocht

Shopping Basket