Loading

Maasvlakte 2 & Futureland

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Bezoek aan Futureland
  • Ontvangst met kopje koffie of thee en appelgebak met slagroom
  • Sitdown lunch, een luxe borrelplankje en een dessert.

LET OP! aan boord kunt u alleen pinnen. 

Voor iedereen een leuke dag uit!

Voor u als gezin, maar ook voor u als u met een rollator, slecht ter been bent of met een rolstoel reist. Geeft u dit wel even bij de boeking aan!

Reisprogramma

Wat gaan we doen vandaag!

Met onze korte servicelijn, rijden we naar de Spido in het centrum van Rotterdam. U zult tussen 6.30 en 9.30 instappen vandaag.. Hoe dichter u bij Rotterdam woont, hoe later u vertrekt met de bus. 

Als we inchecken bij de boot, dan worden we gelijk al ontvangen met wat lekkers. We varen rond 10 uur weg, en ziet u het programma hieronder voor de mooie dag aan boord. Omstreeks 17.30 komen we terug in Rotterdam aan, waarvandaan we weer naar de uitstapplaatsen vertrekken. 

Programma aan boord vandaag!

Tweede Maasvlakte laat Nederland groeien!

Dichter bij een nieuw stuk Nederland en een haven in aanbouw kunt u niet komen.

De dag begint met een warm kopje koffie en een heerlijk stuk appeltaart met slagroom, die door onze vriendelijke bemanning wordt geserveerd. Na een welkomstwoord van de kapitein zetten wij koers richting de Tweede Maasvlakte. Ons eigen keukenteam heeft een heerlijke lunch samengesteld waar u van kan genieten en later in de middag wordt er nog een lekker borrelplankje en een dessertje geserveerd.

Futureland, het officiële bezoekerscentrum van de Tweede Maasvlakte

Aangekomen op de Maasvlakte 2 komt er een ervaren gids van FutureLand aan boord. Samen met de gids varen wij door het gebied en zal hij u op zeer enthousiaste wijze kennis laten maken met dit nieuwe gedeelte van de Rotterdamse havens. Na deze interessante route heeft u de mogelijkheid om ca. een uur van boord te gaan voor een bezoek aan FutureLand, het officiële bezoekerscentrum van de Maasvlakte 2, waar u op interactieve wijze kennis maakt met dit gebied. Na het bezoek aan FutureLand stapt u weer aan boord en varen wij weer terug richting Rotterdam. Geniet tijdens de terugreis nog even na op het ruime buitendek en van de vele indrukken die u deze dag heeft opgedaan.

Route: 

Vanaf de thuishaven van Spido varen wij stroomafwaarts over de rivier de, Nieuwe Maas, richting het Botlekgebied, het bekende haven en industriegebied van Rotterdam. Onderweg passeren wij de stad Schiedam, vooral bekend om haar Jenever, en de stad Vlaardingen, vooral bekend als dé haringstad van Nederland. Verderop varen we nog langs Maassluis, een historische stad aan de Waterweg, en het spectaculaire bouwwerk, de Maeslantkering, die belangrijk is bij de bescherming van Zuid-Holland tegen hoogwater vanuit de Noordzee. Aangekomen bij de bekende kustplaats, Hoek van Holland, steken we de rivier over om via het Breeddiep het Calandkanaal in te varen. Via het Beerkanaal bereiken we de Maasvlakte 1 met de allergrootste containerterminals zoals ECT, Maersk en Euromax. Via het Yangtzekanaal bereiken we uiteindelijk de Maasvlakte 2. Na het bezoek aan Futureland varen wij weer terug richting Rotterdam waarbij wij onderweg een aantal bekende highlights passeren zoals het plaatsje Rozenburg, en Pernis, het dorpje tussen de havens. Verderop ziet u het voormalig cruiseschip ‘ SS Rotterdam’ en natuurlijk ter afsluiting, de prachtige Skyline van Rotterdam.

** Door nautische of meteorologische factoren kunnen wijzigingen in de vaarroute of het programma voorkomen.

Programma:

10:00 uurInscheping aan het Willemsplein bij Spido
10:30 uurAfvaart en ontvangst met koffie/thee en appeltaart
±12:00 uurLunch wordt geserveerd
12:50 / 13:00 uurBezoek aan FutureLand en rondvaart door gebied
met toelichter
±14:45 uurTerugkomst aan boord, aansluitend terugreis naar Rotterdam
±15:00 uurLuxe borrelplankje wordt uitgeserveerd
±16:30 uurDessert wordt uitgeserveerd
±17:30 uurAankomst Spido, aansluitend ontscheping

Een overzicht van uw mooie boottocht

Onze opstapplaatsen voor deze mooie dagtocht naar de Maasvlakte 2 en Futureland

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie dagtocht naar Rotterdam Maasvlakte 2

Shopping Basket