Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Mondo Verde
vanaf € 58,99

Mondo Verde

Pretpark
Dagtocht inclusief entree en consumpties

Via een korte opstaproute, rijden we naar Heerlen. Hier komen we rond 10 uur aan bij Mondo Verde in Heerlen. Dit is een mooi park met tuinen en dieren van over de hele wereld. U loopt door heel Europa, en dat met alle consumpties die aangegeven staan op het park inclusief. Ja ook de poffertjes, broodjes en de friet..
U hoeft niet te haasten, want u heeft tot 19 uur de tijd, alvorens onze touringcar weer vertrekt naar uw opstapplaats.

Mooie indrukken van uw dagtocht
Wat is er te doen vandaag

Mondo Verde is door de familie van der Honing overgenomen in 2007. Zij hebben het park omgetoverd tot een prachtig familiepark met veel verschillende soorten dieren, attracties en tuinen. In dit park kunnen 3 generaties, 365 dagen per jaar, veel plezier beleven.

Aan de diversiteit aan planten en dieren wordt in Mondo Verde veel aandacht besteed: in de voorbije jaren zijn talloze soorten planten, struiken en bomen in de tropenhal aangeplant, die verderop staan beschreven bij de “Selectie van bijzondere flora in ons tropisch vogelparadijs”. Natuurlijk zijn hier talloze vogels te zien, zoals toekans, neushoornvogels en toerako’s. Verder zijn er reptielen en amfibieën zoals water- en landschildpadden te zien.

Traditionele Italiaanse bouwkunst is in Italië praktisch overal terug te vinden, Mondo Verde heeft er voor gekozen om de bekende Italiaanse villa te bouwen. Het hoekige gebouw is streng symmetrisch. De voorgevel is in het midden naar achteren geplaatst en voorzien van een door zuilen gesteund balkon. Hierdoor is een beschutte entree ontstaan.

Andere Romeinse invloeden zijn in Mondo Verde te zien in talloze beelden als ook bij de nagebouwde Trevi-fontein van Bernini. Dit is de grootste en bekendste fontein in Rome, met als thema de 2 gezichten van de zee. De naam Trevi komt van de woorden tre via (drie wegen). Vroeger kwamen er namelijk drie wegen uit op het plein van de fontein. 

En zo is er nog veel meer aan dieren, landen, kunst en tuinen te vinden.. Een aanrader voor iedereen.. 

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

*  Genoemde entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Veilig betalen via uw eigen bank

* Geld terug garantie, mocht de dagtocht niet doorgaan

* Garantie van bij elkaar zitten tijdens de busreis

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* Extra service aan boord van de touringcar

* Paar opstapplaatsen extra kosten

Servicelijn

Een dagtocht starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Meer over uw dagtocht

Shopping Basket