Comfort Class Busvakantie

Moezel, Trier & Koblenz

Genieten van de mooie natuur

Trier & Koblenz
Boottocht
Wijnproeverij
Halfpension
Kabelbaan

Comfort Class busvakantie

Wat uw chauffeur u kunt vertellen over deze fantastische reis

Een reis, die dichtbij huis is. Maar door zijn omgeving, mij en de gasten het idee geeft dat we ver op stap zijn. Of het nu de gezellig wijnproeverij is, een boottocht of een kabelbaan.. We doen het allemaal inclusief. Ook zien we de steden als Koblenz en Trier.. Echt een gezellige reis voor iedereen. Wanneer gaat u mee!

Uw hotels onderweg

We overnachten in nette hotels, in Noorwegen kennen we geen sterren. Maar de kwaliteit is netjes, en de ontbijten met diners zijn goed verzorgd. Natuurlijk voorzien van eigen douche en wc. Airco en de mogelijkheid voor een drankje aan de bar.

Programma

Dag 1- Op weg naar de Moezel

We gaan via ons wisselpunt, na een kopje koffie met wat lekkers naar Duitsland. We gaan eerst naar Konigswinter, waar u de lunchstop zult hebben. Hier kunt u zelf heerlijk rondkijken, voordat we doorrijden naar ons hotel nabij Cochem. Hier hebben we het diner.

Dag 2- Boottocht over de moezel

Ja we gaan vandaag naar de kade van Cochem, na het ontbijt. Want hier ligt de rondvaartboot al op ons te wachten. Deze gaat met ons een mooie tocht maken over de Moezel. Onze touringcar brengt ons na de mooie tocht weer terug naar ons hotel, voor het diner.

Dag 3- Bezoek Trier & Bernkastel

Vandaag gaan we iets eerder op weg, nu via een mooie route naar Trier. We bezoeken hier onder andere de oude binnenstad, maar vooral de oude stadspoort (Porta Nigra). U heeft de vrije tijd aan uzelf, voor we terugrijden naar ons hotel. Maar niet, voordat we een stop hebben gemaakt in Bernkastel. Dit oude stadjes, is meer dan de moeite waard. Dus u kunt op uw gemakje rondkijken, voor het diner in ons hotel op ons wacht.

Dag 4- Dagtocht Cochem

We rijden naar het centrum van Cochem, hier kunt u met een treintje rondrijden (excl.). Maar ook met ons mee naar een oude mosterdmolen. U heeft ook hier in Cochem heerlijk de tijd. Aan het einde van de middag, dan hebben we een wijnproeverij(incl.). Om de dag daarna in het hotel met een diner af te sluiten.

Dag 5- Via Koblenz naar huis.

De koffers gaan weer in de bus, het ontbijt en op weg naar Koblenz. Hier parkeren we de touringcar, en gaan met u mee over de samenkomst van de rivieren met een kabelbaan. (incl.) Hierna, bij terugkomst en het fantastische uitzicht. Heeft u de tijd om wat rond te kijken in Koblenz, voor we weer de touringcar in zullen stappen richting ons wisselpunt. Hier heeft u nog het afscheidsdiner, voor we u weer naar het uitstappunt brengen.

Klanten geven deze reis een 9,7

Vertrekt elke maandag

tussen 1 april en 1 oktober 2020

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet - Begeleiding chauffeur/reisleider
- Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension Kamer met bad en/of douche en toilet
- Koffie met gebak op de heenreis
- Afscheidsbuffet in Nederland
- Alle genoemde excursies
- Diverse entrees en bootto
chten zoals omschreven

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket