Loading

Inclusief

 • Luxe touringcar met veel beenruimte
 • Reisleiding met vele jaren ervaring
 • Overnachtingen in goede hotels (*** & ****)
 • Entree’s inclusief
 • Excursies inclusief
 • Stadsgidsen inclusief
 • Kopje koffie heenreis
 • Kofferservice waar van toepassing
 • Uw reist op uw gemak, en krijgt voldoende de tijd
 • Welkomstborrel
 •  

Reist u alleen?

Uw hotels onderweg

Deze reis overnachten we in nette hotels, waaronder:

Leonardo: Dit 4-sterrenhotel, dat in oktober 2012 is geopend, ligt tegenover een park in Völklingen. Het Leonardo Hotel Völklingen-Saarbrücken biedt gratis WiFi, een 24-uursreceptie en ook een sauna en een fitnessruimte. Het Leonardo Hotel Völklingen-Saarbrücken biedt ruime kamers met een moderne inrichting. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en beschikken over een flatscreen-tv met satellietkanalen en een eigen badkamer met een make-upspiegel en een haardroger.

In Cochem:De beide Hotels  ‘Brixiade’ & ‘Triton’ liggen op de zonzijde, direct aan de jachthaven en  Moezeloever. Geniet van het mooie uitzicht over de  Cochemer Altstadt, de Moezelpromenade en de Reichsburgt. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, en het hotel beschikt zelfs over een zwembad

Deel deze mooie reis met uw vrienden:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Klantenwaardering 2019
8.3/10
Fam. Machielse
Fam. Machielse
Busreis gasten
Read More
Beste Patrick,Hier nog een berichtje van 1 van je kinderen van de afgelopen 12 dagen, met de foto natuurlijk. Wij hebben een goede reis terug gehad van Konigsforst naar jullie wisselpunt, om 16.15 uur waren wij als 1e bus die daar arriveerde, het was wel stil hoor toen jullie eruit waren. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische 12 dagen, nu we thuis zijn denken we wat was nou het mooist en dat zijn toch wel de zaterdag en de zondag, de skischans was ook heel bijzonder maar de wandeling van maandag met zo een klein groepje was ook erg leuk en gezellig. Het duurt nog even voor je zelf op vakantie gaat maar alvast een hele fijne vakantie met je gezin en geniet van elkaar. En tot slot denk aan de gordel.Met vriendelijke groet.
Joop
Joop
Busreis gasten
Read More
We vertrokken vanuit het wisselpunt met een tijdelijke chauffeur. Patrick stapte onderweg in, en nam van daaruit het stuur over. In eerste instantie hadden we de indruk, dat hij een strakke hand zou hebben in wat wel en niet mocht of moest. Maar al snel kwamen we er achter, dat dat nu net niet het geval was. Hij zorgde voor een soepel verloop van alle activiteiten en voor sommigen was zelfs de aankondiging dat we om 18.30 aan tafel zouden gaan voor het diner, aanleiding om bij het verlaten van de bus te vragen,hoe laat het diner was! Terwijl hij ook alles op het publicatiebord had gezet.Ondanks dat sommige dingen zelfs 3 keer werden gezegd, was toch weer iemand vergeten zijn sleutel in Wiesensteig in te leveren en was er bij vertrek vanuit Wörgl toch weer iemand, die zijn eindbestemming niet op zijn kofferlabel had gezet.En dat ondanks zijn zeer duidelijke uitleg steeds. Patrick kon het engelen geduld opbrengen, door daar naar de betrokkene wel duideljk over te zijn, zonder te kwetsen. Zelfs toen de diabetis man zijn kip zat op te eten, terwijl die iets anders had besteld, bleef Patrick rustig, terwijl je zag, dat de stoom bijna uit zijn oren kwam. Petje af !! Verder kon hij ons veel vertellen over het gebied, zonder in langdradige verhalen te verzanden. En hij loodste ons op een zeer rustige en veilige manier over de wegen. Ruim 3000 veilige kilometers. Als chauffeur/reisleider krijgt hij van mij een 9. Dat wij dezelfde hobby bleken te hebben en dat wij een uitstekende klik hadden, staat daar los van. Al met al was deze busreis een heerlijke vakantie in relaxte sfeer.
Fam. Verhoeven
Fam. Verhoeven
Busgasten
Read More
Hi Patrick,Nogmaals bedankt, mede ook door mijn vrouw Diny, voor de mooie reis met vele hoogtepunten( vooral voor mij Bergisel, erg mooi in het groot) De reis was schitterend mede door jou goede uitleg en verstand van zaken, dat is echt een pluspunt als je zo'n chauffeur in de bus hebt. Al met al kunnen wij terugkijken op een prachtige tijd die we gehad hebben, en nu gaan we weer over op de orde van de dag. Hopelijk tot de volgende keer, Diny ..
Previous
Next

Wij respecteren de veiligheid:

Reisprogramma

Dag 1 (vrijdag)

We gaan vandaag via onze opstapplaatsen naar Roermond. Hier krijgt u een kopje koffie, voor we de reis naar de Saar beginnen. Onderweg zullen we regelmatig stoppen. Ons hotel ligt in het Saardal, waar we ook gaan dineren. 

Dag 2 (zaterdag)

We gaan vandaag een rondje rijden langs de Saar, en bezoeken daarbij het plaatsje Konz. Deze stad die zijn naam dankt aan de Romeinen, waarbij een villa een onderdeel was van een stop op de route tussen Trier en Metz. Wij zullen er ook stoppen, en u de gelegenheid geven om de samenkomst van de Moezel en de Saar te bezoeken. De oude vakwerkhuizen te bekijken, en op eigen gelegenheid de lunch te gebruiken. Tegen 16 uur rijden we weer terug naar het hotel

Dag 3 (zondag)

Vandaag geniet u van de omgeving bij het hotel, lekker wandelen. Een beetje winkelen of misschien we met een boek op een terras.. Het kan, tot het diner vanavond.. 

Dag 4 (maandag)

Omstreeks 10 uur zal de touringcar weer voorstaan, en dan gaan we naar de oude stad Trier. Samen met Worms behoort het tot de 2 oudste steden van Duitsland. We bezoeken niet alleen de bekende toren, maar maken ook een stadswandeling met onze lokale gids. Natuurlijk is er weer voldoende de gelegenheid om zelf te gaan rondkijken, winkelen of wellicht wat te gebruiken in Trier. Via de 51 rijden we weer terug, waarbij het vertrek uit Trier rond 17 uur zal zijn. 

Dag 5 (dinsdag)

Via de rivier, maken we een mooie tour langs de Moezel. En we zullen dan ook een keer stoppen onderweg. Voor we bij ons hotel in Cochem aan zullen komen. Waar het diner zal klaarstaan.

Dag 6 (woensdag)

Vandaag gaan we naar Cochem, en zullen dan ook genieten van deze mooie plaats. We beginnen met een bezoek aan de mosterd fabriek, waarna we een rondrit met een toeristentreintje gaan maken. Met deze rondrit zien we alle moois van Cochem, waaronder het kasteel. Vanmiddag kunt u alles zelfstandig bekijken, winkelen of een terrasje pakken. Voor we weer naar het hotel rijden. 

Dag 7 (donderdag)

Vanmorgen heeft u lekker de vrije tijd, en vanmiddag zullen we een boottocht maken over de Moezel. Onze touringcar haalt ons op, en brengt ons naar de boot. We varen naar Beilstein, maar we varen niet alleen heen.. Maar blijven op de boot en varen ook weer terug naar Cochem. Hierbij passeren we natuurlijk ook nog een sluis.. U ziet onderweg verschillende kastelen en wijngaarden. Een heerlijke middag op de boot, en na het bezoek.. Kunt u nog een uurtje genieten van Cochem, voordat de touringcar ons weer naar het hotel zal brengen. 

Dag 8 (vrijdag)

Overdag heerlijk genieten van een dagje om en  bij uw hotel. U heeft schitterende wandelroute’s en fietsroute’s. Maar als afsluiting van de dag hebben we een diner voor u georganiseerd met een wijnproeverij. We worden door de touringcar om 16:30 opgehaald.. We rijden een schitterende route langs de Moezel, naar het dorpje Alken. Hier staat een buffet voor ons klaar, met verschillende soorten wijn.. Na een heerlijk diner nog een kopje koffie, en dan weer terug langs de andere kant van de Moezel. En tegen 22 uur zijn we weer terug bij het hotel. Een gezellige dag, met een top afsluiting.

Dag 9 (zaterdag)

We gaan vandaag een mooie route rijden met de touringcar, vandaag gaan we naar Bernkastel-Kues. Bernkastel aan de ene kant van de Moezel, en via een brug verbonden, Keus aan de andere zijde. Deze route laat ons brengen via een 50 minuten durende busreis langs Minheim en Kesten. We zien de Moezel vanaf verschillende zijde. In Bernkastel zullen we stoppen, en u de mogelijkheid geven om rond te kijken. Ook is er voldoende de tijd voor de lunch. Tegen 18 uur zijn we weer terug bij het hotel.

Dag 10 (zondag)

We gaan vandaag een mooie route rijden met de touringcar, vandaag gaan we naar Bernkastel-Kues. Bernkastel aan de ene kant van de Moezel, en via een brug verbonden, Keus aan de andere zijde. Deze route laat ons brengen via een 50 minuten durende busreis langs Minheim en Kesten. We zien de Moezel vanaf verschillende zijde. In Bernkastel zullen we stoppen, en u de mogelijkheid geven om rond te kijken. Ook is er voldoende de tijd voor de lunch. Tegen 18 uur zijn we weer terug bij het hotel.

Dag 11 (maandag)

Onze touringcar staat weer klaar bij het hotel, en gaat met ons op pad richting het zuiden. Onderweg zullen we de bocht van de Loreley bezoeken. We rijden langs vele mooie stadjes, oude tolhuizen en kastelen naar Rudesheim. Hier brengen we een bezoek aan, zodat u op uw gemak kunt rondkijken en genieten van een eigen lunch. Na de lunch rijden we weer naar het hotel,  via de Rijn. 

Dag 12 (dinsdag)

Vandaag heerlijk genieten van de omgeving. En als afsluiting een diner met wijnproeverij. We nemen u mee naar een bijzondere locatie.. Fijne dag…

Dag 13 (woensdag)

Onze touringcar staat rond 11.15 klaar bij het hotel, want we gaan een boottocht maken. We rijden naar de opstapplaats in St. Goar. Hier zal de boot vertrekken, en ons brengen naar Boppard. Onderweg geniet u van een mooi uitzicht. In Boppard kunt u heerlijk genieten van de oude winkelstraten, mooie restaurantjes en fantastische uitzichten. Na een paar uur, vertrekt de touringcar weer terug naar het hotel. 

Dag 14 (donderdag)

Vandaag gaan we naar Koblenz via een mooie route langs de rijn. We gaan met een kabelbaan mee, zien de samenkomst van de rivieren en bezoeken de stad. Een dag met veel geschiedenis.. Aan het einde van de middag, komen we weer terug bij het hotel.

Dag 15 (vrijdag)

Vandaag vertrekken we weer. We gaan via een mooie route terug naar Roermond, waar het diner klaar zal staan. Alvorens we weer naar huis worden gebracht. 

Ons team staat klaar voor u,

Een overzicht van uw reis

Onze opstapplaatsen voor deze mooie vakantie

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie vakantie naar de Moezel, Rijn en Saar

 • Wij volgende de veiligheid van elk land, zorgen voor uw gezondheid onderweg en nemen geen risico.. En gaat de reis niet door!.. Dan GEEN VOUCHERS maar uw geld gewoon retour!
Shopping Basket