Logo pajos reizen 1500 500 oranje achtergrond

Dagtochten | Busreizen | Bus verhuur | Chauffeursdiensten 

Dierentuin en tuinen

Mondo Verde

Reisinformatie

Mondo Verde is door de familie van der Honing overgenomen in 2007. Zij hebben het park omgetoverd tot een prachtig familiepark met veel verschillende soorten dieren, attracties en tuinen. In dit park kunnen 3 generaties, 365 dagen per jaar, veel plezier beleven.

Aan de diversiteit aan planten en dieren wordt in Mondo Verde veel aandacht besteed: in de voorbije jaren zijn talloze soorten planten, struiken en bomen in de tropenhal aangeplant, die verderop staan beschreven bij de “Selectie van bijzondere flora in ons tropisch vogelparadijs”. Natuurlijk zijn hier talloze vogels te zien, zoals toekans, neushoornvogels en toerako’s. Verder zijn er reptielen en amfibieën zoals water- en landschildpadden te zien.

Traditionele Italiaanse bouwkunst is in Italië praktisch overal terug te vinden, Mondo Verde heeft er voor gekozen om de bekende Italiaanse villa te bouwen. Het hoekige gebouw is streng symmetrisch. De voorgevel is in het midden naar achteren geplaatst en voorzien van een door zuilen gesteund balkon. Hierdoor is een beschutte entree ontstaan.

Andere Romeinse invloeden zijn in Mondo Verde te zien in talloze beelden als ook bij de nagebouwde Trevi-fontein van Bernini. Dit is de grootste en bekendste fontein in Rome, met als thema de 2 gezichten van de zee. De naam Trevi komt van de woorden tre via (drie wegen). Vroeger kwamen er namelijk drie wegen uit op het plein van de fontein. 

En zo is er nog veel meer aan dieren, landen, kunst en tuinen te vinden.. Een aanrader voor iedereen.. 

We zijn er om 10 uur, en vertrekken rond 17 uur weer vandaag. En dat elke zaterdag.

 

 

Inclusief

  • Luxe touringcar
  • Reisleiding
  • Entreekaarten
  •  Garantiefonds
Veel dagen is het eten en drinken inclusief. Uw reisleider vertelt u onderweg hier meer over, indien van toepassing. 

Exclusief

  • Alle persoonlijke uitgaven
  • Uw verzekeringen
  • Alles wat niet bij inclusief staat

Opstapplaatsen

Ziet u hiervoor het reserveringsformulier

Reserveren

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket