Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Moviepark
vanaf € 46,-

moviepark germany

Pretpark
Dagtocht inclusief entree

Via een korte opstaproute, rijden we naar Duitsland. Hier komen we rond 10 uur aan bij Movie Park Germany. Dit is een attractiepark gelegen nabij de Duitse plaats Bottrop. In het park draait alles om de filmwereld. Veel attracties en themagebieden zijn hier ook naar gethematiseerd.

U hoeft niet te haasten, want u heeft tot 19 uur de tijd, alvorens onze touringcar weer vertrekt naar uw opstapplaats.

Mooie indrukken van uw dagtocht
Wat is er te doen vandaag

Movie Park Germany is het meest complete filmpark van Europa en biedt een hele reeks attracties en shows aan voor de hele familie. Adrenalinezoekers vinden ongetwijfeld hun gading in de High Fall, MP Express en Star Trek: Operation Enterprise. Waterliefhebbers kunnen kiezen tussen een wildwaterrivier, een splash battle, een spillwater en een natte boomstamattractie!

De overgrote meerderheid van de attracties zijn echter voor jong en oud en bezorgen u ongetwijfeld een onvergetelijke dag, zoals in de film! Elk jaar wordt er in het park geïnvesteerd om de bezoekers nog meer in de watten te leggen en het gevoel te geven dat ze zelf de ster zijn in een nieuwe film.

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

*  Genoemde entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Veilig betalen via uw eigen bank

* Geld terug garantie, mocht de dagtocht niet doorgaan

* Garantie van bij elkaar zitten tijdens de busreis

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* Extra service aan boord van de touringcar

* Paar opstapplaatsen extra kosten

Servicelijn

Een dagtocht starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Meer over uw dagtocht

Shopping Basket