Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Cochem
Comfort Class busvakantie
vanaf € 399,-

Cochem

Comfort Class
5 dagen

Genieten van een prachtig hotel in het centrum, mooie boottocht over de Moezel en een wijnproeverij. Ook zien we hoe mosterd gemaakt word en maken we een stadsrondrit. Dus een reis, waarbij we werkelijk alles verkennen op ons gemak. 

Uw chauffeur
Mooie indrukken van uw reis
Programma
Dag 1

We gaan via ons wisselpunt, na een kopje koffie met wat lekkers naar Duitsland. We gaan eerst naar Konigswinter, waar u de lunchstop zult hebben. Hier kunt u zelf heerlijk rondkijken, voordat we doorrijden naar ons hotel nabij Cochem. Hier hebben we het diner.

Dag 2

Ja we gaan vandaag naar de kade van Cochem, na het ontbijt. Want hier ligt de rondvaartboot al op ons te wachten. Deze gaat met ons een mooie tocht maken over de Moezel. Onze touringcar brengt ons na de mooie tocht weer terug naar ons hotel, voor het diner.

Dag 3

Vandaag gaan we iets eerder op weg, nu via een mooie route naar Trier. We bezoeken hier onder andere de oude binnenstad, maar vooral de oude stadspoort (Porta Nigra). U heeft de vrije tijd aan uzelf, voor we terugrijden naar ons hotel. Maar niet, voordat we een stop hebben gemaakt in Bernkastel. Dit oude stadjes, is meer dan de moeite waard. Dus u kunt op uw gemakje rondkijken, voor het diner in ons hotel op ons wacht.

Dag 4

We rijden naar het centrum van Cochem, hier kunt u met een treintje rondrijden (excl.). Maar ook met ons mee naar een oude mosterdmolen. U heeft ook hier in Cochem heerlijk de tijd. Aan het einde van de middag, dan hebben we een wijnproeverij(incl.). Om de dag daarna in het hotel met een diner af te sluiten.

Dag 5

De koffers gaan weer in de bus, het ontbijt en op weg naar Koblenz. Hier parkeren we de touringcar, en gaan met u mee over de samenkomst van de rivieren met een kabelbaan. (incl.) Hierna, bij terugkomst en het fantastische uitzicht. Heeft u de tijd om wat rond te kijken in Koblenz, voor we weer de touringcar in zullen stappen richting ons wisselpunt. Hier heeft u nog het afscheidsdiner, voor we u weer naar het uitstappunt brengen.

Hotels  'Brixiade' & 'Triton'

De beide Hotels  ‘Brixiade’ & ‘Triton’ liggen op de zonzijde, direct aan de jachthaven en  Moezeloever. Geniet van het mooie uitzicht over de  Cochemer Altstadt, de Moezelpromenade en de Reichsburgt. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, en het hotel beschikt zelfs over een zwembad

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Wisselpunt Roermond

Op ons wisselpunt in Roermond kunt u overnachten en uw auto parkeren. Zodat u ontspannen uw reis kunt beginnen en afsluiten. Natuurlijk is een kopje koffie bij vertrek en een afscheidsdiner bij ons inclusief. Boek uw kamer eenvoudig met de knop hieronder. 

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek
* Reis per comfortabele touringcar
* Begeleiding van een ervaren chauffeur
* Toeristen belasting
*  Genoemde excursies
* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek
* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek
* Afscheidsdiner bij terugkomst
* Veel entrees inclusief en Halfpension verzorging in Cochem

Exclusief

* Entreegelden (zie omschrijving)
* Persoonlijke uitgaven
* € 1,- reserveringskosten
* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 
*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Servicelijn

Een vakantie starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. Of gaat u liever zelf naar het wisselpunt en overnacht u daar! Ook is er de mogelijkheid voor een parkeerplaats op ons wisselpunt. Wist u dat u korting krijgt als u zelf naar het wisselpunt komt, het gaat om € 25,- per boeking. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Algemeen plaatje

Shopping Basket