Loading

Inclusief

Mooi hotel bij de Moezel

Wijnproeverij

Excursies zoals omschreven

Ontbijt en Diner

Bezoek aan Trier en Koblenz

Reist u alleen?

Uw hotel

De beide Hotels  ‘Brixiade’ & ‘Triton’ liggen op de zonzijde, direct aan de jachthaven en  Moezeloever. Geniet van het mooie uitzicht over de  Cochemer Altstadt, de Moezelpromenade en de Reichsburgt. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, en het hotel beschikt zelfs over een zwembad

Deel deze mooie reis met uw vrienden:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Klantenwaardering 2019
8.3/10
Fam. Machielse
Fam. Machielse
Busreis gasten
Read More
Beste Patrick,Hier nog een berichtje van 1 van je kinderen van de afgelopen 12 dagen, met de foto natuurlijk. Wij hebben een goede reis terug gehad van Konigsforst naar jullie wisselpunt, om 16.15 uur waren wij als 1e bus die daar arriveerde, het was wel stil hoor toen jullie eruit waren. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische 12 dagen, nu we thuis zijn denken we wat was nou het mooist en dat zijn toch wel de zaterdag en de zondag, de skischans was ook heel bijzonder maar de wandeling van maandag met zo een klein groepje was ook erg leuk en gezellig. Het duurt nog even voor je zelf op vakantie gaat maar alvast een hele fijne vakantie met je gezin en geniet van elkaar. En tot slot denk aan de gordel.Met vriendelijke groet.
Joop
Joop
Busreis gasten
Read More
We vertrokken vanuit het wisselpunt met een tijdelijke chauffeur. Patrick stapte onderweg in, en nam van daaruit het stuur over. In eerste instantie hadden we de indruk, dat hij een strakke hand zou hebben in wat wel en niet mocht of moest. Maar al snel kwamen we er achter, dat dat nu net niet het geval was. Hij zorgde voor een soepel verloop van alle activiteiten en voor sommigen was zelfs de aankondiging dat we om 18.30 aan tafel zouden gaan voor het diner, aanleiding om bij het verlaten van de bus te vragen,hoe laat het diner was! Terwijl hij ook alles op het publicatiebord had gezet.Ondanks dat sommige dingen zelfs 3 keer werden gezegd, was toch weer iemand vergeten zijn sleutel in Wiesensteig in te leveren en was er bij vertrek vanuit Wörgl toch weer iemand, die zijn eindbestemming niet op zijn kofferlabel had gezet.En dat ondanks zijn zeer duidelijke uitleg steeds. Patrick kon het engelen geduld opbrengen, door daar naar de betrokkene wel duideljk over te zijn, zonder te kwetsen. Zelfs toen de diabetis man zijn kip zat op te eten, terwijl die iets anders had besteld, bleef Patrick rustig, terwijl je zag, dat de stoom bijna uit zijn oren kwam. Petje af !! Verder kon hij ons veel vertellen over het gebied, zonder in langdradige verhalen te verzanden. En hij loodste ons op een zeer rustige en veilige manier over de wegen. Ruim 3000 veilige kilometers. Als chauffeur/reisleider krijgt hij van mij een 9. Dat wij dezelfde hobby bleken te hebben en dat wij een uitstekende klik hadden, staat daar los van. Al met al was deze busreis een heerlijke vakantie in relaxte sfeer.
Fam. Verhoeven
Fam. Verhoeven
Busgasten
Read More
Hi Patrick,Nogmaals bedankt, mede ook door mijn vrouw Diny, voor de mooie reis met vele hoogtepunten( vooral voor mij Bergisel, erg mooi in het groot) De reis was schitterend mede door jou goede uitleg en verstand van zaken, dat is echt een pluspunt als je zo'n chauffeur in de bus hebt. Al met al kunnen wij terugkijken op een prachtige tijd die we gehad hebben, en nu gaan we weer over op de orde van de dag. Hopelijk tot de volgende keer, Diny ..
Previous
Next

Wij respecteren de veiligheid:

Reisprogramma

Dag 1 (vrijdag)

We gaan via ons wisselpunt, na een kopje koffie met wat lekkers naar Duitsland. We gaan eerst naar Konigswinter, waar u de lunchstop zult hebben. Hier kunt u zelf heerlijk rondkijken, voordat we doorrijden naar ons hotel nabij Cochem. Hier hebben we het diner.

Dag 2 (zaterdag)

Ja we gaan vandaag naar de kade van Cochem, na het ontbijt. Want hier ligt de rondvaartboot al op ons te wachten. Deze gaat met ons een mooie tocht maken over de Moezel. Onze touringcar brengt ons na de mooie tocht weer terug naar ons hotel, voor het diner.

Dag 3 (zondag)

Vandaag gaan we iets eerder op weg, nu via een mooie route naar Trier. We bezoeken hier onder andere de oude binnenstad, maar vooral de oude stadspoort (Porta Nigra). U heeft de vrije tijd aan uzelf, voor we terugrijden naar ons hotel. Maar niet, voordat we een stop hebben gemaakt in Bernkastel. Dit oude stadjes, is meer dan de moeite waard. Dus u kunt op uw gemakje rondkijken, voor het diner in ons hotel op ons wacht.

Dag 4 (maandag)

We rijden naar het centrum van Cochem, hier kunt u met een treintje rondrijden (excl.). Maar ook met ons mee naar een oude mosterdmolen. U heeft ook hier in Cochem heerlijk de tijd. Aan het einde van de middag, dan hebben we een wijnproeverij(incl.). Om de dag daarna in het hotel met een diner af te sluiten.

Dag 5 (dinsdag)

De koffers gaan weer in de bus, het ontbijt en op weg naar Koblenz. Hier parkeren we de touringcar, en gaan met u mee over de samenkomst van de rivieren met een kabelbaan. (incl.) Hierna, bij terugkomst en het fantastische uitzicht. Heeft u de tijd om wat rond te kijken in Koblenz, voor we weer de touringcar in zullen stappen richting ons wisselpunt. Hier heeft u nog het afscheidsdiner, voor we u weer naar het uitstappunt brengen.

Ons team staat klaar voor u,

Een overzicht van uw reis

Onze opstapplaatsen voor deze mooie vakantie

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie vakantie naar Cochem

  • Wij volgende de veiligheid van elk land, zorgen voor uw gezondheid onderweg en nemen geen risico.. En gaat de reis niet door!.. Dan GEEN VOUCHERS maar uw geld gewoon retour!
Shopping Basket