Top Class Busvakantie

Moezel & Rijn

Genieten van de mooie natuur

Bootreizen
Cultuur
Ontspanning

Top Class busvakantie

Wat uw reisleider u kunt vertellen over deze fantastische reis

Deze mooie reis, is een reis langs kastelen, musea en schitterende dorpen en steden. We zien 3 verschillende dalen, met de daarbij behorende uitzichten. Of het nu het Saardal is, waar we gaan genieten van diverse dorpen, of de Moezel.. Waar we verschillende kastelen zien, een mosterd fabriek en een rondrit maken door de mooie stad. Of een boottocht maken over de Moezel. Met de Rijn, waar we gaan genieten van Koblenz en St. Goar. En de mooiste bierpullen zullen zien met het lekkerste gebak. Het is op en top Duitsland, met een reisleiding die hier regelmatig terugkomt. Deze verzorgen hier al 30 jaar groepsreizen met de caravan en touringcar.

Uw hotel

Op onze Top Class reizen overnachten we in 4 & 5 sterren hotels. Hierbij heeft u goede maaltijden, hele nette kamers, kofferservice en een nette ontspanningsruimte. U betaald iets meer, maar krijgt dit zeker terug op uw reis.

Programma

We gaan vandaag via onze opstapplaatsen naar Roermond. Hier krijgt u een kopje koffie, voor we de reis naar de Saar beginnen. Onderweg zullen we regelmatig stoppen. Ons hotel ligt in het Saardal, waar we ook gaan dineren. 

We gaan vandaag een rondje rijden langs de Saar, en bezoeken daarbij het plaatsje Konz. Deze stad die zijn naam dankt aan de Romeinen, waarbij een villa een onderdeel was van een stop op de route tussen Trier en Metz. Wij zullen er ook stoppen, en u de gelegenheid geven om de samenkomst van de Moezel en de Saar te bezoeken. De oude vakwerkhuizen te bekijken, en op eigen gelegenheid de lunch te gebruiken. Tegen 16 uur rijden we weer terug naar het hotel

Vandaag geniet u van de omgeving bij het hotel, lekker wandelen. Een beetje winkelen of misschien we met een boek op een terras.. Het kan, tot het diner vanavond.. 

Omstreeks 10 uur zal de touringcar weer voorstaan, en dan gaan we naar de oude stad Trier. Samen met Worms behoort het tot de 2 oudste steden van Duitsland. We bezoeken niet alleen de bekende toren, maar maken ook een stadswandeling met onze lokale gids. Natuurlijk is er weer voldoende de gelegenheid om zelf te gaan rondkijken, winkelen of wellicht wat te gebruiken in Trier. Via de 51 rijden we weer terug, waarbij het vertrek uit Trier rond 17 uur zal zijn. 

Via de rivier, maken we een mooie tour langs de Moezel. En we zullen dan ook een keer stoppen onderweg. Voor we bij ons hotel in Cochem aan zullen komen. Waar het diner zal klaarstaan.

Vandaag gaan we naar Cochem, en zullen dan ook genieten van deze mooie plaats. We beginnen met een bezoek aan de mosterd fabriek, waarna we een rondrit met een toeristentreintje gaan maken. Met deze rondrit zien we alle moois van Cochem, waaronder het kasteel. Vanmiddag kunt u alles zelfstandig bekijken, winkelen of een terrasje pakken. Voor we weer naar het hotel rijden. 

Vanmorgen heeft u lekker de vrije tijd, en vanmiddag zullen we een boottocht maken over de Moezel. Onze touringcar haalt ons op, en brengt ons naar de boot. We varen naar Beilstein, maar we varen niet alleen heen.. Maar blijven op de boot en varen ook weer terug naar Cochem. Hierbij passeren we natuurlijk ook nog een sluis.. U ziet onderweg verschillende kastelen en wijngaarden. Een heerlijke middag op de boot, en na het bezoek.. Kunt u nog een uurtje genieten van Cochem, voordat de touringcar ons weer naar het hotel zal brengen. 

Overdag heerlijk genieten van een dagje om en  bij uw hotel. U heeft schitterende wandelroute’s en fietsroute’s. Maar als afsluiting van de dag hebben we een diner voor u georganiseerd met een wijnproeverij. We worden door de touringcar om 16:30 opgehaald.. We rijden een schitterende route langs de Moezel, naar het dorpje Alken. Hier staat een buffet voor ons klaar, met verschillende soorten wijn.. Na een heerlijk diner nog een kopje koffie, en dan weer terug langs de andere kant van de Moezel. En tegen 22 uur zijn we weer terug bij het hotel. Een gezellige dag, met een top afsluiting.

We gaan vandaag een mooie route rijden met de touringcar, vandaag gaan we naar Bernkastel-Kues. Bernkastel aan de ene kant van de Moezel, en via een brug verbonden, Keus aan de andere zijde. Deze route laat ons brengen via een 50 minuten durende busreis langs Minheim en Kesten. We zien de Moezel vanaf verschillende zijde. In Bernkastel zullen we stoppen, en u de mogelijkheid geven om rond te kijken. Ook is er voldoende de tijd voor de lunch. Tegen 18 uur zijn we weer terug bij het hotel.

De dagen aan de Moezel zitten er alweer op, dus we gaan naar de Rijn. Een  mooie route door de heuvels, zal ons brengen naar de omgeving van de Loreley. We hebben het hotel nabij St. Goar.. Een schitterende plaats aan de Rijn. 

Onze touringcar staat weer klaar bij het hotel, en gaat met ons op pad richting het zuiden. Onderweg zullen we de bocht van de Loreley bezoeken. We rijden langs vele mooie stadjes, oude tolhuizen en kastelen naar Rudesheim. Hier brengen we een bezoek aan, zodat u op uw gemak kunt rondkijken en genieten van een eigen lunch. Na de lunch rijden we weer naar het hotel,  via de Rijn. 

Vandaag heerlijk genieten van de omgeving. En als afsluiting een diner met wijnproeverij. We nemen u mee naar een bijzondere locatie.. Fijne dag…

Onze touringcar staat rond 11.15 klaar bij het hotel, want we gaan een boottocht maken. We rijden naar de opstapplaats in St. Goar. Hier zal de boot vertrekken, en ons brengen naar Boppard. Onderweg geniet u van een mooi uitzicht. In Boppard kunt u heerlijk genieten van de oude winkelstraten, mooie restaurantjes en fantastische uitzichten. Na een paar uur, vertrekt de touringcar weer terug naar het hotel. 

Vandaag gaan we naar Koblenz via een mooie route langs de rijn. We gaan met een kabelbaan mee, zien de samenkomst van de rivieren en bezoeken de stad. Een dag met veel geschiedenis.. Aan het einde van de middag, komen we weer terug bij het hotel.

Vandaag vertrekken we weer. We gaan via een mooie route terug naar Roermond, waar het diner klaar zal staan. Alvorens we weer naar huis worden gebracht. 

Vertrek

9 juni 2020

Inclusief

  • Luxe touringcar met veel beenruimte
  • Reisleiding met vele jaren ervaring
  • Overnachtingen in goede hotels (*** & ****)
  • Entree’s inclusief
  • Excursies inclusief
  • Stadsgidsen inclusief
  • Kopje koffie heenreis
  • Kofferservice waar van toepassing
  • Uw reist op uw gemak, en krijgt voldoende de tijd
  • Welkomstborrel

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket