Comfort Class Busvakantie

Manchester

Genieten van de mooie stad

Mini-Cruise
Busvervoer
halfpension
Entertainment

Comfort Class busvakantie

Wat uw chauffeur u kunt vertellen over deze fantastische reis

Een Manchester Mini Cruise biedt ontspanning en veel plezier en duurt slechts enkele dagen, met twee nachten aan boord op een van onze schepen en een dag naar uw bestemming naar keuze. Grote voordelen van een traditionele vakantie verpakt in een lang weekend met onze korte vakantie naar Groot-Brittannië. Tijdens uw reis aan boord zult u genieten van het heerlijke eten en drinken, geweldige aanbiedingen in onze winkel en een breed scala aan entertainment met liveoptredens, een keuze aan cinema, disco om de hele nacht door te dansen en ons casino. Ontspan vervolgens 's nachts in uw eigen hut om weer op krachten te komen - handdoeken, standaard toiletartikelen en beddengoed worden verstrekt.

Programma

U reist met onze touringcar naar ons koffie adres. Voordat we ons inchecken, kunnen we dan nog even ontspannen. Hierna, rijden we door naar de haven. Waar de luxe ferry al klaar ligt. U ontvangt per persoon een voucher, met cabinetoegangscode. Tevens, ontvangt u van ons een plattegrond, een diner voucher voor een 3 gangen diner, met een drankje inclusief. Ook een voucher voor het ontbijt. Deze gelden voor de heen en terugreis. U gaat via de loopbrug aan boord, en uw reisleiding legt u hier natuurlijk meer over uit. Ook tijdens de overtocht, kunt u altijd bij onze reisleiding terecht voor vragen! Rond 20.30 varen we uit, kunt u dineren. Dansen bij de bar, een filmpje pakken of gaan winkelen. De skylounge is gezellig als afsluiting. Want de ochtend is alweer snel daar!

Het Engelse ontbijt met bacon, worst, ei, champignons gebakken, gebakken aardappels, tomaten en gebakken bonen met brood en een warm drankje staat klaar, dus vroeg opstaan vandaag!. Na het heerlijke Engelse ontbijt, lopen we van boord met onze reisleiding naar de touringcar. Onze Nederlandse touringcar brengt u naar York. Binnen 2 uur en 15 minuten zijn we er alweer!. 

Manchester is met ruim 500.000 inwoners de vierde grootste stad van Engeland. Met de agglomeratie erbij van Greater Manchester loopt het inwonertal zelfs op tot ruim 2,6 miljoen. De stad is in de industriële revolutie vooral groot geworden als textielstad. Door de strategische ligging van de rivier de Irwell en het Bridgewater Canal en de invoer van wevers uit andere Europese landen, groeide de stad snel. In de stad staan verschillende, bekende, bezienswaardigheden. Als eerste kunnen toeristen naar Albert Square gaan, een groot plein dat gelegen is aan de Manchester Town Hall. Verder zijn er een aantal musea in de stad, zoals het Museum of Science and Industry en de Manchester Art Gallery, waar verschillende generaties aan kunst worden tentoongesteld.

Ook op het gebied van voetbal is de stad internationaal erg bekend. Er wordt ook wel eens gezegd dat de hele stad voetbal in en uitademt. Het is namelijk de stad van zowel Manchester United FC als Manchester City FC. Beide clubs zijn in handen van buitenlandse eigenaren en hebben daardoor erg veel geld te besteden. Zo spelen er nu of speelden er in het verleden sterren zoals Christiano Ronaldo, Wayne Rooney, David Beckham, Ryan Giggs, Yaya Touré, Mario Balotelli, Sergio Aguero en talloze anderen bij een van beide clubs.

De eerstgenoemde club is opgericht in 1878 en speelt al sinds 1910 in het stadion Old Trafford. Daar is plek voor 80 duizend toeschouwers. Manchester United is een van de grootste voetbalclubs ter wereld. Ook de Nederlanders Daley Blind en Memphis Depay spelen er, onder de Nederlandse coach Louis van Gaal. De andere voetbalclub is opgericht in 1880 en speelt in het Etihad Stadium, dat plek heeft voor ruim 60 duizend toeschouwers.

Rond 16 uur rijden we weer terug, zodat u zich voor het 3 gangen diner kunt opfrissen. Net als op de heenreis kunt u kiezen uit Soep of gemixte salade, Patat met vis of een lekkere Quiche, brood met boter, een lekker dessert en een drankje. U kunt voor een drankje kiezen uit Pepsi, Diet Pepsi, Pepsi Max, Tango, Water of 7 up).

Na het diner is het aan u om weer  te gaan genieten van een mooie show, een drankje, een film of nog wat late inkopen doen. 

Net als de 2e dag, staat er weer een Full-English Breakfast voor u klaar, voordat u weer van boord gaat. Beneden aangekomen, staat de touringcar met reisleiding weer op u te wachten. En zullen we u weer via de opstappunten comfortabel met onze touringcar terugbrengen. Na een geslaagde mini-vakantie/cruise. 

Vertrekdata

Alle vrijdagen

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.