Loading

Maasvlakte II

Dagtocht
Rondvaren en Futureland bezoeken
Uw dagtocht, verteld door onze chauffeur
Met onze korte servicelijn, rijden we naar de Spido in het centrum van Rotterdam.  Hoe dichter u bij Rotterdam woont, hoe later u vertrekt met de bus. 
Als we inchecken bij de boot, dan worden we gelijk al ontvangen met wat lekkers. We varen rond 10 uur weg, en ziet u het programma hieronder voor de mooie dag aan boord. Omstreeks 17.30 komen we terug in Rotterdam aan, waarvandaan we weer naar de uitstapplaatsen vertrekken. 

vanaf

€ 79,99

Pluspunten

Comfort Class

Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet. Ook heeft u ledverlichting met een persoonlijk leeslampje.

 

Inclusief entree

Natuurlijk kunt u bij ons boeken, en het voordeel hiervan is, dat de dagtocht inclusief entree is.  Hierdoor hoeft u zelf niet voor kaartjes te zorgen, en loopt u zo naar binnen. 

Ervaren chauffeur

Onze chauffeurs rijden al vele jaren met onze gasten door Europa, en heeft deze bestemming al meerdere keren gereden. Hierdoor kan deze u alles vertellen over de reis en de omgeving. 
Daarnaast is deze opgeleid met sociale vaardigheden, krijgt een rij test elk jaar en volgt een uitgebreide opleiding elke 5 jaar. U reist dus niet alleen comfortabel, maar heeft ook de beste service onderweg!

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie onderweg

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

* Entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek

 

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* € 1,- reserveringskosten

* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 

*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Uw dag uit

Tweede Maasvlakte laat Nederland groeien! Dichter bij een nieuw stuk Nederland en een haven in aanbouw kunt u niet komen. De dag begint met een warm kopje koffie en een heerlijk stuk appeltaart met slagroom, die door onze vriendelijke bemanning wordt geserveerd. Na een welkomstwoord van de kapitein zetten wij koers richting de Tweede Maasvlakte. Ons eigen keukenteam heeft een heerlijke lunch samengesteld waar u van kan genieten en later in de middag wordt er nog een lekker borrelplankje en een dessertje geserveerd. Futureland, het officiële bezoekerscentrum van de Tweede Maasvlakte Aangekomen op de Maasvlakte 2 komt er een ervaren gids van FutureLand aan boord. Samen met de gids varen wij door het gebied en zal hij u op zeer enthousiaste wijze kennis laten maken met dit nieuwe gedeelte van de Rotterdamse havens. Na deze interessante route heeft u de mogelijkheid om ca. een uur van boord te gaan voor een bezoek aan FutureLand, het officiële bezoekerscentrum van de Maasvlakte 2, waar u op interactieve wijze kennis maakt met dit gebied. Na het bezoek aan FutureLand stapt u weer aan boord en varen wij weer terug richting Rotterdam. Geniet tijdens de terugreis nog even na op het ruime buitendek en van de vele indrukken die u deze dag heeft opgedaan. Route:  Vanaf de thuishaven van Sidon varen wij stroomafwaarts over de rivier de, Nieuwe Maas, richting het Botlekgebied, het bekende haven en industriegebied van Rotterdam. Onderweg passeren wij de stad Schiedam, vooral bekend om haar Jenever, en de stad Vlaardingen, vooral bekend als dé haringstad van Nederland. Verderop varen we nog langs Maassluis, een historische stad aan de Waterweg, en het spectaculaire bouwwerk, de Maeslantkering, die belangrijk is bij de bescherming van Zuid-Holland tegen hoogwater vanuit de Noordzee. Aangekomen bij de bekende kustplaats, Hoek van Holland, steken we de rivier over om via het Bree diep het Calandkanaal in te varen. Via het Beerkanaal bereiken we de Maasvlakte 1 met de allergrootste containerterminals zoals ECT, Maersk en Euromax. Via het Yangtzekanaal bereiken we uiteindelijk de Maasvlakte 2. Na het bezoek aan Futureland varen wij weer terug richting Rotterdam waarbij wij onderweg een aantal bekende highlights passeren zoals het plaatsje Rozenburg, en Pernis, het dorpje tussen de havens. Verderop ziet u het voormalig cruiseschip ‘SS Rotterdam’ en natuurlijk ter afsluiting, de prachtige Skyline van Rotterdam. ** Door nautische of meteorologische factoren kunnen wijzigingen in de vaarroute of het programma voorkomen. Programma: 10:00 uur Inscheping aan het Willemsplein bij Spido 10:30 uur Afvaart en ontvangst met koffie/thee en appeltaart ±12:00 uur Lunch wordt geserveerd 12:50/ 13:00 uur Bezoek aan FutureLand en rondvaart door gebied met toelichten ±14:45 uur Terugkomst aan boord, aansluitend terugreis naar Rotterdam ±15:00 uur Luxe borrelplankje wordt uitgeserveerd ±16:30 uur Dessert wordt uitgeserveerd ±17:30 uur Aankomst Spido, aansluitend ontscheping

Op uw gemak genieten

dat doet u natuurlijk met ons

Uw dagtocht reserveren

Shopping Basket